25 C
Willemstad
• woensdag 29 juni 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | 24 groepen in Seú-optocht

Seú oogstfeest | persbureau Curacao
Op 3 juli doen er 24 groepen mee aan de Seú-optocht. Dit heeft de organisator van het oogstfeest onlangs aangekondigd. Sinds de pandemie heeft de folkloristische optocht niet meer plaatsgevonden. Traditioneel vindt de Seú-optocht op Paasmaandag plaats.

Dit jaar is er voor gekozen om het culturele feest in het weekend van de Dag van de Vlag te houden. De stoet begint om 11 uur ‘s ochtends ter hoogte van de verkeerslichten aan de Rooseveltweg.

De optocht eindigt bij het kruispunt voor het vroegere Coney Island. Dit betekent dat de optocht niet door de Roodeweg gaat.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

1 reactie

 1. Blijkbaar hebben we aan carnaval niet genoeg en moet nu ook Seú erbij en allemaal in de hitte, respect. Ben zelf nooit langs de weg gaan staan dus weet niet of er veel mensen op afkomen.

  Deze optocht gaat niet door de Rode weg, heeft het iets te maken met de achterstallige onderhoud van de gebouwen die op instorten staan?

  Zo heeft jaren geleden tijdens een carnaval optocht een muur ingestort waarbij een mevrouw invalide is geraakt, ze heeft een zaak tegen de overheid aangespannen en gewonnen.

  Helaas heeft die mevrouw intussen weduwe nog altijd niet een schadevergoeding gekregen. Ministers Earl Balborda, Camelia-Römer en Zita Jesus Leito hebben allemaal geprobeerd om haar met een kluitje in het riet te sturen. Stel je voor een eenvoudig iemand zonder banden met de partij miljoenen geven?

  Intussen is haar man overleden en de vrouw moet zich alleen in een rolstoel zien te redden. Hier is geen media aandacht voor want blijkbaar zit dat niet goed met regering.

  Wellicht moet ik mij verontschuldigen, maar het vult mij met walging als ik de organisatoren van seú en carnaval op tv zonder aandacht voor het leed van deze mevrouw te vragen, weer een optocht zien aankondigen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Automatische concepten

Nu.cw | Storm heftiger en eerder dan verwacht, avondklok vervroegd

De avondklok die de overheid heeft ingesteld in verband met de naderende tropische storm is vervroegd. Dat heeft premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) bekendgemaakt. De Toke...

Nu.cw | Vlucht KL-735 naar Curaçao vertrekt pas morgen

De KLM-vlucht KL735 naar Curaçao wordt verder vertraagt. Dat meldt KLM-regiomanager Dirk Buitelaar tegenover Nu.cw. De vlucht stond oorspronkelijk gepland om rond 15.00 uur Nederlandse tijd...

Nu.cw | TUI-vlucht naar Curaçao wijkt uit naar Punta Cana

TUI zal vlucht OR351 naar Curaçao vandaag laten uitwijken naar Punta Cana op de Dominicaanse Republiek. Dat meldt een woordvoerder van TUI aan Nu.cw. “Aanvankelijk leek het er...

NU | Tropische storm ABC-eilanden landt begin van de middag als eerste op Bonaire

De tropische storm die Aruba, Bonaire en Curaçao mogelijk zal treffen, komt waarschijnlijk woensdag rond 16.00 uur (plaatselijke tijd) als eerste aan land op Bonaire. Dat zegt...

RTL | Orkaanseizoen belooft weer zwaar te worden

Ook dit jaar belooft het opnieuw een hevig orkaanseizoen te worden. De spits is al afgebeten in Mexico en komende nacht wordt de tweede grote storm van...
- Advertentie -
- Advertentie -