24 C
Willemstad
• vrijdag 28 januari 2022 04:11

Laatste reacties

- Advertentie -

Korte Politie Berichten

- Advertentie -

politie-bericht1Restaurantovervaller opgepakt

WILLEMSTAD — De 22-jarige man L.B. is dinsdagochtend vroeg in een woning aan de Kaya Awaseru op Seru Fortuna opgepakt, in verband met een gewapende overval.

Een 32-jarige Chinese man is op 20 augustus vorig jaar zwaar mishandeld tijdens de overval gepleegd door drie mannen op zijn restaurant annex woonhuis aan de F.D. Rooseveltweg.
Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie dat hij de huisdeur wilde dichtdoen, toen hij plotseling aangevallen werd door een onbekende man.
Even later werd hij door nog twee andere mannen mishandeld, die via het dak naar binnen waren geklommen.
De Chinese man werd meermalen geschopt en geslagen met onder andere de kolf van een vuurwapen.
Na de mishandeling gingen de daders er via het dak vandoor met contant geld, telefoonkaarten, sigaretten, twee laptops en diverse andere spullen.
Het slachtoffer werd naar de polikliniek van het St. Elisabeth Hospitaal gebracht voor medische behandeling en kon daarna weer naar huis.

De politie is nog altijd op zoek naar belangrijke tips.
Die kunnen gemeld worden bij de Atrako-afdeling op telefoonnummers 866-6192, 866-6140, 911 of de anonieme tiplijn 108.

- Advertentie -

————————————————————-

7 illegalen opgepakt

WILLEMSTAD — Agenten van het wijkteam Punda in samenwerking met de uitvoeringsorganisatie Controle en Beveiliging en de Immigratiedienst hebben gisteren tijdens controles zeven illegalen opgepakt en naar de vreemdelingenbarak overgebracht.

De controles vonden plaats ter hoogte van een bushalte op Berg Altena en bij een bushalte voor Postkantoor Punda.
Tussen de 140 en 160 mensen zijn gecontroleerd en de politie hield 41 personen aan die de desbetreffende vergunningen niet konden tonen.
Zij zijn naar de Immigratiedienst bij Rio Canario gebracht voor meer onderzoek.
Uit het onderzoek bleek dat zeven van de opgepakte personen illegaal op het eiland verblijven. Het gaat hier om drie Colombiaanse vrouwen en een man, een Dominicaanse vrouw, een Jamaicaanse vrouw en een Ecuadoraanse vrouw.

———————————————————

Wimco bijna leeggeroofd

wimco logo-smallWILLEMSTAD — Het Wimco- filiaal gelegen in het winkelcentrum op de Jan Noorduynweg werd gisteren bijna leeggeroofd.

Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag de met hekwerk beveiligde voordeur van de winkel geforceerd en namen onder andere flatscreen-televisietoestellen, koelkasten, airconditioning-systemen en fotocamera’s mee.
Het onderzoek is in volle gang en de recherche-afdeling roept de bevolking op om belangrijke tips te melden op telefoonnummers 866-6116, 866-6118, 911 of de anonieme tiplijn 108.

- Advertentie -

Artikel delen

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, January 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 2,3 miljoen euro voor versterking kinderbescherming

Dankzij een extra bijdrage van de Postcode Loterij van 2,3 miljoen euro kan Unicef Nederland overheden en professionals helpen om het kinderbeschermingssysteem op Aruba en Curaçao te...

Nu.cw | Gerstenbluth: “Coronapiek voorbij, maar nog steeds veel besmettingen”

Het lijkt erop dat we de coronapiek voorbij zijn. Dat stelde epidemioloog Izzy Gerstenbluth tijdens de persconferentie. Toch kunnen de maatregelen volgens Gerstenbluth nog niet volledig worden...

PBC | Rechter beslist over lot afvalverwerker Serlimar op Aruba

Persbureau Curacao ORANJESTAD – Afvalbedrijf Serlimar op Aruba krijgt begin februari van de rechter te horen of uitstel van betaling wordt voortgezet. Als dat niet gebeurt, betekent dat...

PBC | Regering gaat corona time-out met nog eens tien dagen verlengen

Persbureau Curacao De regering gaat de coronamaatregelen met nog eens tien dagen verlengen. Dat is voor de tweede keer. Ondanks de afname van het aantal besmettingen, is de...
- Advertentie -
- Advertentie -