ParadiseFM | Code geel zorgt voor meer boekingen

Code geel zorgt voor meer boekingen. Dat zegt Chata directeur Seferina-Rojas in het Antilliaans dagblad. Dat valt meteen te zien in een toename in het aantal boekingen...

Democracy now! | Monday, May 17, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 17 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | ‘Nederland stuurt vaccins voor heel Suriname’

Nederland heeft toegezegd ongeveer 700.000 coronavaccins naar Suriname te sturen, ruim voldoende voor de gehele bevolking. De Surinaamse president Chan Santokhi zei dit zaterdag tijdens een bijeenkomst,...

Nu.cw | Voedselbank Curaçao krijgt donatie van 100.000 gulden

Stichting Johannes Bosco heeft een donatie van 100.000 gulden toegezegd aan de Voedselbank Curaçao. Dat is een verdubbeling van het bedrag dat de Voedselbank vorig jaar ontving...

ParadiseFM | Stranden overdag toegankelijk; avondklok vanaf 23 uur

De regering kondigde vanmorgen nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen aan. Al deze maatregelen gaan in op woensdag 19 mei. Hier staan ze op een rij: De avondklok...
- Advertisement -spot_img

Blog Arthur Donker | PUK ging PAN halen en was gelijk KLA

HomeBlogsBlog Arthur DonkerBlog Arthur Donker | PUK ging PAN halen en was gelijk KLA

Blog Arthur 'je blijft lachen op deze klip' Donker | Foto Persbureau Curacao
Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Ik lach me rot want de verkiezingen zijn onderweg en iedereen ziet de verbrokkeling van de grote partijen al aan komen want, laten we eerlijk zijn als de Bientu, Babel en Magnus zaken voorbij zijn blijven er niet veel kandidaten over om op te stemmen want die hele corrupte club gaat “pariba” zoals ze dat zeggen.

De grote financieërders die vorige keer dachten een leuke “return on investment” te krijgen kwamen bescheten uit toen de regering viel en gaan deze keer niet op een stervend paard wedden wetende dat dat paard naar de wei van Koraal Specht gaat.

Dus nu krijg je kleine partijen die het gaan proberen wie weet, al krijgen ze één zetel zijn ze al blij, want dan zijn ze al binnen.

CHRISTOPHER MIDDELHOF-KLA
Christopher ‘Narcissus’ Middelhof is KLA

En nu hebben we eerst KLA, een so called partij waar niemand ooit wat van gehoord heeft waarvan de leider denkt dat zijn paspoortfoto de logo van de partij moet worden en zijn gezicht ook over Facebook verspreid. Misschien denkt hij dat dat de bedoeling is van “Face-book” dat je overal je face moet plaatsen, maar ja narcissen denken dat allemaal en als je verder gaat kijken naar waar die partij voor staat val je in een abyss want het is net zo leeg als een van de vele Ambert Heyn tassen bij mij in de keuken.

De grote financieërder van de KLA kreeg ruzie met de mooie jongen en richtte zijn eigen partij op en toen werd PUK geboren. Vol trots stond er een foto in de krant met allemaal vrolijke gezichten die de oprichtingsakte ondertekenden waarmee de zware bevalling van PUK over was.

Angelique Paula heeft maandagmiddag als oprichter van Partido Unión Kòrsou bij de notaris de officiële akte getekend. FOTO ANGELIQUE PAULA
Partido Unión Kòrsou tekent de officiële akte | FOTO ANGELIQUE PAULA

Toen er vragen kwamen over de vermeende connectie van PUK met Monki en dos Santi, en daar bedoelen we geen dure Italiaanse wijnen mee maar meer Chianti niveau, werd dat op Facebook heftig tegen gesproken alleen om dat later weer door een van hun partij leiders te beamen, in een bericht naar Dick Drayer waarin ze bevestigden dat ze blij waren dat Monk “on board” was en dat ze alles zouden uitleggen tijdens een persconferentie op een latere datum die week. Dat was drie weken geleden.

Bij navraag waar die beruchte persconferentie bleef was het antwoord, dat ze op de partijvlag zitten te wachten die uit het buitenland moet komen, ik snap dat niet, mijn vriend Casimiri van Copimiri draait daar zijn hand niet voor om en drukt zo een vlaggetje voor je, no problem. Ik denk dat ze die vlag in Nepal hebben besteld. Maar zoals ze dat in The Movies zeggen “Coming Soon” but don’t keep your hopes up.

Nou rij ik van de week in Brievengat, zie ik een joekel van een bord, met PAN erop, Partido Aliansa Nobo, ik dacht wat the hell nóg een erbij. Dit begint op een scrabble spel te lijken al die afkortingen. Nóg zo een waar niemand ooit wat van gehoord heeft en niet weet wie erachter staat of nog belangrijker wat hun partijprogramma is. Ik denk dat ze dat zelf nog niet weten maar dat mag de broek niet bollen.

PAN-Partido Aliansa-Nobo
Sede PAN: Partido Aliansa Nobo (brievengat)

Toen ik dat bord zag barste ik in het lachen uit want ik reed daarna langs de bakkerij daar en dacht gelijk aan al die wannabee politicians want je kan alle drie kombineren en dan heb je PUK a bai buska PAN i a keda KLA!

Ik blijf lachen op deze klip want ik weet zeker dat ze mij allemaal gaan bellen en vervloeken om hun amateurisme en hun ondoordachtzaamheid te verbergen maar dat geeft niet ik heb voor hetere vuren gestaan, kom maar op kunnen we nog meer lachen!
Arthur Donker

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

  1. Tja, mijn stem zullen ze voorlopig niet krijgen.
    Ik wil eerst openheid van zaken, wie zijn de financiers en welke doelstellingen hebben deze nieuwe partijen?
    zijn ze uit eigenbelang bezig of hebben deze jonge partijen het wel goed voor met de bevolking?
    We wachten af….

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties