Ingezonden | Stekeblind

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Een van de oppositiepartijen heeft zich onlangs publiekelijk gedistantieerd van de uit de hand gelopen protestactie van de afgelopen week. In alle toonaarden werd enige betrokkenheid ontkend. Ik dacht toch dat ik een bekende leider duidelijk heb gezien en gehoord tijdens die bewuste dag in Fort Amsterdam. Of had ik mijn bril niet op?

Albert Comenencia,
Curacao

5 Reacties op “Ingezonden | Stekeblind

 1. Sate Batata

  @Comenencia

  Laten wij het er maar op houden dat u uw bril niet op had,
  want het feit dat u de naam van betreffend persoon niet noemt, bewijst dat u het lef ontbreekt om de waarheid aan te gaan

 2. Curacao revisited

  @william: ik zie comenencia nooit een stuk schrijven over de uit de hand gelopen corruptie en nepotisme op dit eiland

 3. Nou nou ik zie Comenencia nu niet als een propagandamachine van de regering, eerder als een altijd kritische burger, die vaak advocaat van de duivel is.
  Wat een vreemde opmerking @Curacao R

 4. Dat was ik Albert. Ik was incognito in jullie midden. Ik heb me wél gedistantieerd maar blijf ook gewoon actief. En volgens mij had je je bril niet op jongen. Beter kijken deze keer. Duizend bommen…..

 5. Curacao revisited

  Albert Comenencia de propaganda man van de huidige regering die een oog dicht knijpt met alle corruptie en nepotisme. Wellicht dat de oppositie aanwezig was bij de demonstratie, maar zolang die mensen zelf geen schade hebben veroorzaakt is het hun schuld niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *