33 C
Willemstad
• vrijdag 12 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Kort Local Nieuws

HomeMediaAlgemeen nieuwsKort Local Nieuws

kortjes Bijeenkomst over hubfunctie Curaçao

ROTTERDAM — Een bijeenkomst bij de Kamer van Koophandel (KvK) in Rotterdam zal morgen in het teken staan van de mogelijkheden van Curaçao om als springplank naar Latijns-Amerika te fungeren.

Advertentie

De organisatie van de bijeenkomst ligt in handen van Spoc (Spin Off Curaçao) in samenwerking met het ministerie voor Economische Ontwikkeling van Curaçao, het Curaçaohuis in Den Haag en de KvK in Rotterdam.
De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers in Nederland die informatie willen over alles wat Curaçao te bieden heeft, bijvoorbeeld op fiscaal of logistiek gebied.
Ook wordt ingegaan op Europese fondsen ten behoeve van ondernemers, kennisinstellingen en overheden op Curaçao.
Ondernemers die zelf de stap naar Curaçao hebben gezet zullen hun ervaringen delen.
Spoc, op zijn website:

“Het is bekend dat Latijns-Amerika zich de laatste jaren economisch zeer sterk heeft ontwikkeld. Vooral de economie van Brazilië is booming. Daar liggen kansen voor Nederlandse ondernemers! Curaçao, onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden, is goed toegerust om als springplank naar dat continent te dienen.”

De bijeenkomst wordt geopend door de gevolmachtigde minister van Curaçao, Marvelyne Wiels. Even was er ook sprake van de aanwezigheid van minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling, maar die zal er niet bij zijn. De bijeenkomst is van 14.30 tot 18.00 uur.

——–
Verplichte onderhoudsbeurt TDS decoders

tdsWILLEMSTAD — Abonneezender TDS gaat van 23 tot en met 30 oktober een verplichte onderhoudsbeurt op de verschillende decoders van haar klanten op Curaçao en Bonaire uitvoeren.

Dit laat het bedrijf weten in een persbericht. TDS roept haar abonnees op om in deze periode hun decoders aan te laten staan.
Vanwege het grote aantal decoders kan het bedrijf niet precies aangeven wanneer welke abonnee aan de beurt is.
Wel worden abonnees opgeroepen om hun decoders aan te laten, zodat zij de update kunnen krijgen. Zodra de decoder de update heeft gekregen, zal het ongeveer twee uur duren voordat deze is geïnstalleerd, hierna zal de decoder weer normaal functioneren.
Abonnees wier decoder na twee uur nog niet normaal functioneert, wordt opgeroepen om contact met het bedrijf op te nemen.
TDS waarschuwt abonnees, dat decoders die uitstaan op het moment dat de update wordt uitgevoerd niet meer zullen functioneren. Klanten kunnen contact opnemen met de helpdesk van UTS/TDS via het gratis telefoonnummer 9242.

———

Advertentie

To Top

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties