CM | Jais Juliana in Curaçao geliquideerd

Junny Djais broer van eerder doodgeschoten Destry Juliana

Jais Juliana in Curaçao geliquideerd

ROTTERDAM (ZH) – Bij de schietpartij gisteravond net buiten de aankomsthal van luchthaven Hato op Curaçao, is Jais Juliana om het leven gekomen. Jais Juliana werd in zijn hoofd geraakt en overleed ter plaatsen. Ook een tweede persoon werd dodelijk geraakt. Vele personen waren getuige van deze schietpartij, met een vol automatisch wapen, waardoor er ook een aantal omstanders gewond zijn geraakt. Jais Juliana ging door als één van de kopstukken van Buena Vista. Bronnen melden Crimesite Camilleri dat er al geruime tijd een hoge prijs stond op Jais Juliana, die regelmatig in Nederland in Rotterdam verbleef.

Jais Juliana, bij insiders bekend onder bijnaam Junny Djais, was de broer van de in 2012 vermoorde 31-jarige Destry Alberto Juliana.

Leden van de bende van No Limit Soldiers stonden leden van de bende Buena Vista op te wachten die met een vlucht van Air Berlin uit Duitsland waren aangekomen.

Curaçao is een belangrijke doorvoerhaven van drugs uit Zuid-Amerika naar Europa. Het aantal liquidaties op het eiland als gevolg van de drugshandel nam dit jaar fors toe.

Volgens NOS-correspondent Dick Drayer staat de teller dit jaar al op tien tot elf afrekeningen. Vorig jaar waren dat er drie. De drugscriminaliteit is volgens Curaçao niet alleen een probleem van het eiland, maar van het koninkrijk, zegt Dick Drayer op de radio.

Wat hier vooral wordt gezegd is dat de consumptie van drugs vooral in Nederland is, en dat Curaçao slechts als doorvoerhaven wordt gebruikt.

Minister Navarro van Justitie heeft daarom eind vorig jaar de hulp ingeroepen van Nederland, omdat het eiland volgens hem de strijd tegen de georganiseerde misdaad niet meer zelf aankan. No Limit Soldiers wordt ook in verband gebracht met de moord vorig jaar op politicus Helmin Wiels”

Bron: Camilleri.nl

15 Reacties op “CM | Jais Juliana in Curaçao geliquideerd

 1. @win,
  dit soort mensen kan je niet eens met beesten vergelijken.
  Als ze het op jou of je familie gemunt hebben, dan zullen ze geen medeleven kennen.
  Als ze jou dochter verkracht hebben of als ze jouw vader de hersens in hebben geslagen bij een overval.
  hoe denk je er dan over???
  deze mindere soort beesten krijgen de beste advocaten, die er alles aan doen om ze weer vrij te pleiten.
  formfouten enzovoorts.
  ze lachen zich slap over de softheid van de maatschappij…
  dus beter dat ze doodgeschoten worden, dat scheelt een hoop ellende in de wereld.
  20 jaar gevangenis is een dure aangelegenheid voor de maatschappij.
  en ook in de gevangenis zijn dit soort mindere beesten een gevaar voor de samenleving.

 2. @win
  ook niet degenen die anderen zonder mededogen gedood hebben en waarvan men met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kan verwachten dat in de toekomst zij ook weer DOOD verderf zullen zaaien en daarbij onschuldigen niet zullen ontzien ? bv. jou, je kind,je zus, een van je ouders etc etc. Tell me.
  (uiteraard heeft gevangenschap de voorkeur, maar bij een schietpartij waar
  de politie bij betrokken is, ja dan……).

 3. Dit is echt te triest voor woorden. Niemand verdient de dood punt uit. SMFH! !!!!!!

 4. no more nice gai

 5. Antiliaans maffia KOP….STUK

 6. Henriques

  Carlos,
  Misschien moeten we toch even bij het heden blijven en dit als het even kan opgelost krijgen.

 7. Misschien is de versterking uit Nederland al onderweg. Laat ze voor alle zekerheid Hato maar extra beveiligen.

 8. Henriques

  @ Abraham je zou zomaar gelijk kunnen hebben. It just began.

 9. Abraham Mossel

  Het is maar goed dat hij niet werd op gehaald door een paar makkers van zijn bende, dan was het leed helemaal niet te overzien geweest,als een mannetje of zes aan het knallen waren gegaan.

 10. De geliquideerden (en vele anderen) zijn waarschijnlijk Express niet via Schiphol vertrokken om de Nederlandse douane en justitie te ontwijken. Helaas – voor hen – de verrader slaapt nooit. Het volgende slachtoffer laat op zich wachten, de verrader. Als hij meereisde in het zelfde vliegtuig, zal zijn liquidatie waarschijnlijk binnenkort op Curaçao plaatsvinden. Of zou Navarro zo slim zijn om hem, de verrader, eerder te ontdekken? Het moet niet al te moeilijk zijn, gelet op de berichtgeving wisten veel passagiers direct waarom en om wie het ging. Wie is de eerste die dit kleine puzzeltje oplost, Navarro? Of kan hij zich straks verschonen onder het motto dat hem geen blaam treft omdat hij minister van justitie is en geen minister van puzzelen.

 11. Marvelijntje

  daar legt die stoere jongen in zijn onderbroek.
  De held van de buurt??

 12. “Wat hier vooral wordt gezegd is dat de consumptie van drugs vooral in Nederland is, en dat Curaçao slechts als doorvoerhaven wordt gebruikt”

  Als het probleem bij de afnemers ligt, geldt dat dan ook voor de slavenhandel? Daar was Amerika afnemer en Curacao slechts doorvoer haven.

 13. Abraham Mossel

  Zou het dan toch zo zijn dat het vallen van cabinet Gerrit de Raaf en de moord op Wiels iets te maken hebben met drug vervoer, is er iemand soms over gelopen?, is er soms iemand zijn vrijwaring van zorgeloos reizen kwijt geraakt?. Ik weet het niet maar er worden er wel veel afgemaakt de laatste tijd. ik vrees het ergste in de toekomst.

 14. Nou ja, dan heeft deze schietpartij toch nog iets goeds gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *