27 C
Willemstad
• donderdag 21 oktober 2021 23:57

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Sédula

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Carel de Haseth aan het woord.

Vandaag vernieuwde ik mijn sédula. Bijna tien jaar en tig regeringen na 10-10-‘10 en nog staat er aan de voorzijde van de kaart: ‘Identiteitskaart Nederlandse Antillen’ met een kaartje van Bonaire en Curaçao, en op de achterkant ‘Deze kaart is eigendom van de Nederlandse Antillen’. De regeringen Schotte, Betrian, Hodge, Asjes, Whiteman, Koeiman, Pisas en de huidige regering Rhuggenaath moeten zich schamen.

- Advertentie -

Carel de Haseth,
Curaçao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. …..”Deze kaart, de Sédula, is eigendom van de Nederlandse Antillen”…..

  De regeringen moeten zich idd schamen..

  Schotte ( _deze eerste ex premier zit in de “prison”_ )

  Betrian ( _HNO – kanjer_ )

  Hodge _(PSB- topper_ )

  Asjes ( _MDPT W.Wiels, CBCS Tara, Jasjes, credit card_ )

  Whiteman ( _PS partij van oa. Asjes, Aubert Wiels, Werner Wiels MDPT 18 mion boeboes, Marvelyne Wiels Curaçao Huis, Kade Wilsoe brief aan Hilary, Margrit de Freitas SSC, etc zegt genoeg_ )

  Koeiman, ( _12 ambachten 13 ongelukken_ )

  Pisas ( _de kopieerbediende premier die 300 baantjes uitdeelde_ )

  Rhuggenaath – _De premier die 300 baantjes van de kopieerbediende premier zou terugdraaien, ondertussen kwamen er nog meer vriendjes bij…..veel beloven, weinig geven…….doet vele gekken… in vreugde leven_)

  Zelfs een eenvoudig naampje veranderen, kregen de vele premiers en hun ministers niet voor elkaar op deze kleine Rock.
  Ondanks al die miljoenen die aan dure directeuren en consultants werden betaald.
  En dat wil autonoom en zelfstandig een land runnen, en liefst met zo min mogelijk bemoeienis van mama Hulanda volgens sommige doctors..

 2. Ja wat een gedoe die sedula, daar heb ook een leuk verhaal over. Kan me nog ongeveer 15 jaar geleden toen ik nog in Nederland woonde en werkte en ik hier op vakantie een bezoek aan Campo alegre heb gebracht.

  Nou toen was Campo echt Campo de hele week druk bezocht en mooie meiden die strak in hun vel zaten.

  Zo heb ik daar een dame ontmoet nou die deed mij gelijk aan mijn vrouw maar wel 10 jaar jonger denken. Ik ging toen zeker 4 á 5 dagen in de week naar toe en soms om de nacht door te brengen.

  Ze hadden toen een deurprijs voor elke bezoeker, de hoofdprijs was een splinter nieuwe auto, helaas moest je wel je sedula nummer invullen anders was de lot ongeldig.

  Welke randdebiel heeft dat bedacht, Campo was toch ooit bedoeld voor zeelieden?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Opinie | Het toppunt van onverdraagzaamheid

Naar aanleiding van het stuk van de Asosashon over homo’s van dominees en pastoors die verenigd zijn in de associatie van christelijke voorgangers (APK) wil ondergetekende graag...

Telegraaf | Politici Bonaire boos op Ollongren: ’Dit verraadt onbekendheid met het leven in Caribisch Nederland’

Den Haag - Een Kamerbrief van demissionair minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) waarin de bevolking van Caribisch Nederland wordt opgeroepen om korter te douchen en de airco vaker...

Democracy now! | Wednesday, October 20, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 20 oktober 2021

 Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Overheidsschuld Curaçao ruim vier miljard gulden

De overheidsschuld van Curaçao is ten opzichte van het einde van het kwartaal weinig veranderd. De schuld van het tweede kwartaal van 2021 is ruim 4 miljard...

PBC | Inflatie Caribisch Nederland stijgt weer

Persbureau Curacao KRALENDIJK – De prijzen op Bonaire zijn in juli, augustus en september 4,3 procent gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit meldt het CBS. In...
- Advertentie -