27 C
Willemstad
• dinsdag 9 augustus 2022

Laatste reacties

Ingezonden | Oproep Rhuggenaath: Stop gemeenschapsgeld naar InselAir

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Herman Lentjes aan het woord.

Beste meneer Rhuggenaath,

Hierbij wil ik U vragen wanneer U stopt met ons gemeenschapsgeld te pompen in InselAir. Voor ieder bedrijfsplan dat gelanceerd wordt, met nieuwe prognoses die leiden tot terugbetaling van schulden en het nakomen van afspraken met betrekking tot belastingafdrachten, heeft men het vertrouwen van de passagiers nodig. En precies hier schort het aan.

Het blijkt keer op keer een onbetrouwbare airliner te zijn die vluchten annuleert keer op keer alsof het er niet toe doet. Alsof er een busje gemist wordt. Dit alles zonder enige géne en niets ontziend.

Passagiers, en ik spreek als ervaringskundige, met name op de route cur/sxm en visa versa.

Passagiers waaronder studenten die met hun laatste dollars letterlijk op straat met hun koffers gedumpt worden, zonder transport, hotel of vergoeding.

Passagiers die hun aansluitvlucht missen naar Nederland.

Insel heeft er allemaal lak aan en doet helemaal niets en heeft niets gedaan om het vertrouwen te herstellen. Met als gevolg dat de merknaam Insel zwaar beschadigd is en niet meer hersteld kan worden. Het is een lak aan de klant-beleid tot heden.

Helaas is Winair overbooked en we zijn daardoor gedwongen om noodzakelijker- wijs gebruik te maken van de diensten van InselAir. Meneer Rhuggenaath voordat U nog verder geld stopt in Insel, wilt U ons eerst uitleggen wat Uw plannen zijn om het vertrouwen te herstellen en welke waarde verbindt U nog aan de merknaam Insel. If you’re part of the problem, you can’t be part of the solution.

Herman Lentjes,
Curacao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. Tja, als je een directeur hebt (Heerenveen) die Stella van Rijn tot zijn vrouw neemt dan ben je toch echt rijp voor de Capriles kliniek en niet voor een directiefunctie bij Insel Air.

    Of niet, Karel Frielink?

  2. Insel Air is net een Curaçaose autoband. Als er tegen gezeken wordt gaat die band op den duur langzaam leeglopen. Dan moet je ‘m weer oppompen, maar die band blijft leeglopen. Er zijn 2 oplossingen. Of je doet er een goedje in waardoor de lek dicht, maar de rotte plek blijft en kan op den duur weer voor een lek zorgen. De andere oplossing is je haalt de band van z’n velg, maakt die schoon, zet de band er weer op en pomp ‘m weer op. Dat laatste duurt iets langer, maar heeft wel als voordeel dat de band langer hard blijft. Echter het blijft een Curaçaose autoband. Op den duur gaat ie weer lekken, omdat er altijd en eeuwig op Curaçao gezeken wordt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...