30 C
Willemstad
• dinsdag 5 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Kort Nieuws

Overval op bakkerij 

kortjesWILLEMSTAD — Een gewapende man liep gisterochtend een bakkerij aan de Jan Noorduynweg binnen. Onder bedreiging van dat wapen werden de werknemers gedwongen de dagwinst af te geven. Er zijn geen aanhoudingen verricht in deze zaak en de politie roept het volk op om belangrijke tips te melden.

- Advertentie -

—————-

Minimarket bij Gato overvallen 

WILLEMSTAD — Bij een toko in de wijk Gato werd gisteravond een overval gepleegd door twee gewapende mannen. De mannen drongen de minimarket binnen en namen de kassa met de dagwinst mee. Volgens ooggetuigen hebben de mannen een rood voertuig, merk onbekend, als vluchtauto gebruikt. Het Atrako-team doet verder onderzoek.

——————-

Furniture Route blijft

Furniture Route blijftWILLEMSTAD — De organisatie van de Furniture Route is zeer tevreden over het bezoek aan de winkels die meededen aan de ‘meubelroute’ die van 5 tot en met 11 mei in de aanloop naar Moederdag werd gehouden.
Via de Raffle op de routekaart waren er prijzen te winnen.
Mystica Bernadina (zie foto) was de gelukkige winnaar van het door QualityDishware aangeboden weekeinde voor twee personen in het Floris Suite Hotel.

“De Furniture Route zal een terugkerend evenement worden op Curaçao, de volgende zal in aanloop naar Kerst 2013 plaatsvinden”

, aldus Ria Luitjes, een van de organisatoren.

——————

Mis voor solidariteit in Rotterdam   

DEN HAAG — Op dezelfde dag dat de bevolking van Curaçao afscheid kan nemen van Helmin Wiels, wordt ook in Nederland een kerkdienst gehouden ter nagedachtenis aan de doodgeschoten Curaçaoënaar.

In de Heilige Drie Eenheid Kerk in Rotterdam wordt vanavond om half zeven (Nederlandse tijd) een mis voor hem gehouden op initiatief van de Curaçaose regering en de gevolmachtigde minister van Curaçao Roderick Pieters.

“Laten we allen, ook in moeilijke tijden, onze eenheid en solidariteit tonen”

, aldus de officiële uitnodiging.

———————

Condoléance Plataforma Bándariba

WILLEMSTAD — Plataforma Bándariba spreekt haar condoléances uit en haar verdriet over het verlies van politicus Helmin Wiels.

“Hij was een pionier op het terrein van wijkverbetering”

, zegt Elvin Gerard, voorzitter van het platform.
Gerard noemt onder andere de concrete plannen voor sportfaciliteiten op Bándariba.
En Wiels organiseerde sociale en culturele evenementen.

“We spraken diverse keren over veiligheid op Bándariba en de inzet van vrijwilligers zoals jongeren. We hopen dat deze inzet niet verloren gaat”

, aldus Gerard, die de nabestaanden veel sterkte wenst.

———————

 

 

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Over the Pond minimarket robbed by two armed men

PHILIPSBURG--The cashier of a minimarket on Arch Road, a side road of Sucker Garden Road, was robbed at gunpoint late Friday afternoon, when two armed men entered...

Democracy now! | Monday, July 4, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 4 juni 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | De VN, zelf bestuur en zelf beschikking

Door Lucita Moenir Alam, Arjen van Rijn en Kees Flinterman Op 15 december 1955 heeft de Tiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 945(X) de Nederlandse...

ParadiseFM | Campagne voor een nieuw nationaal wapen Curaçao

Curaçao moet een nieuw nationaal embleem hebben. Cultuurminister Van Heydoorn heeft daarom een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen. Vandaag wordt het startschot gegeven voor...

ParadiseFM | Schotte nog steeds in onderhandeling met OM

Ex-premier Gerrit Schotte onderhandelt nog steeds met het Openbaar Ministerie over het geld dat hij terug moet betalen. In mei kreeg hij twee weken de tijd om...
- Advertentie -
- Advertentie -