KKC | Gerrit Schotte verhoord door Landsrecherche

MFK fractieleider Gerrit Schotte verhoord door Landsrecherche

WILLEMSTAD – MFK parlemetarier Gerrit Schotte is naar eigen zeggen afgelopen zaterdag verhoord door de Landsrecherche inzake zijn rol in de mishandeling van MAN parlementarier Giselle McWilliam door zijn voormalige partijgenoot en ex-parlemantarier Jacinta Constantia (MFK).

Schotte hierover op zijn Facebook wall:

“Mi a kaba di duna mi deklarashon na Landsrecherche. E nesesidat di skuchami a nase dor ku Giselle Mc William a deklara den su aangifte ku ami, Gerrit Schotte, a orkestra lokual a sosode den Staten dia 23 feb 2017. Pa e motibu aki nan a tene Jacinta detene pa skucha mi deklarashon komo getuige. Ta mas ku obvio ku mi sa kiko ela gaña den su aangifte hasi kontra di Jacinta i mi persona.

Señora GW awor a disidí ku e ta husa e suseso pa mancha lider di MFK ku kalumnja i mentira genera dia 23 di Febrüari 2017. Djies despues di e suseso sinta na Landsrecherche e la deklara ku e tin un gevoel ku ta Gerrit Schotte a orkestra tur kos den su kontra. Nos no tin ningun interes di hasiele ningun daño ni fisiko ni tampoko verbal pa atende ku su politika. E mes ta demostra su instabilidat mental durante e último simannan hasiendo su trabou den Staten na varios okashon ku konsekuensha ku GW ta kai pa su mes akshonnan.

Lokual Jacinta a hasi no ta bon i nos ta kondena esaki. Nos ta di opinion ku tur agreshon tambe esun verbal aworaki pa dilanti mester wòrdu kondena di inmediato. Ku e deklarashon di mi duna awemerdia , no tin motibu di retene Jacinta Constancia detene i nos ta pendiente pa tende ku ela rekobra su libertad!”

Verklaring Gerrit Schotte Jacinta Constantia-Giselle McWilliam

Bron: Knipselkrant Curacao

Naschrift KKC

22 Reacties op “KKC | Gerrit Schotte verhoord door Landsrecherche

 1. Constancia krijgt een paar flessen whiskey in d’r mik, nog wat cash erbij en dan houdt ze haar ordinaire waffel wel dicht.

 2. Thode heeft geld nodig anders zal zijn latina novia weg bij hem gaan

 3. Ik ratificeer: Het is MFK en niet Pueblo Soberano. Ik hoop niet dat dit van te voren was afgesproken om zo Jacinta Constancia een gouden handdruk te geven en om haar uit het partij weg te trappen.

 4. Abraham Mossel

  @ sorry Avin , maar om Gerrit de Raaf, een meneer en gentelman te noemen, gaat bij mij er niet in, moet ff een puggie doen op het toilet.

 5. deze huichelaar komt overal mee weg…

 6. Schotte jokt weer die groupie wist wat Jacinta ging doen ze warren samen en hij liep achter haar aan. Iemand valt een ander niet zomaar aan zonder dat zijn vrienden op de hoogte zijn.

  Als blijkt dat schotten liegt dan hebt hij weer een probleem erbij. Zo te zien wist alle leden van Pueblo Soberano die samen warren voor die incident op de hoogte dat Jacinta, Giselle ging aanvallen.

 7. Inderdaad, Abraham. Stella van Rijn weet er alles van.

 8. 3 Mavo.

 9. Al met al ziet hij er wel erg dom uit met open bakkes.

 10. Curaçao Independiente

  Mischien een idee om een box ring in de parlement neer te zetten, en bij menig verschillen hieruit te vechten. Het gaat dagen lang over nergens en de Landsrecherche die zich zeker verveelde. Is dit de nieuwe politiek en media doet gretig aan mee eerlijk gezegd. De zogenaamde verontwaardiging van de verschillende politieke leiders en partijen is om van te kotsen. Weet men wel in hoeveel andere landen parlament leden al jaren met elkaar vechten of een ander een klap geeft als ze met worden niet uitkomnen? Niks nieuws onder de zon. Verontschuldiging zijn al gegeven men kan die acepteren of niet, aanklacht is ook al ingediend en verdachte gearresteerd, maar het is nu tijd om aan het werk te gaan .

 11. Abraham Mossel

  @ Henk dat weet ik nog niet zo zeker, Gerrit de Raaf staat er om bekent, dat als hij bezemsteel ziet, er niet voor terug dijnst om er op te duiken!maakt hem niet uit als het maar warm is.

 12. En….. hij (GS) wast zijn handen weer in onschuld!

 13. Het feit dat meneer GS zich even omdraait vlak na de klap en dan vrolijk verder loopt met hand voor zijn mond wil ik niet meteen aanmerken als dat het bij voordachte rade is gebeurd. Maar ik denk zeker dat hij in z’n vuistje moest lachen over het voorval. Dat maakt hem soort van medeplichtig, want inderdaad ook al mag je iemand totaal niet, als gentleman behoor je automatisch op het voorval af te lopen (zeker als leider van zijn partij) om te vragen of het gaat met het slachtoffer.

 14. Schotte weet dat het vrijwel onmogelijk is zijn betrokkenheid te bewijzen zolang Constancia haar mond dicht kan houden. Omerta is bij de MFK (en de mafia) heilig, dus kan Schotte er vanuit gaan dat hij veilig is.
  Dat het louter ging om de vervanging van Contancia door Thode weiger ik te geloven, ze had namelijk zo op kunnen stappen. Dan noemt ze dat privé redenen en is het ook goed.
  Hier zit een andere reden achter, maar 1 ding staat wel vast. Wie ooit zou hebben overwogen MFK te stemmen, maar nog nooit heeft gedaan, zal nu afzijdig blijven.
  Echter, de club aanhangers van de MFK, met het IQ van gemiddeld 40 per persoon, vinden dit prachtig en vinden het ook terecht. Wie niet horen wil moet maar voelen is hun devies. Een totaal gebrek aan enig gevoel van realiteit en ontbreken van normen en waarden zorgt er voor dat ze eigenlijk geen stemrecht zouden mogen hebben. Hier op Curacao vindt men het echter normaal. Geweld is hier de gewoonste zaak ter wereld, is dagelijks onderdeel van ons leven. Geweld wordt hier gebruikt als initimidatie middel en ik vrees dat de klap van Constancia dan ook als intimidatie was bedoeld.

 15. de enige kolonisator i de gokmaffia: Schotte, dos santos en Carolla..

 16. Hij Gerrit de moordenaar !!! is de schuldige van alles . ik hoop dat ik hem voor mijn wielen krijg en dat mijn remmen weigeren.

 17. Misschien heeft de bij het OM ontslagen Reinaika Carolus nog wat OM briefpapier voor Schotte waarmee hij zijn zoveelste valsheid in geschrifte kan plegen om het viswijf vrij te krijgen.

 18. Constantia zijn bijn..kertje?

  Je moet of in de Caprileskliniek of in Fundashon Pro Bista zijn opgesloten als je Constantia in je bed wilt hebben.

 19. Abraham Mossel

  Het valt mij nog mee, dat hij de LOSERS advocaten club van de MFK/KFO . Douwe Boersema, de Knoopies en daltons Peppie& Kokkie, Vaders en Osepa, aan het werk heeft gezet om zijn vriendin en bij n..kertje uit het gevang te krijgen, valt me tegen van Gerrit de Loser.

 20. Abraham Mossel

  En wie denkt en geloofd dat deze narcist en grootste pathologische leugenaar deze aardbol de waarheid spreekt, is rijp voor een zwaarbewaakt gekkenhuis. Hoe belachelijk kan je je zelf voor schud zetten, een klein kind van 6 jaar ziet en begrijpt dat deze rat het hele toneelstuk in elkaar heeft gezet, de Rat word niet voorniets gehoord, hij alleen maar!!!?. Kan hij weer gaan schreeuwen dat hij word gekonoliseerd. En hij blijft zijn eigen volk belazeren, bedriegen en beliegen waar zij zelf bijstaan. Ik vraag mij wel eens af welk soort oog klepen en oordopje’s, heeft deze Loser aan zijn MFK/KFO aanhang uitgedeeld, waardoor zij blindelings in zijn valkuil pleuren!. Dit verhaal krijgt voor Gerrit de Raaf nog een staartje, let maar op.

 21. Ach moetenn we een tot drie jaar cel veroordeelde MAVO3 draaideurcrimineel geloven?

  En nu wordt in de Staten bij de MFK het ene strafblad (viswijf Constantia) vervangen door het andere strafblad (kontenlikker Thode). Daarmee wordt ook het lelijkste wijf in de Staten vervangen door de lelijkste kerel. Schotte zoekt ze wel uit.

 22. “Wie liegt nu? Hij zegt / schrijft dat er geen reden is om haar nog vast te houden. Waarom is haar detentie dan verlengd? Volgelingen van deze tiran ; Als gij nog niet ziet dat hij jullie manipuleert dan willen jullie ook niets anders. Over die drama: Of hij wist er van of hij is een lafaard. Ieder weldenkend man in de buurt zou naar de slachtoffer zijn gelopen om te helpen behalve als je het van te voren wist.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *