26 C
Willemstad
• maandag 8 augustus 2022

Laatste reacties

ParadiseFM | Feyenoorder Geertruida geeft terug

Feyenoord voetballer Lutsharel Geertruida is momenteel op Curaçao. De Jong Oranje-speler voert hier een goed doel uit. Met de Geertruida Cup wil hij kansarme jongeren inspireren om groot te dromen.

Gisteren werd het voetbaltoernooi afgetrapt bij Kinderoorden Brakkeput. Na afloop kregen de kinderen voetballen cadeau.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

2 reacties

  1. Ben het helemaal met je eens @ Plasje maar je roep als een Sameritaan in de woestijn, een YDK sporter of politieke geld dief ( lees Gerrit de Raaf en co ) hier op curacrim denken alleen maar aan het woord IK IK EN DE REST KAN STIKKEN.

  2. Op zich een goed initiatief van Geertruida maar waarom doet hij het niet samen met al die sporters die intussen miljoenen in het buitenland verdienen?

    Met alleen sporten komen deze kinderen niet want met een lege maag valt het niet mee om 90 minuten achter een bal te rennen.

    Wat zou de wereld er anders uitzien als al onze professionele sporters inclusief de honkballers in Amerika wat voor hen een kleingeld is bij elkaar zouden verzamelen en kinderen hier aan sporten en huiswerkbegeleiding met een warme maaltijd het hele jaar door zou bezorgen.

    Wij moeten ons bewust van zijn dat niet alle kinderen genoeg talent hebben om ooit een topsporter te worden voor sommige kinderen zit er niets meer in dan een top schoonmaker te worden en dat is voor hun de eredivisie of de major league.

    Zelf geloof ik heilig in opleiding, het heeft mij veel gegeven, een goed en rustig leven en heeft mij ook in staat gesteld om anderen te helpen vaak met geld maar meer met kennis.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...