Jamaloodin mag VS niet in

Jamaloodin vertrekt op Hato

George Jamaloodin en zijn vriendin Caryllisch Martina vertrekken richting Miami

Willemstad – George Jamaloodin, oud-minister van Financiën en tevens verdachte in de zaak Maximus, is toegang tot de Verenigde Staten geweigerd. Dat bevestigen welingelichte bronnen tegenover deze krant. Jamaloodin reisde woensdag naar Amerika. Bij vertrek werd hij op vliegveld Hato gespot. Hoewel de reden vooralsnog onbekend is, lijkt de toegangsweigering niets te maken te hebben met het feit dat Jamaloodin verdachte is in de zaak Maximus. De toegangsweigering zou dan ook niet op verzoek van de Curaçaose autoriteiten hebben plaatsgevonden.

Vermoedelijk heeft het wel iets te maken met immigratieformaliteiten. Een woordvoerder van het Amerikaans consulaat laat tegenover deze krant weten dat er wegens privacyredenen geen uitspraak kan worden gedaan over de toegang van individuen tot de Verenigde Staten.

Norman Serphos, de woordvoerder van het Openbaar Ministerie, liet weten zelf nergens van te weten en verwees vervolgens door naar officier van justitie belast met de woordvoering in de zaak Maximus, Guillano Schoop. Die was echter onbereikbaar voor commentaar. Ook Jamaloodin zelf was niet te bereiken.

Bron: Antilliaans Dagblad
Zie ook: Dossier: Helmin Wiels – Moord

2 Reacties op “Jamaloodin mag VS niet in

  1. Abraham Mossel

    Sander als hij zelf niet kan laat hij het Gerrit de Raaf wel regelen of Elmar “Kadé” Wilsoe, Ojéé ik vergeet dat het voor de Raaf ook wel eens moeilijk kan worden om nog naar de VS te reizen.

  2. dan kan hij niet bij zijn zwarte geld komen, dat hij daar vast op diverse bankrekeningen heeft staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *