28 C
Willemstad
• woensdag 7 juni 2023

Telegraaf | Uitlevering Joran van der Sloot in gevaar

Advocaat wil met kort geding uitlevering voorkomen | John van den Heuvel BUITENLAND LIMA - Het overleveren van Joran van der Sloot door Peru aan de Verenigde Staten...

Democracy now! | Monday, June 5, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 5 juni 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Extreme hitte Curaçao, scholen sluiten ’s middags

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Alle scholen in het funderend onderwijs en speciaal onderwijs mogen kinderen naar huis sturen om om 12 uur ‘s middags. Dat meldt het ministerie...

PBC | Man op Curaçao schiet eigen broer neer bij familieruzie

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bij een ernstige familieruzie in Mina Scharbaai heeft een man zijn eigen broer neergeschoten. Het incident vond gisteravond plaats. Bij aankomst van de politie troffen...

PBC | Duizenden belastingaangiften binnen, maar vertraging dreigt door onvolledige verzamelloonstaten

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De belastingdienst is druk bezig met het voorbereiden van de verwerking van de aangiften inkomstenbelasting voor het jaar 2022. Er zijn al 10.000 aangiften...
- Advertisement -spot_img

Blog Arthur Donker | SCHMUCK!

HomeBlogsBlog Arthur DonkerBlog Arthur Donker | SCHMUCK!
Blog Arthur 'je blijft lachen op deze klip' Donker | Foto Persbureau Curacao
Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Schmuck is een Yiddisch woord voor wat ik noem een sufkip, een persoon die zo dom is dat hij zelf niet eens realiseert dat hij voor schut staat als hij zijn mond opentrekt. Dat woord kwam bij mij op toen ik Norbert George in een interview met Radio Dolfijn hoorde naar aanleiding van een blog van de Knipselkrant waarin stond dat meneer George al een paar jaar thuis zit terwijl hij 18 ruggen per maand betaalt krijgt en daarvoor niks hoeft te doen.

Misschien is hij een van die 75 ambtenaren die al jaren thuis zitten en elke maand voluit betaald worden zonder te werken.

Meneer was hoogst beledigd en heeft gelijk een advocaat in de armen genomen en eist rectificatie want anders zouden er gevolgen zijn voor de Knipselkrant.

Voor degene die het niet weten die blog van de Knipsel Krant heeft zoiets van 43.000 volgelingen en wordt veel gelezen want daarin staat wat een heleboel kranten niet DURVEN te plaatsen omdat ze bang zijn voor reacties zoals die van meneer George.

Maar het leuke is dat die blog heel goed onderbouwd is en men echt de tijd neemt om alles uit te zoeken en na te gaan of het waar is of niet voordat het gepubliceerd wordt.

Dus waarom zou je bang zijn als je de waarheid publiceert?

Meneer George zijn interview op Dolfijn FM was zo ongeloofwaardig dat ik erom moest lachen want het eerste wat ik dacht was “Man hou je mond je maakt het alleen maar erger met je domme reacties, leugens en onwaarheden je praat jezelf vast! Scmuck!” en ja hoor meneer kwam met een taakbeschrijving wat een 10 jarige niet eens zou geloven.

Meneer beweert dat hij projecten helpt uit voeren in de achterstandswijken door met bijvoorbeeld mensen die een project willen opzetten te helpen en hun te begeleiden. Dus dames die een macramé clubje willen opzetten kunnen bij hem terecht of misschien een vliegerclub voor de kinderen uit de buurt kunnen bij hem terecht. Alleen het probleem is dat het gouvernement geen geld heeft om die “projecten” te helpen uit te voeren en toen dacht ik meteen,  natuurlijk is er geen geld als ze jou 18 duizend gulden per maand betalen om clubjes op te zetten.

Meneer zegt dat zijn opdrachtgevers er allang niet zijn doordat er steeds andere leidinggevenden zijn en die vorige opdrachtgevers allang verdwenen zijn, een beetje vaag wie nu precies zijn baas is.

Het mooiste van alles vond ik dat hij eerst om de zes maanden een rapport moest maken over zijn “werkzaamheden” en nu maar een keer per jaar.

Ik kan ook een keer per jaar twee A-4 tjes vol schrijven en die afgeven toch? Er zullen dan twaalf regels op staan, een voor elke maand want niemand zegt hoe lang of hoe kort dat rapport moet zijn toch?

Ik ben ook heel goed in “projecten” opzetten en heb ook heel veel connecties die ik gebruik om minderbedeelde kinderen te helpen en kan dat “werk” best doen voor de helft van dat geld en dan kan je elke maand ook nog een rapport van me krijgen!

Nou ben ik benieuwd of er een taakomschrijving is en wat voor salaris er bij zo’n job hoort want ik zie het als een soort veredelde sociaal werker.

Probleem is iemand is achter de waarheid gekomen en nou moet het zo snel mogelijk bedekt worden door intimidatie (rectificatie) en door de klokkenluiders aan de galg proberen te hangen en ze in de media proberen zwart te maken maar het is te laat, de waarheid ligt al op straat en meneer staat nou voor schut en wordt door iedereen verafschuwt omdat hij als een parasiet beschouwt wordt omdat de belastingbetaler of A.O.V-er die krom ligt om maandelijks hun belasting te betalen zulke mensen uitkotsen en verafschuwen.

Ik blijf lachen op deze klip, want natuurlijk zal hij nou gaan proberen mij ook bang te maken of zo, doe je best maar trek een nummer je bent niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn want je bent door de mand gevallen en ik zoals vele anderen zie deze meneer als een bloedzuiger en een grote Schmuck.

Arthur Donker

 

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties