Ingezonden | Lege pontjesbrug

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Leo van Bemmel aan het woord.

Gisteren fotografeerde ik een bijna lege pontjesbrug met één per- soon. 1k ben beroepsfotograaf en fotografeer elk jaar de ansichtkaarten van “Cura- gao Design”. Helaas door het coronavirus valt er dit jaar niet veel te fotograferen.

1k heb de pontjes brug in al die jaren gefotografeerd met al- lerlei lichtomstandigheden. Dat had ik nog nooit gezien in al die dertig jaar dat ik op Curacao kom. Maar wat ik gisteren aantrof, was een compleet lege pontjesbrug. Verder wil ik Curacao complimenteren met de aanpak van het coronavirus. Nog steeds coronavirus-vrij.

Leo van Bemmel,
Curacao

2 Reacties op “Ingezonden | Lege pontjesbrug

  1. LEO VAN BEMMEL. De tijd is aangebroken om tijden en tijdperken te veranderen, en koningen af te zetten en koningen aan te stellen voor de invoering van een nieuwe wereldmacht. De wereldaangelegenheden beginnen te veranderen. Het is duidelijk dat de keuzes die we maken ons levenslot zullen veranderen. Mensen weten dat zij totaal niets kunnen doen om hun lot te veranderen. In deze woelige tijden weten we echt niet wat de dag van morgen zal brengen. Er heerst een radeloze “angst” onder de natiën. Als de wereld een toneel is en de wereldleiders, de regeringen de toneelspelers zijn, dan zijn wij, het volk de toeschouwers. Maar wij moeten ons niet al te druk maken over de voorstelling of zelfs de identiteit van de spelers. Het is een compleet toneel. Maar één ding is zeker LEO, de toestand zal zeker niet beter worden. Integendeel, er staat ons veel meer ergere dingen te wachten. Dit alles is nog niet eens het begin…………………die moet nog komen……………maar we zetten ons schrap. Kop op men.

  2. Joep Meloen is boos: wat deed deze fotograaf op straat?

    Volstrekt onverantwoord! De gevangenis in met hem, nog voor Stephen Capella!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *