25 C
Willemstad
• woensdag 29 juni 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Flinke delegatie naar Atlanta Braves

Een delegatie van ruim twintig personen gaat komend weekend naar Atlanta voor het promo-evenement ‘Curaçao Night with the Braves’. Er is veel kritiek op de grootte van het reisgezelschap. Bijna de helft van de delegatie bestaat uit ministers en hun medewerkers en de twee parlementariërs Gwendell Mercelina en David Seferina.

Ook de bodyguard van Sportminister Sithree van Heydoorn is van de partij. Volgens de minister reist hij echter op eigen kosten. De reden dat zijn naam op de delegatielijst staat is vanwege organisatorische redenen, zo legt de minister uit.

- Advertentie -

Tijdens de dienstreis wordt de nieuwe CTB-marketingcampagne met het honkbalteam Atlanta Braves gelanceerd. De delegatie zal ook drie honkbalwedstrijden bijwonen. Inzet van de marketingcampagne is om meer toeristen vanuit de VS naar Curaçao te trekken.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

16 reacties

 1. Deze honkballers hebben veel gemeen met de rappers in Amerika, veel van die rappers hebben een crimineel verleden, 50 cent en Jay-Z bijvoorbeeld, zijn ooit zelf van moord verdacht gweest.

  Allebei hebben alles wat hun hart begeert, miljarden op de bank luxe auto, grote villa maar toch worden ze voor velen toch gezien als “low lives” en getto negers.

  Het is psychologie van de koude grond maar dat verklaart waarom ze vaak met grote dure gouden kettingen rondlopen en dure auto’s rijden om te laten zien dat ze iets hebben.

  Floyd Money Mayweather is een extreem voorbeeld hiervan, hij moet altijd met geld strooien, bang dat mensen denken dat hij een simpele ordinaire niggar from out of the projects is.

 2. Werk bij voorkeur goed betaald werk is belangrijk.
  Zeker.
  Maar het zijn, in hoofdzaak, de directies van overheidsentiteiten die goed betaald worden.
  Jammer dat hun salarissen en onkunde betaald moet worden door de bevolking.
  Is er overgens een reële hoop op dat het bezoek een (over) gewichtige delegatie van slechte pakken en gouden kettingen een toename van touristen uit de VS gaat brengen?
  Dus zet maar in op het heropenen van de raffinaderij onder leiding van politiek geplaatste directie die uiteraard als beginnend met hun goed betaald werk ruim voordat de eerste liter geraffineerd wordt, als er überhaupt geraffineerd gaat worden.
  Maar we moeten niet klagen:
  Onze regering is hard aan het werk om het voor iedereen beter te maken maar je moet ergens beginnen dus
  Familie vrienden en sponsors eerst, dan vakantie en dan gaan we kijken of we nog geld, tijd en zin over hebben om wat te doen voor het algemeen belang;
  – infrastructuur
  – onderstand
  – haalbaarheid van het pensioen stelsel (uiteraard heb ik het niet over de stapel pensioenen van de politici)
  – scholing
  – het openstellen van de (top) ambtenarij en overheidsentiteiten voor niet partij leden.
  – onderzoek naar en terug vorderen corruptie gelden.
  Om maar een paar voorbeelden te noemen.
  Maar eerst op vakantie naar Atlanta.

 3. ….”**** met scheermesjes zijn het, meer niet”,
  LOL @Tico, ha hA HA HA HA HA! Ik moest even nadenken voor het doordrong!

 4. Esaki ta un abuso mas.Het is gewoon een ABUSO. Hoe lang moet de bevolking deze gang van zakken nog aankijken? Die schaam zich niet!!!

 5. Niemand hoeft zich af te vragen waarom Aruba al sinds de 70er Amerikaanse toeristen binnen kan halen in tegenstelling tot Curaçao.
  A heeft zich daarop ingezet, het bouwen (mooie schone Boulevards) shoppers, malls, de vele US fastfoodketens, en vooral de service waar de Amerikaan op is gericht. Hij wil waar voor z’n geld want hij betaalt ervoor.
  Zolang we hier niet snappen dat service verlenen een must is voor deze mensen blijven we hier met de gemiddelde NL toerist à la Benidorm, Sitges en de goedkope trips naar de Turkse Rivièra.
  Vriendelijkheid, je talen goed spreken en niet het MTV Engels dan zou het over een jaar of 15 kunnen lukken.
  Begin dan nu meteen met de scholen.

 6. Tja, zolang men op Curacao te beroerd is om met hooivorken en brandende fakkels naar Forti te togen, blijf je dit krijgen. In een beschaafde wereld waren deze lieden allang op een paar spoorbielzen gehesen, druipend van het pek getooid met veren. **** met scheermesjes, meer zijn het niet

 7. Wij vragen ons al jaren waarom Aruba zoveel Amerikaanse Toeristen heeft en Curaçao niet. Het promotie budget van Aruba is tigmalen die van CTB en daarom bezoeken 1.4 miljoen Amerikanen en Canadezen Aruba jaarlijks. Nu doet Curaçao een stap om ook bezoekers uit Amerika hier naar toe te krijgen die vele malen meer uitgeven dan de Nederlandse Toerist, die natuurlijk van harte welkom zijn wordt er weer geklacht over luttelig bedragen van reiskosten. Wil je de arme bevolking van Curaçao helpen dan is de belangrijkste voorwaarden goed betaald WERK. Zie o.a. opening refineria, en andere training trajecten jeugd.

 8. “We moeten blijven uitkijken naar ongelijkheid, uitsluiting en uitbuiting omdat heden ten dage dat nog steeds gebeurt.”
  Mensen afhankelijk van voedselhulp,
  Infrastructuur die die naam niet meer mag dragen.
  Achterstallig onderhoud aan schoolgebouwen die afhankelijk zijn van Nederlandse financiering.
  Oplopende inflatie (mede door belasting verhoging en inefficiency van de ambtenarij)
  Maar wel met een uitgebreide delegatie naar Atlanta.
  Hoezo ongelijkheid en uitbuiting?

 9. Mooi niet, dat er wat meer belasting wordt opgehaald. Aan de andere kant gooien we het weg aan dit soort fun reisjes.
  Schaamte bestaat hier niet, alleen maar voordeel zoeken voor jezelf en je vrienden. En de armoede… achhhh niet echt belangrijk.
  De slaven hebben het onder hun zwarte meesters zo slecht nog niet…. toch? Wat een schaamte deze hele porkeria.

 10. Lintjes knippen en reizen , daar we goed in nos mandatarionan .
  Voor de rest hunga grandi .
  De toeristen komen naar je eiland , als je wat te bieden hebt .
  Dus weer zo,n snoepreisje niet meer en niet minder .

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

RTL | Orkaanseizoen belooft weer zwaar te worden

Ook dit jaar belooft het opnieuw een hevig orkaanseizoen te worden. De spits is al afgebeten in Mexico en komende nacht wordt de tweede grote storm van...

ParadiseFM | CMC stelt operaties uit

Het CMC-ziekenhuis voert vandaag en morgen geen operaties uit in verband met de storm. Alle operaties en geplande behandelingen zijn uitgesteld. Dat betekent dat ook alle afspraken...

ParadiseFM | Avondklok om 4 uur

Iedereen moet vandaag om 4 uur ‘s middags thuis zijn. De regering heeft een avondklok afgekondigd omdat vanavond mogelijk een tropische storm voorbij zal trekken. Wie geen...

NTR | Curaçao bereidt zich voor op tropische storm Bonnie, avondklok aangekondigd

Kim Hendriksen WILLEMSTAD – Het orkaanseizoen is nog maar net begonnen en Curaçao maakt zich al op voor de eerste tropische storm dat het eiland zal aandoen. Het...

DH | Decomposed body of a man found in Statia

ST. EUSTATIUS--The body of a man was found in a house on Mamie Apple Road in St. Eustatius around 4:30pm Tuesday, June 28. The man must have been...

AntilliaansDagblad | Parlement Aruba stemt in met normering topinkomens

Oranjestad - Op Aruba is de kogel door de kerk: de Staten hebben ingestemd met de omstreden Landsverordening normering topinkomens (LNT) bij overheidsgelieerde entiteiten, iets waar Curaçao...
- Advertentie -
- Advertentie -