Ingezonden | Schone zeeën, onze bron van leven

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Hilda de Windt Ayoubi aan het woord.

Gooi geen rotzooi in de schoot van onze bronwateren, onze rivieren, meren, beken, zeeën, ze zijn van onze kinderen, van onze kleinkinderen, ze zijn van de hele wereld!

Gooi geen rotzooi in de schoot van onze bronwateren, onze rivieren, meren, beken, zeeën, de koralen en de vissen gaan dood, de regen uit de hemel verzuurt, wie lijdt is de hele natuur!

Gooi geen rotzooi in de schoot van onze binnenwateren, onze rivieren, meren, beken, zeeën, ze vormen de vitale bronnen van ons drinken en eten, van heel ons leven!

Gooi geen rotzooi in de schoot van onze rivieren, meren, beken, zeeën, wat we ooit in hun schoot hebben gegooid komt eens terug in onze eigen schoot Het water wordt vergiftigd, de vissen wenen, de koralen stikken, het zand op het strand verliest haar parelachtige glans

De schildpadden op de Galapagos stranden remmen hun stap nog meer af
Onze kinderen kunnen geen vis meer eten, kunnen niet meer fris en fit in de zeeën spelen

Met geen dioxine, geen benzine, in zeeën, meren, beken, rivieren, met alleen jodide en veel liefde voor de vissen en de zeewieren worden onze zeeën weer lentesymfonieën

Laten wij niet wegkijken, laten we met hart en verstand alert blijven, protesteren tegen wie we de natuur verstoort, de voedselketen daardoor met vergif contamineert, mens, plant en dier op de lange duur verzwakt of vermoordt!

Onze economie hand in hand met de ecologie vormt het beste alternatief voor plant, mens en dier…

Gooi geen rotzooi in de schoot van onze rivieren, meren, beken, zeeën, houd ze schoon voor de bestwil van onze dochter, onze zoon, van ons hele kroost!

Hilda de Windt Ayoubi,
Curacao

Een Reactie op “Ingezonden | Schone zeeën, onze bron van leven

  1. ericlapas

    De vraag is, wat wilt mevrouw Hilda de Windt Ayoubi met dit verhaal zeggen?
    Ik mis het deel waar staat dat zij geen auto rijdt maar van het openbare vervoer gebruikt maakt of dat zij geen elektriciteit gebruikt maar kaarsen of dat zij haar afval scheidt. Gezien de achternaam zou ik zeggen mrs. Ayoubi should you not be more concern about people keeping there head attach to their body?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *