31 C
Willemstad
• maandag 26 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

Ingezonden: Reactie-allergie

HomeMediaIngezonden: Reactie-allergie
Lezers Schrijven

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao?
Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN

Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.
De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discrimeneerende taal inhouden worden door ons niet gepubliceerd.


Vandaag klom ” DOMINIQUE ADRIAENS ” voor ons in de pen…………..

Advertentie

DE HEER Cleopa zei het laatst al, er moet aandacht komen voor de serviceverlening op Curaçao.
De ‘red carpet’ van Schotte ligt ergens naast Peter Stuyvesant in ‘a place that shall never be mentioned’, moet hij gedacht hebben.
Het bieden van service door overheidsinstanties en NV’s op Curaçao lijkt overeenkomsten te hebben met een allergische reactie.
Het veroorzaakt zowel bij de klant als de dienstverlener jeuk, irritatie en uitslag.
Het reageren op een telefoontje, mail of brief van een klant of Statenlid lijkt te worden gemeden alsof het besmet is met een virus.
Om een afspraak te maken voor een keuring of paspoortverlenging via het vergunningenloket krijgt u of een bandje of niemand te pakken.
Ik zie ze al angstig kijken naar die rinkelende telefoon, wie durft een klant te woord te staan?
Men is ook altijd onderbezet, want alleen hier in de Cariben bedenkt men het om mensen op vakantie te sturen als er piektijden zijn.
Als de telefoon stopt, haalt iedereen opgelucht adem.
Als je je dan maar persoonlijk meldt bij het vergunningenloket zijn er 90 die hetzelfde idee kregen en die allemaal op een afspraak zitten te wachten.
Vervolgens kun je bij Kranshi of het keuringslokaal weer twee uur wachten op je beurt. Wat is het nut van de Bentana di Informashon?
Je zou bijna denken om overtollige mensen aan het werk te houden, het bandje te laten lopen dat je gesprek voor trainingsdoeleinden wordt opgenomen, de burger nog gefrustreerder te maken en ambtenaren in piektijden op vakantie te kunnen sturen. Om klanten die geen Papiaments spreken te woord te staan heeft de storingsdienst van UTS bijvoorbeeld wat gevonden.
Kiest u voor de Nederlandstalige of Engelstalige operator, dan wordt er niet opgenomen.
Kiest u voor Papiamentstalig? Na twee rinkels heeft u een vriendelijke dame aan de telefoon om u te helpen.
Heeft u een beeld van hoe het daar gaat? Diegene die Engels kan, is met vakantie, en die Nederlands verstaat is dat trainingsbandje aan het afluisteren.
Anders weet ik het ook niet.
Klacht indienen over buren met hygiëneproblemen? Van het kastje naar de muur word je ‘gewezen’, want de telefoon wordt niet opgenomen bij de Warda di Polis, SKS en GGD en de mails worden nooit beantwoord.
En dan raar vinden dat we vliegenoverlast hebben.
Het is geen Selikor-probleem, het is een allergieprobleem zeg ik u.
Laten we allen eens een tijd niet meer bellen, dan gaat die reactie-allergie misschien eens weg en hoef ik ook geen zalf uit te vinden.

DOMINIQUE ADRIAENS
Curaçao

Advertentie

back home

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties