29 C
Willemstad
• woensdag 4 oktober 2023

Extra | Journaal 3 oktober 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, October 2, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 2 oktober 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | ’Trump maandag aanwezig bij opening proces over aandikken vermogen’

NEW YORK - Voormalig president Donald Trump woont naar verwachting maandag de opening bij van het proces waarin moet worden bepaald wat de straf wordt voor de...

PBC | Veiligheidsheffing maakt vluchten uit Curaçao weer een stukje duurder

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een nieuwe heffing op vertrekkende passagiers op Curaçao, de Passenger Safety Oversight Charge (PSOC), gaat reizen van of naar Curaçao weer wat duurder maken. Het...

AD commentaar | Analyse: Dag van de waarheid nadert

Je zou het met alle fratsen van de regering-Pisas rond de controversiële aankoop van Campo Alegre en alle (zure) grappen die erover worden gemaakt, gezien de...
- Advertisement -spot_img

Extra | Journaal 9 juni 2023

HomeLandenCuraçaoExtra | Journaal 9 juni 2023


Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

 1. Groot nieuws, wij hebben een nieuwe held erbij, zijn naam is Remco van Col, Remco van Col is niet een naam dat bij velen een belletje doet rinkelen maar het zou toch moeten. Remco van Col is een verslaggever van Direct TV die volgens de social media een aanklacht tegen Direct TV en Jachmien Pinedo heeft ingediend.

  Eerder al was Jachmien Pinedo op facebook, ze was bezig met karaktermoord te plegen op deze Remco van Col.

  De laatste tijd verschenen steeds meer berichten op social media en het kan niet anders dat deze afkomstig van Jachmien Pinedo is.

  Zo valt te lezen dat Remco een klaploper, een uitvreter een pannelikker is en tezelfdertijd hoe geweldig Jachmien Pinedo niet voor hem was.

  Jachmien Pinedo schijnt hem geld geleend te hebben, geholpen met het aanschaf van een auto en ga zo maar door. Er schijnt zelf een verhaal rond te gaan dat Jachmien, Remco aan een abortus voor zijn vriendin heeft geholpen om de geboorte van een onwettig kind te voorkomen.

  Nou, die Jachmien moet zich schamen, dit is wat slechte hufterige werkgevers doen, werknemers een hongerloontje betalen zodat ze juist afhankelijk van de werkgever worden. We zagen dit ook met de slavernij, slaven kregen net genoeg te eten om te voorkomen dat ze genoeg kracht hebben om in opstand te komen.

  Ik wil Remco van Col tot nationale held benoemen, hij vertegenwoordigt wat een groot deel van de bevolking meemaakt, een werkgever die in luxe en weelde leeft terwijl de werknemer bijna niets te vreten heeft.

 2. Meestal zeggen ze, “geen nieuws is goed nieuws” maar in dit geval niet. De 4 kinderen die in het oerwoud van Colombia zoek waren (ze hebben een vliegtuig ongeluk overleefd) zijn alle 4 leven gevonden. Het blijkt toch dat wonderen bestaan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties