26 C
Willemstad
• zondag 10 december 2023

PBC | Curaçao schittert morgen in Ranking the Talent op SBS6

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De op Curaçao wonende operazanger Michiel René van ‘t Landt doet morgen, zaterdag 9 december mee met het televisieprogramma Ranking The Talent op SBS6....

ParadiseFM | Zorgen om conflict tussen Venezuela en Guyana

De spanningen lopen op in Zuid-Amerika. De president van Venezuela, Nicolás Maduro, geeft signalen af dat hij een regio van buurland Guyana wil gaan inlijven. Engeland en...

Democracy now! | Friday, December 8, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 8 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Drie minderjarigen op St. Maarten veroordeeld voor mishandeling en steekpartij

Die minderjarige jongens zijn door de rechtbank veroordeeld voor hun betrokkenheid bij een gevecht op school dat in januari 2022 plaatsvond. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM)...

Nu.cw | Politie waarschuwt voor meer alcoholcontroles tijdens feestmaand

De politie gaat tijdens de feestmaand meer alcoholcontroles in het verkeer houden. Dat maakt het Korps Politie Curaçao via een persbericht bekend. Volgens het KPC neemt het alcoholgebruik...
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | Laatste ingezonden stuk

HomeAuteursIngezondenIngezonden | Laatste ingezonden stuk
Ingezonden-brief
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans-Oracle aan het woord

Het boek wordt gesloten

Na 35 jaren ingezonden stukken geschreven te hebben denk ik wel dat het tijd is, en zeker na het gedrag het laatste jaar, om de afgeperste reguliere nieuwsmedia vaarwel te zeggen.

Het is duidelijk gebleken dat men, zeker op deze eilanden, niet aan vrijheid van meningsuiting en vrijheid van geschrift gedaan wordt. Afgeperst door enkele personen hoog aan de macht is de huidige pers niets meer dan een gemanipuleerde roddelclub hangend aan wat touwtjes. Duidelijk is gebleken dat men geld boven eerlijk nieuws zet en dat de laatste jaren nauwelijks nog zaken uitgezocht worden door de journalistiek. Het is copy past of een vodje papier in een brievenbus wat de waarheid volgen hen is! “Als het stuk maar verkoopt, de inhoud is niet belangrijk” is duidelijk hun motto.

Al enkele jaren was ik mijn ingezonden brieven aan het publiceren via zowel mijn boeken, die geweldig gedownload worden, maar ook via mijn blog “Watamula”. Laatstgenoemde heeft de laatste tijd zo’n explosie meegemaakt in lezers dat nu dagelijks rond de 20 duizend geïnteresseerden de blog bezoeken en lezen. Het is ook wel te merken aan de reacties die er dagelijks binnen komen.

Deze blog samen met de verzamelbundels van mijn ingezonden stukken zullen de enige manier zijn hoe ik vanaf nu de waarheid naar buiten breng. Ik stop met het sturen van mijn stukken naar de lokale pers en ze zullen niet meer verder aangeboden worden. Het is genoeg geweest en het bewijs is ondertussen geleverd. Door hun acties tegen mij persoonlijk heb ik wel een geweldige database aan kunnen leggen wat aantoont wat er precies onder de pers gaande is. Zodra ik alle namen en omkopingen (via afpersing, aannemen van cadeaus en reclames) van alle pers duidelijk in een stuk kan zetten, zal dat te zijner tijd zeker ook gepubliceerd worden.

Mijn “Public opinion” stukken zullen dus vanaf heden alleen nog te lezen zijn op mijn Watamula blog:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula.htm

En de volgende 5 facebook groepen en Twitter:

Privé
https://www.facebook.com/john.baselmans.oracle
Klokkenluiders Curaçao groep
https://www.facebook.com/groups/282618275226570/?ref=bookmarks
Fan page :John-H: Baselmans.
https://www.facebook.com/groups/375388222560045/?ref=bookmarks
Free download books
https://www.facebook.com/groups/booksjohnbaselmans/
Zakelijke pagina
https://www.facebook.com/johnhbaselmans/
Twitter
https://twitter.com/johnbaselmans

Ik bedank de trouwe lezers van mijn stukken via de gemanipuleerde/omgekochte pers en vanaf 2017 is er een mogelijkheid de waarheid te blijven volgen via bovengenoemde internet links.

De weg naar vrijheid en eerlijkheid wordt steeds breder.

John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237
Tel 864-3595

11 reacties

 1. De media op curcrim zijn angst hazen en marioneten van de politiek en hun Groot adverteerdres, je kan ze van alles wijs maken, ze schrijven alles klakkeloos op wat je hun verteld!.

 2. Beste observer
  U ziet het kennelijk duidelijk en het is inderdaad KPMG die de touwtjes op onze eilanden in handen heeft. Simpel, zie voor welke overheidskantoren maar ook vele bedrijven hun de zogenaamde boekhouding doen.
  Het is fijn te weten dat Knipselkrant niet zwicht voor deze nieuws manipulator en daarmee toont Knipselkrant om (op nog 2 collega’s na) het lef toont om mijn stukken te plaatsen.
  Verder heb ik ondertussen Knipselkrant toegezegd dat mijn stukken wel naar hun worden gestuurd.
  MMarlon zure reageerders zoals Bert weten we wie het zijn en geloof me deze mensen verraden zich keer op keer en laten zien wat hun belangen en connecties zijn.
  Bert, ik zal niet stoppen (dat heb ik ook niet geschreven) net zoals Walt Disney die zelfs na zijn dood een enorme explosie heeft meegemaakt en zijn woord is blijven uitdragen. Bedankt dat u me vergelijkt met deze machtige man.

 3. Naar mijn mening bepaalt KPMG welk nieuws er via het internet mag worden verspreid. KPMG is de (o.a) de goksectoraccount, consultant, IT-er en lobbyist. Ook op die van Aruba en Sint Maarten.

  Via hun eigen KPMG-Bearingpoint knipselkrant op http://www.bearingpointcaribbean.com/all-government-news/ zie je welke kranten de PR van KPMG en ‘haar bedrijven’ mogen doen:
  1) Daliy Herald (simt Maarten)
  2) Antilliaans Dagblad (curacao)
  3) Amigoe (curacao)
  4) De ware tijd (surimae)

  Ze hebben daarom een pesthekel aan onafhankelijke blogs als Watamula en KKC. Please never give up John.

 4. Dit is goed nieuws.

  Deze man had al lang in de gesloten afdeling van de Capriles kliniek moeten zitten.

  Zelfs Walt Disney had niet zo’n fantasie als John B.

 5. John, kan je geen uitzondering maken voor de Knipselkrant ?
  Aan ‘big brother & manipulator’ Facebook doet een verstandig mens niet en zonder jouw bijdrages hier wordt het een stuk saaier.
  Please don’t go.

 6. Begrijpelijk, maar jammer voor ons, de lezers. U werd wel veel gelezen, heer Baselmans. En zure reageerders zullen er altijd blijven, maar volgens mij worden uw bijdrages stiekem door meer mensen gewaardeerd dan men duft toe te geven. Het gaat u goed, bedankt voor alles!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties