26 C
Willemstad
• maandag 4 maart 2024

Democracy now! | Tuesday, February 27, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Fire breaks out at Geminga boatyard in Sandy Ground

MARIGOT--St. Martin firefighters (pompiers) intervened Saturday night to extinguish a fire that broke out in a 200-square-metre shed in the Geminga boatyard in Sandy Ground. According to...

CN | Gokkers starten rechtszaak tegen Stake

Jeffrey Noeken | Casinonieuws.nl Een vijftal gokkers is op Curaçao een rechtszaak gestart tegen het gokbedrijf Stake. De gokkers willen het geld terugkrijgen wat zij vergokten omdat het...

Democracy now! | Monday, February 26, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 26 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Nu.cw | Visser gegrepen door golf en komt om

HomeLandenCuraçaoNu.cw | Visser gegrepen door golf en komt om

Een man is zondagochtend tijdens het vissen bij ‘Shut’ om het leven gekomen. De visser werd gegrepen door een golf en kon niet meer gered worden. Dat meldt de Kustwacht Caribisch gebied.

De man was samen met een andere man bij de Noordkant aan het vissen toen ze door een grote golf verrast werden. Het slachtoffer kon niet meer op eigen kracht uit het water komen. De andere man overleefde het wel.

Het Maritiem Operatie Centrum (MOC) van de Kustwacht kreeg een verzoek van het Korps Politie Curaçao om assistentie te verlenen bij het zoeken naar de visser. “De kustwachthelikopter werd hierop door het MOC naar Shut gedirigeerd om de man uit zee te halen”, aldus Kustwacht Caribisch gebied.

Bij aankomst van de helikopter bij ‘Shut’ werd de man, die geen teken van leven meer vertoonde, uit het water gehesen. De politie en de brandweer waren ook ter plekke.

Het lichaam is door de helikopter aan land gebracht, waar een dokter bevestigde dat de man overleden was.

Bron: Nu.cw

2 reacties

  1. Opa Tico verteld. In de jaren 70 en 80 vaak genoeg puinzooi bij Shut in het water gesmeten. Het was er zondag druk. Hele families kwamen daar hun rommel smijten. Zelfs ministers stondem vrolijk meee te doen. Daarna werd het een beerput losplaats en was het niet meer verstandig om daar te lopen. Het is daar steeds smeriger geworden. Waarom men daar perse wilt gaan vissen snap ik niet. Maar goed pas na su restunan. Zou hij zelf al aangevreten zijn door de vissen?

  2. Ben zelf nooit op shut geweest hoewel ik kind aan huis aan een nachtclub daar in de buurt ben maar het lijkt me toch niet gezond om vis daar in de buurt te eten. Op shut wordt van alle rotzooi in zee gegooid, rioolwater, ziekenhuis afval en ga zo maar door. Moet de minister van volksgezondheid niet wat peper in zijn reet, om daar werk van te maken?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties