26 C
Willemstad
• donderdag 22 april 2021 09:09

ParadiseFM | Luigi Faneyte verlaat Kumun

Luigi Faneyte heeft vandaag laten weten dat hij is opgestapt als voorman van de partij Kumun. Hij bedankt alle 1595 mensen die op 19 maart op Kumun hebben...

ParadiseFM | ‘Vaxications’ nieuwe trend

Niet alleen Curaçao, maar ook veel andere eilanden zijn aan het nadenken over een manier om het toerisme weer op gang te krijgen zodra het vaccinatiedoel bereikt...

NTR | Koninklijke Landmacht brengt Sint-Maarten in kaart voor orkaanseizoen

Tim van Dijk PHILIPSBURG – 43 Militairen van Koninklijke Landmacht zijn op Sint-Maarten om het land, de infrastructuur, gebouwen, bruggen, water- en elektriciteitsvoorzieningen volledig in kaart brengen. Met...

DH | Court rules against Alegria, denies long-lease and water rights

PHILIPSBURG--The Administrative Court on Monday came to a different conclusion than the Court of First Instance in September 2020, ruling in favour of Country St. Maarten in...

Ingezonden | Hartverscheurend

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Verlenging avondklok op Bonaire

Den Haag - De naleving van de avondklok is op Bonaire goed. Bovendien blijkt de maatregel een effectief middel tegen verspreiding van het coronavirus. Daarom krijgt gezaghebber...
- Advertisement -spot_img
HomeVerkiezingen Curacao 2021ParadiseFM | Demissionair premier Rhuggenaath: ‘Missie geslaagd’

ParadiseFM | Demissionair premier Rhuggenaath: ‘Missie geslaagd’

De PAR-leider zei dat hij het ontslag met een glimlach op zijn gezicht had ingeleverd.

Minister-president Eugene Rhuggenaath heeft gisteren het ontslag van zijn kabinet aangeboden aan de gouverneur.

Daarmee is het kabinet-Rhuggenaath demissionair. De PAR-leider zei dat hij het ontslag met een glimlach op zijn gezicht had ingeleverd. Volgens hem is hij met zijn regering geslaagd. ‘We zouden rust terug brengen en perspectief creëren.

Door verschillende crisissen hebben we niet alles kunnen doen wat we van plan waren, maar we hebben het land op de goede weg gezet’, aldus Rhuggenaath.

Hij riep de bevolking vandaag op om te gaan stemmen, maar zich daarbij goed te houden aan de coronamaatregels.

Bron: ParadiseFM

8 reacties

 1. Even een statement: PAR verdient zeker niet de schoonheidsprijs als het om doortastend, lik op stuk aanpak, en visionair regeren aankomt.

  Van de goed governance belofte ( nepotisme bestrijden, het terugdraaien van de 300 benoemingen van de kopieerbediende van SOTO etc, is niets terechtgekomen.

  De vraag is zou het onder de huidige omstandigheden beter af zijn geweest met MFK, MAN, PS FOL, KdnT?
  Het antwoord is: ZEKER niet.

  Maar als ik Rhuggenaath was zou ik nu niet te hoog van de toren blazen. Mission completed? Het nepotisme van Zita, Suzy, en Gijsbertha is onacceptabel.

  Het eiland ziet er viezer uit dan ooit. Niets gedaan aan het belachelijke wereld afreizen van Walle, niets gedaan aan de CEO miljoenensalarissen, de traagheid waarmee gehoor wordt gegeven aan de voorwaarden die nederland stelden. Voorwaarden waar ieder zichzelf respecterend staatshoofd werk van had gemaakt omdat hij zich kapot zou schamen dat dat nog niet voor elkaar is.

  Nee Rhuggenaath, je bent gematst. Niet omdat je nou zo’n doortastende bestuurder bent, (wel een voorkomende en sympathieke) Maar omdat men weet dat het nog erger kan met andere partijen.

  VooralnZita, jullie grootste partijkasspekster moet niet meer terugkomen al minister.

  Ik weet het, ze is zwart en vrouw dus is ze de beste kandidaat en dient ze er tussen te zitten, maar in dit geval is vormt zij toch een hele uniele uitzondering op deze regel.

  Laat die vrous niet meer terugkomen.

 2. De grootverdieners (Lasten, Martis enz) kunnen inderdaad rustig slapen want er is niets gedaan hun megasalarissen. Capriles is nog aan 1 jaar salaris geholpen. Steven Croes moest weg bij Citco maar Rhuggy regelde nog wat voor hem. Dochter van Gijstbertha krijgt weer flinke hulp. Blackouts..

  Wees er maar trots op!

 3. We zouden rust brengen en perspectief creëeren ?

  Ik neem aan dat hij alleen voor zichzelf en zijn familie spreekt, want voor de rest van het eiland kun je het niet echt rust brengen en perspectief creëeren noemen. Ik geloof niet dat de rellen van vorig jaar in Punda en Otrabanda onder het kopje rust vallen en ze braken ook niet uit omdat er zoveel perspectief was gecreëerd.

  Deze regering zou de red tape (voor de zoveelste keer) aanpakken. ze zouden transparanter worden, geen cliëntelisme, geen fraude, geen corruptie, benoemingen van Pisas aanpakken, fraude van Wiels aanpakken, werkgelegenheid verbeteren en ga zo maar door.
  Daarvan is helemaal niets terecht gekomen. Ook het inleveren van het eigen salaris is niet uitgevoerd. De hulp van Nederland werd een maand of 3 a 4 tegengehouden door met grote woorden te komen en daarmee alle uitwegen af te sluiten.
  Nee, laten we eerlijk zijn, dit was een kneuzenkabinet, ben blij dat ze weg zijn, maar moet ook eerlijk zijn………………..wat er nu gaat komen zal net zo erg zijn of zelfs nog erger. En dat komt doordat er geen enkele politieke partij is die zich inzet voor de bevolking. Het gaat hier puur alleen om het eigenbelang en het belang van de achterban (lees: de partijfinanciers).

 4. Dit jaar wordt het jaar van de waarheid .
  Het wordt pompen of verzuipen .
  Het tij keren en de bakens verzetten .
  Anders ziet het somber uit .

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties