27 C
Willemstad
• zondag 25 september 2022

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...

KKC | URL's dossiers en blogs incompleet

Aantal gebroken URL's (links)
Mededeling: de KKC heeft momenteel een aantal gebroken URL’s (links)

Als gevolg van een reeks digitale aanvallen van de afgelopen maanden werken een aantal links binnen onze dossiers en blogs niet. Het gaat met name – maar niet uitsluitend – om de KKC-blog, VDC-blog en het VDC-dossier en KFO dossier. De KKC is bezig met het repareren van haar database en biedt haar excuses aan voor het ongemak.

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

12 reacties

 1. Dat is juist voor mij geen probleem @ RENE ze weten wie ik ben dus mogen gerust langs komen, wie bij mij in de tuin komt zonder mijn toestemming is lawaaie.!. toch. en als ik bij Marie panpoen zit hebben ze toch kans zat???.

 2. De diverse aanvallen op het geheel van de Knipselkrant welke goed uitgezochte blogs heeft blijken idd een doorn in het oog van diversen te zijn. De aanvallen bewijzen immers dat de blogs een heet hangijzer zijn voor diegenen die genoemd worden en dat liever niet hebben. Tot op heden heb ik geen enkele media gezien die het aan durfde om dit naar buiten te brengen. Daarom geef ik een vette 10 aan deze krant. De diverse aanvallen bewijzen immers dat ze steeds dichter bij deze schurken komen, die nu alles op alles zetten om de blogs en de gehele uitgave van de KKC het zwijgen op te leggen.

 3. Gelden die beveiligingsmaatregelen zowel voor .net en voor . Info die beide nog in de lucht zijn? ( immers verschillende providers!).

 4. De aanvallen bewijzen dat jullie de waarheid op straat zetten om het volk beter te informeren.
  Keep up the good work, you are indispensable in our young and delicate democracy with still very weak Civil Society groups.

 5. Ben blij met jullie. Vecht echt door. Vind het tof wat jullie aan het doen zijn wil dat alle Antilliaanen jullie volgen. Mooi werk. Ga door.

 6. Gezien de enorme moeite die er wordt gedaan om dit blog het zwijgen op te leggen geeft het aan dat er een hoop waarheid be/omschreven staat waarvan ‘anderen” dit het liefst niet gepubliceerd zouden zien. Te triest voor woorden eigenlijk.

 7. Beste,

  Zoals bij iedere online krant, magazine of forum wordt er zoveel mogelijk gewaakt tegen dit soort zaken. Echter tegen kwaadwillige en ZEER goede hackers is geen kruit gewassen. KKC heeft (noodgedwongen) een zware tot zeer zware beveiligingmethodes die dagelijks worden door genomen en bij gewerkt. In onze database staan inmiddels duizenden IP adressen die geblacklist zijn en er dus niet door kunnen komen. Elke database heeft zijn zwakke plekken die ook bij de hackers bekend zijn. Van de meeste, zo niet alle, reageerders zijn de email adressen niet de eigen email adressen. KKC doet er alles aan om de database te beschermen, het is bijna een fulltime job geworden, maar we doen het, vermoedelijk veel meer dan anderen. Hopen u zo goed mogelijk te hebben geinformeerd,

  Met vriendelijke groeten,
  Het KKC team

 8. Als derden/onverlaten van buitenaf in staat zijn om ongewenst blogs te bewerken vraag ik mij af of de privacy van degenen die commentaar leveren op de door KKC gepubliceerde artikelen wel gewaarborgd is.
  Misschien kan KKC daar ons over informeren?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Hoofdrolspelers wanbestuur bij SLM mogen Suriname niet meer uit

De Nederlandse directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, Paul de Haan, en een belangrijke ex-adviseur van president Chan Santokhi, Prenobe Bissessur, hebben in Suriname een uitreisverbod opgelegd gekregen.

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -