25 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 05:30

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Bijna 100 agenten met covid-besmetting

Om toch controles uit te kunnen voeren op straat is extra hulp gevraagd van de Marine. | Persbureau Curacao

Ook de politie kampt met veel coronabesmettingen. 97 agenten zitten thuis en negentien mensen van het ondersteunend personeel kunnen niet werken vanwege covid.

Het gaat om in totaal 16 procent van al het politiepersoneel. Zij zitten thuis omdat ze zelf besmet zijn en in isolatie moeten blijven of omdat zij in nauw contact waren met een besmette persoon en daarom verplicht in quarantaine zitten.

Om toch controles uit te kunnen voeren op straat is extra hulp gevraagd van de Marine.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

 1. Wereldwijd zijn er nu haast 3 miljoen! aan Corona gerelateerde doden.
  Aan TBC zijn het afgelopen jaar ongeveer 1,5 miljoen mensen overleden. Momenteel is dit, behoudens Covid, de ziekte die jaarlijks de meeste doden tot gevolg heeft. TBC staat dus met grote afstand op de 2de plaats achter Corona.

  Over de gehele wereld worden de vaccinaties zo veel en snel als mogelijk is opgeschaald.
  Gelukkig weet onze expert op het gebied van virologie [de weledele heer Tik Martina] dat dit flauwekul is want Corona is gewoon een ‘griepje’. We hoeven ons echt geen zorgen te maken, vooral niet nu wij zo’n briljante deskundige in ons midden hebben.

 2. @ Toeske, neen leedvermaak over doden is er niet echt bij mij. Gelukkig zijn er maar heel weinig die aan dit griepje overlijden. Helaas zijn de meesten aan zwaar obesitas, suikerziekte/hoge bloeddruk/diabetis/kanker overleden. In deze tijden is het echter praktischer voor de dokters om alles op 1 hoop te gooien.
  Wat ik grappig vind is dat je mij zoveel eer toeschuift. Immers ben ik volgens velen een roepende malloot in de woestijn. Ik kan me niet voorstellen dat 100 agenten achter mij aanhobbelen.

 3. @TM
  Behalve agenten zijn er meer mensen die jouw ‘jejune babblement’ aanhangen. Daar zullen velen nu wel spijt van hebben. Niet zo grappig: In verplichte home-lock-down of opgenomen in het CMC en een aantal in de IC, mits daar nog plaats was. Het huilen staat ze nader dan het lachen. Mocht een IC’er overlijden dan blijven alleen Family & Friends over om verder te huilen. -> De patiënt rust inmiddels in vrede. RIP.

  Gelukkig blijf jij nog lachen ⊂(◉‿◉)つ want jouw indoctrinatie is geslaagd, patiënt overleden. Heerlijk hè; ‘leedvermaak’

 4. @ Toeske, ik voel me vereerd als de agenten op Curacao inderdaad mijn doctrine aanhangen. Zou ik dan toch niet de enige roepende malloot in de woestijn zijn?

 5. Op sociale media zie we regelmatig filmpjes waarop te zien is dat arrestanten (vaak?) zonder mondkapje de surveillance wagen in mogen/moeten gaan. De agenten stappen meestal ook in zonder mondbescherming. Worden adspirant agenten niet te voren getest op gezond verstand?
  Of hebben ze inmiddels te veel geluisterd naar onze ‘profeet’ Tico Martina, die haast dagelijkse hetzelfde verhaal opdist – In plaats van op’Disselt’?

  Plots zaten RIVM-topman Van Dissel en criticus Willem Engel in dezelfde zaal | Het Parool

  https://www.parool.nl/nederland/plots-zaten-rivm-topman-van-dissel-en-criticus-willem-engel-in-dezelfde-zaal~bba5fd32/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F
  Even een paar keer doorklikken om van het irritante verzoek van het Parool om te abonneren, af te komen.
  Willem Engel is een dansleraar. Ik heb ergens gelezen dat Curacao ook een dansleraar heeft die in de politiek zit. Is dat waar?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -