Ingezonden | Politieke vlaggen aan lantaarn palen

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Henk Pasman aan het woord

Verzoek aan alle politieke leiders gezamenlijk af te spreken dat alle vlaggen aan lantaarnpalen en elektriciteitsmasten verwijderd zullen worden op korte termijn.
De reden is simpelweg veiligheid. Toppunt van onveilig gedrag is het plaatsen van vlaggen op de 20 lantaarnpalen midden op de Julianabrug. Men is blijkbaar vergeten dat een aantal jaren geleden een journalist tegen een kraanwagen opgereden is rond 11 uur in de avond, die bezig was met het ophangen van een politieke vlag, met dodelijk gevolg.
Aqualectra heeft al aangegeven dat ze alle vlaggen zullen verwijderen die een gevaar opleveren of voor de paal zelf of voor de electra bedrading. Kijk eens naar de rotonde Hariri, waar op elke paal verschillende vlaggen
zijn opgehangen en stel je eens voor dat men besluit dit ook te doen op de Julianabrug en midden in de nacht dit werk laat uitvoeren.
Beste leiders dit vraagt om problemen. Als je hierover al geen veiligheid in acht kan nemen, hoe moet dat dan als volksvertegenwoordiger of minister?

Door, Henk Pasman
te, Curacao

5 Reacties op “Ingezonden | Politieke vlaggen aan lantaarn palen

  1. dat snap ik dat ‘de verantwoordelijken bekend zijn’, het gaat erom dat er gehandhaaft moet worden, dus betalen. En verder is het idd verboden reclameuitingen danwel anderszins op de spullen van een ander te plaatsen/hangen, dat het ook gevaarlijk is om vlaggen op electriciteits poles te plaatsen lijkt mij evident, ze zouden bv in bekabelingen kunnen komen. Kortsluiting misschien?

  2. De verantwoordelijken zijn bekend. Is het ook verboden ? Die op de Julianabrug zijn levensgevaarlijk als je gaat proberen te lezen wat er op staat.

  3. Als we er allemaal mee ophouden garandeert het in elk geval dat het zo doorgaat.

  4. Partijen aansprakelijk stllen voor het weghalen. Niet zo slap allemaal.

  5. Abraham Mossel

    Henk, jij moet toch weten dat waarschuwen tegen doven en blinden op curacao, het zelfde is, als roepen om water in de curacrim woestijn .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *