32 C
Willemstad
• zaterdag 20 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | Staking (2)

HomeAuteursIngezondenIngezonden | Staking (2)
Ingezonden-brief
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Robby Rodriguez aan het woord

Ik wil de werknemers die eergisteren gelijk hebben gekregen in hun arbeidsgeschil feliciteren. Ook wil ik de betrokken aannemers feliciteren dat ze geen geld (dat ze niet hadden) hebben hoeven uitbetalen, en onze regeringsleiders die meer dan ooit het gezonde verstand hebben laten zegevieren.

Wat mij wel zorgen baart is het idee dat we deze zege gaan vergeten zonder dat ooit naar buiten komt wie in dit geval de wolf in schaapskleren was. Het lijkt mij juist dat de bevolking dit te weten komt.

De overheid moet ervoor zorgen dat degene die verantwoordelijk was ontmaskerd wordt, en dat het voor iedereen duidelijk is wie schuldig was. Maskers zijn er immers voor carnaval, niet voor het doen van zaken of regeren.

ROBBY RODRIGUEZ
Curaçao

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Cordoba die nota bene op een verkiezingsfoto met Eiels staat.
  Uitermate ongepast onvoorstelbaar dat zo’n peoples party dit pikt. Schandalig het beeltenus van een overledene hiervoor te misbruiken. Hoe laag kan je zakken.

 2. We moeten via het OM Errol Cova zo erg onder druk zetten ,dat hij gaat vertellen wie zijn opdracht gever is wat betreft het plat gooien van Aqua.

 3. Er moet zsm een aanklacht worden ingediend tegen de verantwoordelijke Cova.
  Wie komt op voor ,mensen die hun voedsel hebben moeten weggooien die nb moeite hebben hun hoofd boven water te houden, winkeliers, enz enz

 4. Wij moeten dit niet pikken,wanneer gaan wij voor het huis van de
  duivel errol cova protesteren?
  hij moet dit voelen om nooit meer dit eiland te terrotiseren wanneer
  wij maar blijven schrijven komen wij er niet uit,er komt heus wel een dag dat de duivel ons weer in zijn macht heeft.
  werknemers op het isla terrein jullie loon, werkvloer koppelbazen zijn toch niet veranderd jullie zijn misbruik gebruik jullie verstand.

 5. De aartsluie vadsige Wilsoe heeft al zijn taken afgestoten, maar ziet niet af van zijn salaris van 14 of 15 duizend in de maand dat wij mogen ophoesten.

  De domme walrus Cordoba is zijn vervanger.

  Wat gaat Wilsoe nu doen? Lootjes verkopen voor Robbie dos Santos wiens laffe loopjongen hij is?

  Nee, hem kennende gaat hij zich de hele dag volvreten in zijn favoriete restaurant, u weet wel – dat restaurant waar de ze asociale aartluiaard altijd gewoon voor de deur op de stoep parkeert, want Wilsoe staat boven de wet.

  Deze randdebiel werd notabene door Curacao naar Nederland gestuurd als hoofd van de commissie Integriteit!

 6. Gelukkig heeft het ziekenhuis een noodaggregaat. Moet er niet aan denken hoe het anders verlopen was met de IC-patiënten die aan de beademing liggen.
  Bewust elektriciteitsvoorziening stilleggen op een hele eiland moet bestraft worden, klaar!

 7. Robby,

  Natuurlijk mogen we blij zijn dat de arbeiders hun gevraagde “premie” uitbetaald hebben gekregen.
  Echter uw vraag wie hiervoor verantwoordelijk is is snel beantwoord.
  Errol Cova heeft het voortouw genomen om de staing inzoverre uit te breiden dat iedereen op Curacao dit heeft kunnen voelen! Hij is de eerstverantwoordelijke. We weten dat de heer Cova in het verleden blijk heeft gegeven geen enkele scrupules te hebben en ook nu weer is dit gebleken. Mensen zonder enige betrokkenheid heeft hij gewoon in de kou laten staan. Het is zelfs zover gegaan dat hij, zonder er bij na te denken mensen in direct gevaar heeft gebracht. Het ontregelen van de samenleving waarbij medemensen in direct gevaar worden gebracht is een misdaad! En zoals iedereen weet dienen misdadigers gestraft te worden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties