KFO: Geweld is optie

peppie-sulvaran

Advocaat mr. Eldon ‘Peppie’ Sulvaran (KFO)

Willemstad – ,,Er zijn alleen maar vrienden en vijanden. Er is geen neutraal gebied. Het is een kwestie van domineren of gedomineerd worden. Ons gevecht is er een van macht. We zullen nooit ingeven. Degenen die niet met ons zijn, zijn automatisch tegen ons. Het is een overlevingsstrijd tussen ‘hun’ en ‘ons’.”

Dat stelt Fundashon Kòrsou Fuerte i Outónomo (KFO), een stichting van de advocaten Chester Peterson, Anthony Eustatius en Eldon ‘Peppie’ Sulvaran.

,,De strijd die gevoerd wordt is tegen de zwarte elite die het eigen volk heeft verraden. En als wij onze zin niet krijgen, dan is geweld de enige optie.”

Het drietal ageert vooral tegen de consensusrijkswetten en het financiële toezicht, waarmee Curaçao geen baas meer is in eigen huis.

Campo Alegre Advocaat Anthony Eustatius tevens Kòrsou Fuerte i Outónomo (KFO)

Advocaat mr. Anthony Eustatius tevens Kòrsou Fuerte i Outónomo (KFO)

,,Zolang deze wetten en dit toezicht niet van tafel zijn, blijven wij strijden.
Het gaat trouwens niet alleen om deze punten, het gaat om een ideologische strijd, om normen en waarden en de eigen identiteit”, zo lichten de advocaten toe.

KFO advocaat mr. Chester Peterson van S&P Lawyers

KFO advocaat mr. Chester Peterson van S&P Lawyers

Ze schuwen geen grove taal en shockerende uitspraken, want zo stellen zij – verwijzend ook naar het vonnis in de rectificatiezaak van Emsley Tromp, directeur van de Centrale Bank –

‘volgens het Europese Hof en volgens de Rechten van de mens, houdt de vrijheid van meningsuiting ook in dat er uitspraken gedaan mogen worden die shockeren, beledigen en bezorgdheid opwekken’.

De drie advocaten sluiten compromissen uit.

,,Ons wapen in deze strijd is onze vrijheid van meningsuiting. Maar als de consensusrijkswetten en het financieel toezicht niet van tafel gaan, dan kan dit van het ene op het andere moment omslaan in geweld. Want dan is geweld nog de enige mogelijkheid om onze ‘dingen’ terug te krijgen”, aldus KFO.

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

0 Reacties op “KFO: Geweld is optie

  1. @ Elia

    Helemaal eens. Dit soort organisaties waarachter een aantal zwaar gefrustreerden zitten zijn uiterst gevaarlijk en hun beroepsgroep onwaardig.,

  2. Elia van Kleef

    Enige optie GEWELD. Dit is 100% oproepen tot misdaden. Eigenlijk is dan de KFO een criminele organisatie geworden en sluit straks zelfs tereur niet uit. KFO bediend zich dus van maffia achtige praktijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *