26 C
Willemstad
• zaterdag 22 januari 2022 23:09

Laatste reacties

- Advertentie -

CM | Jais Juliana in Curaçao geliquideerd

- Advertentie -

Junny Djais broer van eerder doodgeschoten Destry Juliana

Jais Juliana in Curaçao geliquideerd

ROTTERDAM (ZH) – Bij de schietpartij gisteravond net buiten de aankomsthal van luchthaven Hato op Curaçao, is Jais Juliana om het leven gekomen. Jais Juliana werd in zijn hoofd geraakt en overleed ter plaatsen. Ook een tweede persoon werd dodelijk geraakt. Vele personen waren getuige van deze schietpartij, met een vol automatisch wapen, waardoor er ook een aantal omstanders gewond zijn geraakt. Jais Juliana ging door als één van de kopstukken van Buena Vista. Bronnen melden Crimesite Camilleri dat er al geruime tijd een hoge prijs stond op Jais Juliana, die regelmatig in Nederland in Rotterdam verbleef.

Jais Juliana, bij insiders bekend onder bijnaam Junny Djais, was de broer van de in 2012 vermoorde 31-jarige Destry Alberto Juliana.

Leden van de bende van No Limit Soldiers stonden leden van de bende Buena Vista op te wachten die met een vlucht van Air Berlin uit Duitsland waren aangekomen.

- Advertentie -

Curaçao is een belangrijke doorvoerhaven van drugs uit Zuid-Amerika naar Europa. Het aantal liquidaties op het eiland als gevolg van de drugshandel nam dit jaar fors toe.

Volgens NOS-correspondent Dick Drayer staat de teller dit jaar al op tien tot elf afrekeningen. Vorig jaar waren dat er drie. De drugscriminaliteit is volgens Curaçao niet alleen een probleem van het eiland, maar van het koninkrijk, zegt Dick Drayer op de radio.

Wat hier vooral wordt gezegd is dat de consumptie van drugs vooral in Nederland is, en dat Curaçao slechts als doorvoerhaven wordt gebruikt.

Minister Navarro van Justitie heeft daarom eind vorig jaar de hulp ingeroepen van Nederland, omdat het eiland volgens hem de strijd tegen de georganiseerde misdaad niet meer zelf aankan. No Limit Soldiers wordt ook in verband gebracht met de moord vorig jaar op politicus Helmin Wiels”

Bron: Camilleri.nl

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

15 reacties

 1. @win,
  dit soort mensen kan je niet eens met beesten vergelijken.
  Als ze het op jou of je familie gemunt hebben, dan zullen ze geen medeleven kennen.
  Als ze jou dochter verkracht hebben of als ze jouw vader de hersens in hebben geslagen bij een overval.
  hoe denk je er dan over???
  deze mindere soort beesten krijgen de beste advocaten, die er alles aan doen om ze weer vrij te pleiten.
  formfouten enzovoorts.
  ze lachen zich slap over de softheid van de maatschappij…
  dus beter dat ze doodgeschoten worden, dat scheelt een hoop ellende in de wereld.
  20 jaar gevangenis is een dure aangelegenheid voor de maatschappij.
  en ook in de gevangenis zijn dit soort mindere beesten een gevaar voor de samenleving.

 2. @win
  ook niet degenen die anderen zonder mededogen gedood hebben en waarvan men met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kan verwachten dat in de toekomst zij ook weer DOOD verderf zullen zaaien en daarbij onschuldigen niet zullen ontzien ? bv. jou, je kind,je zus, een van je ouders etc etc. Tell me.
  (uiteraard heeft gevangenschap de voorkeur, maar bij een schietpartij waar
  de politie bij betrokken is, ja dan……).

 3. Het is maar goed dat hij niet werd op gehaald door een paar makkers van zijn bende, dan was het leed helemaal niet te overzien geweest,als een mannetje of zes aan het knallen waren gegaan.

 4. De geliquideerden (en vele anderen) zijn waarschijnlijk Express niet via Schiphol vertrokken om de Nederlandse douane en justitie te ontwijken. Helaas – voor hen – de verrader slaapt nooit. Het volgende slachtoffer laat op zich wachten, de verrader. Als hij meereisde in het zelfde vliegtuig, zal zijn liquidatie waarschijnlijk binnenkort op Curaçao plaatsvinden. Of zou Navarro zo slim zijn om hem, de verrader, eerder te ontdekken? Het moet niet al te moeilijk zijn, gelet op de berichtgeving wisten veel passagiers direct waarom en om wie het ging. Wie is de eerste die dit kleine puzzeltje oplost, Navarro? Of kan hij zich straks verschonen onder het motto dat hem geen blaam treft omdat hij minister van justitie is en geen minister van puzzelen.

 5. “Wat hier vooral wordt gezegd is dat de consumptie van drugs vooral in Nederland is, en dat Curaçao slechts als doorvoerhaven wordt gebruikt”

  Als het probleem bij de afnemers ligt, geldt dat dan ook voor de slavenhandel? Daar was Amerika afnemer en Curacao slechts doorvoer haven.

 6. Zou het dan toch zo zijn dat het vallen van cabinet Gerrit de Raaf en de moord op Wiels iets te maken hebben met drug vervoer, is er iemand soms over gelopen?, is er soms iemand zijn vrijwaring van zorgeloos reizen kwijt geraakt?. Ik weet het niet maar er worden er wel veel afgemaakt de laatste tijd. ik vrees het ergste in de toekomst.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NOS | Medewerksters Talpa in paginagrote advertentie: ‘John, het ligt niet aan de vrouwen’

BOOS over The Voice "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen." Zo reageren Talpa-medewerksters met een paginagrote advertentie in het AD op uitspraken van John de Mol....

Democracy now! | Friday, January 21, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Bestuurder na ongeluk gered door omstanders

Persbureau Curacao Benauwde momenten voor de bestuurder van een auto op de Weg naar Westpunt bij Duzu. Die raakte betrokken bij een ongeluk en sloeg gedeeltelijk over de...

PBC | Eind februari binding proposals voor overname raffinaderij

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Rdk heeft een aantal bedrijven gevraagd voor het einde van februari een binding proposal in te sturen voor de exploitatie van de Isla en...

PBC | CMC luidt de noodklok om IC-capaciteit

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het ziekenhuis op Curaçao (CMC) luidt de noodklok. Alle zestien IC-bedden zijn bezet met coronapatiënten, terwijl er nu zeventien mensen intensieve zorg nodig hebben....
- Advertentie -
- Advertentie -