Jamaloodin in vrijheid gesteld

george-jamaloodin-8

Jamaloodin zojuist in vrijheid gesteld

Oud-minister van Financiën George Jamaloodin is zojuist in vrijheid gesteld. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). “De rechter-commissaris is van oordeel dat er op dit moment nog onvoldoende ernstige bezwaren zijn om het bevel bewaring van afgelopen vrijdag te laten voortduren”, aldus het OM.

Wel bestaat er volgens de rechter-commissaris nog een verdenking tegen Jamaloodin. Het OM kan tegen de beslissing tot vrijlating in cassatie gaan bij het Hof van Justitie. Jamaloodin was aangehouden wegens verdenking van betrokkenheid in de zaak-Magnus dan wel de zaak Maximus, het onderzoek naar de moord op politicus Helmin Wiels. Het onderzoek duurt voort.

Dos Santos
Zijn halfbroer, loterijbaas Robbie dos Santos, werd vrijdag al vrijgelaten. Ook hij was aangehouden wegens verdenking van betrokkenheid bij de moord op Helmin Wiels. Dos Santos is nog steeds een verdachte in de zaak Maximus, die betrekking heeft op de opdrachtgevers van de moord op Wiels. De verdachten in deze moordzaak, Elvis K., Dangelo D., Carlos P. en Burney F. staan deze week terecht.

Bron: Versgeperst

2 Reacties op “Jamaloodin in vrijheid gesteld

 1. hoedanook

  Zie datum bericht.

  Suggestie KKC misschien is het mogelijk om een aantal artikelen over de anti migranten vloedgolf dat Europa momenteel dreigt te overspoelen, te plaatsen? Bijvoorbeeld: boot met vluchtelingen dat niet in Italië aan wal mocht gaan, bedreiging van regering Merkel door migranten beleid, Oostenrijkse regering die samen met Italië en Duitsland een barrière tegen migranten wilt vormen.

 2. Het cirquit van ” als jij mij dekt dan dek ik jou ” draait op volle toeren.
  Het zijn overduidelijk criminelen die voor lange tijd achter de tralies moeten verdwijnen.
  Deze mensen hebben de samenleving en het imago van Curaçao schade toegebracht en alleen maar voor corruptie,geld en macht !
  Het blijven ” verdachten ” en toen ??????
  Denk dat deze ” verdachten” te veel weten van andere ,nog niet ” verdachten” en dus met fluwelen handschoentjes worden behandelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *