27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 03:35

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Riool en troep

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Mike Jacobs aan het woord.

Gisteren is er weer voor het eerst een cruiseschip de haven ingevaren met daarop dit keer ook weer toeristen die zich in de binnenstad hebben begeven. In Punda staat bij het gebouw van Cinelandia een bouwhek om de voetgangers te beschermen tegen eventueel vallend betonrot.

- Advertentie -

Maar die plek is niet om aan te zien. Een schaamteloze vertoning voor eigen burgers en gasten uit het buitenland. En toch een plek waar dagelijks minister, Statenleden, vertegenwoordigers van het toeristenbureau CTB, de Curaçao Hospitality and Tourism Association (Chata), de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC), de Kamer van Koophandel (KvK), Selikor, Downtown Management Organization (DMO) en andere leiders uit de samenleving langsrijden of -lopen.

Iedereen kijkt, maar niemand die iets ziet? In de Breedestraat Otrobanda wordt al maandenlang gewerkt aan de vernieuwing van de riolering van een paar honderd meter. Hoelang duurt dit nog? Hoe zit het met de veiligheid van voetgangers? Opgebroken voetpaden en straten, stilstaand water en nauwelijks goede afsluitingen en waarschuwingen voor wandelend publiek.

Gevaarlijk situaties, maar moeten er eerst ongelukken gebeuren? Ook hier rijden en lopen onze leiders uit de private en publieke sector dagelijks langs. Is dit onverschilligheid?

Mike Jacobs,
Curaçao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. Nos cultura… en we noemen het in de stad de couleur locale… Buiten de stad is het gewoon smerige sushi. En het interesseert niemand. Sushi Curacao moet er op het wilhelminaplein staan, we hebben een spellingfout gemaakt.

  2. heb bijna mijn hele leven in de aanneemmerij gezeten maar wat hier op curacrim gebeurd heb ik nog niet over de hele wereld gezien, de aannemer die de wegenbouw riolering werken maakt moet een vermogen van een aanneem som hebben gehad van de regering??? als je langs de werken loopt dan zie je de werknemers of slapend in een dreklijn zitten en het anders werkvolk slapend tegen een muur hangen of op de steel van hun schep hangen en dan zeggen het werk loopt niet zo vlot met allemaal kut smoesjes, zakken vullen noemt men dat.

  3. Ay nos mes por .
    Nee ze hebben allemaal andere prioriteiten .
    Alles begint van bovenaf , als de dirigenten slecht zijn dan spelen
    alle orkesten vals.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -