26 C
Willemstad
• maandag 4 maart 2024

Democracy now! | Tuesday, February 27, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Fire breaks out at Geminga boatyard in Sandy Ground

MARIGOT--St. Martin firefighters (pompiers) intervened Saturday night to extinguish a fire that broke out in a 200-square-metre shed in the Geminga boatyard in Sandy Ground. According to...

CN | Gokkers starten rechtszaak tegen Stake

Jeffrey Noeken | Casinonieuws.nl Een vijftal gokkers is op Curaçao een rechtszaak gestart tegen het gokbedrijf Stake. De gokkers willen het geld terugkrijgen wat zij vergokten omdat het...

Democracy now! | Monday, February 26, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 26 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Curaçaos honkbalteam verliest van Puerto Rico

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | Curaçaos honkbalteam verliest van Puerto Rico

Het Curaçaos honkbalteam heeft in de Serie del Caribe met 3-1 verloren van Puerto Rico. Dit is de derde wedstrijd die voor de Curaçaose mannen eindigde in een nederlaag.

Vandaag treft Curaçao gastland Venezuela. Het Zuid-Amerikaanse team staat samen met Mexico op kop in het regionale honkbalkampioenschap.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. @Beste ericlapas,
  hoewel ik je nog zo verzocht had mij niet van repliek te (hoeven) dienen, heb je het toch gedaan. En zoals verwacht hadden jouw weerwoorden niets om het lijf. Maar goed, ik zal toch kort reageren op een door jou gemaakte behoorlijk atypische opmerking, om maar niet te zeggen ‘een ronduit asociale’ opmerking.

  N.a.v. jouw opmerking dat Lebron de hele dag in het nieuws is geweest enkel vanwege “een balletje door een ring te gooien.”
  schreef ik in antwoord daarop;
  “ik denk niet dat het jou ooit zal lukken om dat balletje door een ring te knallen.”

  En hoe reageert ericlapas op het door mij gegeven antwoord? Wel, als volgt;

  @ericlapas schreef n.l.;
  “Nou, @Mano de enige ringen die ik thuis heb, zijn ringen waar iets met een diameter van 5-8 cm door heen kan. Ik ben per slot van rekening een neger.”

  Het kwartje is gevallen. Nu heb je je echt laten kennen ericlapas. Dat jij hier te koopt met de omvang van jouw penis is zo wannabe machoman en bovendien respectloos t.a.v. de vrouwelijke lezers! Ik weet nu ook uit wat voor milieu jij afkomstig bent. Je lijkt wel Bokito die bij gebrek aan een normale degelijke reactie mij probeert te imponeren met wat jij niet hebt, maar dat lukt je niet ericlapas. (lol)

  Het is overigens bekend dat ‘mannen met een hele kleine’ geregeld op het internet zitten op te scheppen over hun gefantaseerde enorme geslachtsdeel. Je past precies in het plaatje. Daarom ga je niet met gewone vrouwen om, een sekswerker zal namelijk niet rondbazuinen dat jij een “short dick man” bent.

  Ik heb echt nooit kunnen bevroeden dat ik ooit te maken zou kunnen hebben met een forumlid die i.p.v. normaal reageren maar ff over zijn geweldige mannelijkheid begint te braggen. En nu blijkt dat de man, ericlapas, al 70 is.(shock!!) Het wordt nu toch wel tijd dat je je een beetje serieus begint te gedragen ericlapas.

  https://www.youtube.com/watch?v=iLfk6pE5shE&ab_channel=20Fingers-Topic

 2. Voor de echte mannen onder ons die van mannensport houden, vergeet niet dat a.s. zondag de superbowl is. Dit jaar gaat het tussen Kansas City en Philadelphia Eagles. Voor de leek, het gaat om American Football en tijdens de pauze kunnen we van een optreden van Rihanna genieten.

  Om aan te geven hoe populair de super bowl is, een advertentie van ongeveer 30 sec. kost al gauw rond de 6 a 7 miljoen dollar tijdens de superbowl.

  Helaas wordt op Curaçao niet veel aandacht aan American Football besteed en daarom is de sport ook niet erg populair hier.

  Even een snelle cursus; de wedstrijd duurt 60 mintuen (4 quarts van 15 min.) en wordt met 11 tegen 11 gespeeld en éen team is in de aanval en het ander team is aan het verdedigen.

  Beide teams hebben zowel aanvallers als verdedigers, als het ene team de bal heeft dan brengt het andere team zijn verdedigers op het veld.

  Het aanvallende team krijgt 4 kansen om de bal 10 yards (ongeveer 9 meter) naar voren te verplaatsen (dit kan door met de bal te rennen of naar een medestander te gooien). Als het aanvallende team na de 3de poging merkt dat het niet gaat lukken, wordt de kicker ingebracht om de bal zo ver mogelijk naar voren te trappen of als de afstand tot het doel van de tegenstander kleiner is dan ongeveer 40 yards, de bal tussen de pallen voor 3 punten te trappen.

  Lukt het ene team om de bal over de eindstreep op de helft van de tegenstander te brengen of te vangen dan is dat een touchdown (6 punten).

  De belangrijkste speler (best verdiende) op het veld is de quarter back en bij Kansas City is dat Patrick Mahomes, (recent nog bijgetekend voor 450 miljoen dollar). De quarterback is de speler die altijd de bal (the snap) ontvangt van de Center aan begin van elke play. Bij Mahomes is bekend dat hij altijd met de bal gaat rennen en vaak heel precies kan gooien.

  Laten we a.s. zondag voor even alle ellende vergeten, corruptie, armoede, randdebiele parlementariërs en ministers en lekker gaan genieten.

  Ik kijk nu al naar vooruit of Rihanna een sexy pak zal aantrekken, de vorige keer was mary j blige ook bijna half naakt gekleed maar die borsten leken meer op afgetrekte slappe theezakjes.

 3. Ik ga verder niet in deze discussie mee, maar wil wel opmerken dat @Mano gelijk heeft op veel punten.
  Vooral je niet aflatende jaloerse opmerkingen over de Curaçaose sporters.
  Zie het niet als dolk in de rug maar lees gewoon al jouw Posts hieromtrent terug dan kun je het alleen eens zijn dat je je te vaak door je riven negativism last leiden.
  En als het dan geen sporter is dan heb je wel kritiek op een ander die wel veel gepresteerd heeft.

 4. @John, ” @Mano. Treffend hoe jij wat EClapas betreft de spijker iedere keer op z’n kop slaat.” Beste @John, bedankt voor de backstabbing. Het zou best kunnen dat Curaçao nog geen @EricLaPas verdient.

 5. Ik zweef er weer even doorheen en vermaak me kostelijk, @Mano. Treffend hoe jij wat EClapas betreft de spijker iedere keer op z’n kop slaat.
  Echt lol zo.

 6. Beste @Mano, ik heb je reactie met belangstelling gelezen, maar “you are so wrong”, ik zal niet brother zeggen want dat heb je liever niet. Weet niet of dat komt omdat je niet wilt dat een zwarte jou brother noemt.

  “ik denk niet dat het jou ooit zal lukken om dat balletje door een ring te knallen”. Nou, @Mano de enige ringen die ik thuis heb, zijn ringen waar iets met een diameter van 5-8 cm door heen kan. Ik ben per slot van rekening een neger.

  “Je schrijft een kritiek, maar de beargumentering is er niet of maar zwakjes.
  Ik heb je nooit iets goed zien uitleggen”. @Mano, ik ben geen forum of blogger expert maar denk dat een forum juist bedoeld is om de bloggers aan het denken te zetten ipv een mening op te leggen.

  “Ik ben blij dat ik je niet persoonlijk ken en jij moet echt blij zijn dat je mij niet persoonlijk kent ericlapas. Je zou me echt haten”. Nou, beste @Mano, dit vind ik jammer, ik denk dat wij met zijn tweëen best veel met elkaar zouden lachen. Maar je goed ik wil mijn vriendschap aan niemand opdringen.

 7. @ericlapas schreef;
  “Professionele sport wordt behoorlijk overschat, laten we eerlijk zijn, het is niet zo dat deze sporters iets produceren en toch verdienen ze miljoenen.”

  Nou, ik wil graag eerlijk zijn. Jij behoort blijkbaar tot een “zeer kleine groep zeikerts” die vindt dat prof. sport wordt overschat. Ben je nou echt zo’n simpele geest ericlapas?(Ja, dát ben je!) Sporters, met name topsporters, produceren een waslijst aan voor mens en maatschappij belangrijke zaken. En dat al sinds de antieke oudheid.

  “Topsport biedt kansen op ontplooiing.
  Topsport enthousiasmeert en inspireert.
  Topsport draagt bij aan identificatie en verbondenheid.
  Topsport stimuleert de economie.”( niet exact mijn eigen woorden. maar dat topsport de 4 á 5 hierboven geciteerde zaken genereerd wist ik wel en de meeste mensen neem ik aan ook. eh, behalve ericlapas, hij wist of weet het niet. lol)

  Dus ERICLAPAS, topsporters bedienen een miljarden publiek.
  Wie bedien jij dan wel ericlapas met die veelal kromme kritieken die je gewend bent op dit forum neer te kladden? Wel, naar mijn mening bedien jij enkel diegenen met een beperkt denkvermogen!

  “In beleidsstukken wordt vaak hoog opgegeven van de maatschappelijke betekenis van topsport. Dit is veelal gebaseerd op alledaagse indrukken over de impact die topsport uitoefent op bijvoorbeeld de onderlinge verbondenheid en nationale trots.” (ook weer niet mijn woorden, heb ik uit een artikel overgeschreven)

  Dus ook de politiek is gebaat bij prof. sport. hier een voorbeeld;

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/sport-en-bewegen/topsport

  Dat ericlapas afgeeft op topsporters (trouwens niet voor het eerst, het is zo langzamerhand een constant gezeik geworden) die zoveel miljoenen verdienen slaat nergens op. Dat zij zoveel geld verdienen komt juist omdat ze heel wat produceren, dus veel betekenen voor miljarden mensen overal ter wereld. Topsport(ers) is de ultieme uitlaatklep voor mensen, volkeren. Ik heb je al eens gezegd ericlapas, jouw kritieken zitten altijd vol valse noten. Het lijkt mij eerder afgunst en jaloezie gecamoufleerd als kritiek wat jou drijft.

  @ericlapas schreef;
  “Nu ook is er allerlei ellende in de wereld, oorlog in Oekraïne, aardbeving in Turkije en Syrië met nu al meer dan 12.000 doden in Turkije alleen al.”

  Nou ja zeg, alsof de rest van de mensheid niet weet dat er ellende in de wereld is. Dat is oud nieuws, je vertelt dus niets nieuws. Ben jij overigens bekend met een periode dat er geen ellende bestond op deze wereld? Voor zover ik weet is het nooit anders geweest. Sinds het begin van de mensheid is er op deze ‘planeet Aarde’ ellende en verdeeldheid. Er is voor zover mijn beperkte kennis over de mensheid reikt, nog nooit één dag voorbij gegaan zonder oorlog ergens op deze wereld. Natuurrampen en oorlogen zijn gewoon zaken waarmee de aardse mens bekend is. Het is allemaal natuurlijk afschrikwekkend en erg in de ogen van levende aardwezens, maar het zal echt niet beter of anders worden hoor. Gezien de vooruitzichten, met name de klimaatcrisis, zal het alleen maar erger worden.

  @ericlapas schreef;
  Met al deze ellende is de media alleen bezig met de record van Lebron James die 38.388 punten gemaakt heeft door een balletje door een ring te gooien.”

  Je liegt gewoonweg man, alleen gisteren was het record van Lebron James even wereldnieuws. Het nieuws over de aardbevingen in Turkije en Syrië overtrof dat van Lebron James, tenminste, in Nederland en de rest van de wereld. Hoe het nieuws bij jullie op Curaçao gebracht is weet ik niet. Overigens, ik denk niet dat het jou ooit zal lukken om dat balletje door een ring te knallen. Jij zit hoog en droog op je dikke reet lustig peuterend in je neus vieze schetenlatend te bedenken op wie of op wat jij jouw niet aflatende naar afgunst riekende kritieken kan loslaten.

  @ericlapas schreef;
  “Het geeft aan hoe oneerlijk het allemaal verdeeld is in de wereld, genoeg mensen die niet genoeg hebben om hun gezin een gezonde maaltijd te bezorgen terwijl er sporters zijn die wel geteld rond de 10.000 dollar betaald krijgen voor elke scheet die ze laten.”

  O ja hoor, de zich meelevend rechtvaardig voordoende ericlapas. Je zal wel ergens gelezen hebben dat intelligente mensen kritisch zijn, het klopt, maar niet kritisch zoals jij het brengt. Weet je wat mij in de loop der jaren is opgevallen? Je overschat overduidelijk jouw intellectuele kunnen, maar geloof me, je behoort echt niet tot de bovengemiddelde KKC posters. Ik overigens ook niet, maar ik ben wel goed in staat de bovengemiddelde types te onderscheiden van de rest.

  Je schrijft een kritiek, maar de beargumentering is er niet of maar zwakjes. Ik heb je nooit iets goed zien uitleggen. Bovendien ben je het type van; “if you can’t beat them, joint them!” Soms een wijs besluit, maar niet op een forum! Kortom, je bent een zwakkeling.

  Er is werkelijk niemand op dit forum behalve ericlapas die doorlopend kritiek levert op van alles en nog wat. Meestal kritiek op vooral vrouwen, op bijna alle Nederlandse tv programma’s. Niet 1 presentator of presentatrice is goed genoeg. Op sporters en laatst nog hatelijke kritiek op een dame als Tanja Kross, enkel omdat zij volgens ericlapas zat te lachen of praten met een of andere corrupte bankdirecteur.

  Ik weet zeker dat je iets tegen met name vrouwen hebt ericlapas. En eigenlijk nog veel meer. Ik ben blij dat ik je niet persoonlijk ken en jij moet echt blij zijn dat je mij niet persoonlijk kent ericlapas. Je zou me echt haten. (lol)

  Beste Ericlapas, dat ik op jou commentaar reageer betekent niet dat ik je haat of iets tegen jou heb. Dat kan overigens niet, want je bent virtueel, het zou stom en belachelijk zijn een virtueel iemand te haten. Maar ik vind wel dat de Lezers recht hebben op tegenspraak.

 8. Professionele sport wordt behoorlijk overschat, laten we eerlijk zijn, het is niet zo dat deze sporters iets produceren en toch verdienen ze miljoenen.

  Nu ook is er allerlei ellende in de wereld, oorlog in Oekraïne, aardbeving in Turkije en Syrië met nu al meer dan 12.000 doden in Turkije alleen al.

  Met al deze ellende is de media alleen bezig met de record van Lebron James die 38.388 punten gemaakt heeft door een balletje door een ring te gooien.

  Het geeft aan hoe oneerlijk het allemaal verdeeld is in de wereld, genoeg mensen die niet genoeg hebben om hun gezin een gezonde maaltijd te bezorgen terwijl er sporters zijn die wel geteld rond de 10.000 dollar betaald krijgen voor elke scheet die ze laten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties