29 C
Willemstad
• dinsdag 26 september 2023

Democracy now! | Monday, September 25, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Belangenverstrengeling Silvania in de schaduw van het pokerlicht?

Redactioneel commentaar | Dick Drayer - Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De aankondiging vandaag van een groot gokgerelateerd evenement op Curaçao werpt vragen op over de rol van de...

PBC | Het gebit van Willemstad straalde glanzend, helder en trots

door het oog van een cameraman | Tim van Dijk WILLEMSTAD – In de diepe schaduw van Willemstad’s bruisende leven schuilt een stille pijn, vergelijkbaar met een gebit...

PBC | Curaçao Medical Center onder druk om afsprakensysteem te verbeteren na herhaalde oproep van Gezondheidsinspecteur

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Gezondheidsinspecteur, professor Keli, heeft opnieuw aandacht gevraagd voor patiënten die wachten op een afspraak bij het Curaçao Medical Center. In een brief aan...

PBC | Uitgezette huurders van een FKP-huis krijgen aanzienlijke schadevergoeding

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een huurder van een FKP-huis in Curaçao krijgt bijna 120.000 gulden schadevergoeding nadat hij volgens de rechter ten onrechte zijn huurwoning was uitgezet. De...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Kandidaten Miss Nederland op Curaçao

HomeNieuwsComin' upParadiseFM | Kandidaten Miss Nederland op Curaçao

De tien kandidaten van Miss Nederland zijn op Curaçao. De Nederlandse schoonheden geven zaterdag een modeshow in Papagayo Beach Club.

De kandidaten aan de schoonheidsverkiezingen delen de catwalk met de Curaçaose missen.

Bron: ParadiseFM

3 reacties

 1. @Brian S schreef;
  “Vrouwen gebruiken hun uiterlijk gewoon wanneer het ze uitkomt. Anders is het metoo. Ben je lelijk en heb je geld dan hebben veel vrouwen er geen problemen met je. Heb je geen geld dan ben je ineens een vieze man.
  Bij veel bedrijven werken veel vrouwen zich op terwijl ze op hun rug liggen. Alleen als de de bonus niet krijgen dan ineens is het misbruik van macht.
  En inderdaad de miss verkiezingen kan gewoon niet meer anno 2023. De pitspoezen en ronde dames bij wielrennen zijn ook al verbannen.””

  Jouw aanklacht jegens het vrouwvolk komt op mij over als een ware vanuit het hart bitter afgestoken tirade. (shock!)
  Het logisch gevolg van jou aanklachten is dat ik me niet aan de indruk kan onttrekken dat jij ervaringsdeskundige “blauwtjes (op)lopen” bent oftewel tijdens jouw leven (tot nu toe?) geregeld afgewezen bent geweest door de vrouwtjes. Beschouw mijn opmerking niet kwaad, het is zomaar een normaal bedoelde opmerking.

  Trouwens, voor ik het vergeet, ik ben het wat betreft bannen van spitspoezen tijdens bepaalde sportevenementen wel eens met je. (wink)

 2. Vrouwen gebruiken hun uiterlijk gewoon wanneer het ze uitkomt. Anders is het metoo. Ben je lelijk en heb je geld dan hebben veel vrouwen er geen problemen met je. Heb je geen geld dan ben je ineens een vieze man.
  Bij veel bedrijven werken veel vrouwen zich op terwijl ze op hun rug liggen. Alleen als de de bonus niet krijgen dan ineens is het misbruik van macht.
  En inderdaad de miss verkiezingen kan gewoon niet meer anno 2023. De pitspoezen en ronde dames bij wielrennen zijn ook al verbannen.

 3. Overweging: Is het nog in deze wereld en in deze tijd gepast (MeToo, etc) om zich met Miss-verkiezingen bezig te houden in een vorm die lijkt op vleeskeuring? Is niet iedereen per definitie een mooi mens of is hier sprake van onderscheid maken (ook wel discriminatie) op basis van “een valse set van schoonheidskenmerken, bepaald door een elite-groep” die juist het gevoel van ongelijkheid versterken? Past het nog in deze tijd om dit soort evenementen te houden die vooral gericht zijn op commercie en het exploiteren van de mens (nieuwe vorm van slavernij) in deze beauty-contest? Is het een modeshow of komt iedereen kijken naar iets anders?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties