27 C
Willemstad
• maandag 26 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | Oordopjes

HomeAuteursIngezondenIngezonden | Oordopjes
Ingezonden-brief
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Louise Laman aan het woord

Ja hoor, ze zijn er weer …de oordopjes. De kranten staan er vol van. Iedereen geeft ze aan iedereen en de overheid waarschuwt keer op keer om er toch vooral voor te zorgen dat ook onze kinderen ze in hebben. Want het is weer carnaval. Alles is onder controle: er zijn dranghekken, onveilige gebouwen zijn tijdig gestut, de wagens zijn gekeurd en de chauffeurs niet dronken, maar het geluidsgilde mag ongehinderd zijn lusten op het arme publiek botvieren.

Hele wanden van manshoge boxen produceren hemeltergende klanken die niet meer als muziek te herkennen zijn omdat het geluid volledig wordt vervormd en letterlijk niet meer om aan te horen is. Als remedie tegen deze narigheid moeten we daarom oordopjes in. Wie is er nu gek geworden?

Zeg tegen die guys met de mengpanelen dat er niet meer geluid uit hun toetertorens mag komen dan goed is voor de volksgezondheid en het probleem is opgelost. Kunnen we gewoon weer met mekaar praten en ons geld aan iets anders dan gehoorbescherming besteden.

Of is er misschien een of andere hoge piet met aandelen in de oordopjesindustrie?

Louise Laman,

Curaçao

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

 1. Het probleem bij onze overheid is dat men er vanuit gaat dat het allemaal wel meevalt. Onze regeringsleiders gaan/gingen altijd naar allerlei karnavals en muziek evenementen om daar “stemmen” te halen voor de verkiezingen.
  Helaas is men daar na jaren doof geworden voor de wensen van de bevolking. Zij kunnen dus niet meer luisteren want hun oren zijn door de harde muziek dichtgeslagen. De SVB is er minder goed mee want de kosten voor “nieuwe kunst oren” vliegen de pan uit.
  Men vergeet dat schade aan het gehoor door harde muziek pas jaren later tot uiting komt en ja, dan is het te laat. Deze schade is nooit meer te behandelen.
  Het is tevens onbegrijpelijk dat ouders soms kleine kinderen, baby’s zelfs aan deze geluidsterreur bloot stellen. Masha danki papa I mama!
  Men moet eens aan mensen die aan tinnitus lijden vragen wat dit voor hen betekend. Daar wordt je echt niet vrolijk van als je 24 uur per dag alleen maar geruis of gepiep hoort. Er zijn zelfs mensen die deze herrie in hun hoofd niet langer kunnen handelen en een eind aan hun leven maken.
  Dank zij harde muziek die de normen van de maximale decibel ver overschrijden.
  Een fijne karnaval!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties