Ingezonden | Bezwaar landsverordening uitzonderingstoestand

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Natalie en Hubrecht Medina aan het woord.

OPENBAAR BEZWAAR TEGEN landsverordening van de houdende regels met betrekking tot uitzonderingstoestanden (landsverordening uitzonderingstoestand) zittingsjaar 2019 -2020 nummer 168.

Aan het Staten van Curacao
t.a.v. Minister President Eugene Rhuggenaath
Minister van Justitie Quincy Girigorie
Gouverneur L. Wout

Willemstad, 23 november 2020

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij deel ik u mede, dat ik in het openbaar bezwaar teken op de gehele landsverordening van de houdende regels met betrekking tot uitzonderingstoestanden (landsverordening uitzonderingstoestand) zittingsjaar 2019 -2020 nummer 168.

Het is onacceptabel om deze wet te introduceren om de vrijheid van meningsuiting van burgers weg te halen. Onze voorouders hebben hard gevochten om onze vrijheid. Tula werd onthoofd omdat hij vrij wou zijn en ons heeft bevrijdt.

Mijn vader, de heer Luis Medina, heeft samen met Papa Godeth en Amador Nita gevochten om de onderdrukking tegen te gaan.

Dit is puur slavernij wat u wilt doen met ons. Net als mijn voorouders zal ik alles in mijn macht doen om dit tegen te gaan.

U dient de vrijheid van meningsuiting in de grondwet te respecteren.

Ik verwacht a.s. woensdag 25 november 2020 een bericht van u.

Hoogachtend,

Natalie Medina en Hubrecht Medina

2 Reacties op “Ingezonden | Bezwaar landsverordening uitzonderingstoestand

  1. Geen paniek.
    Er zal niemand worden onthoofd of in de boeien geslagen. De Gouverneur houdt een vinger op de pols om te zien of de hartslag te hoog oploopt.

    Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba kijkt ook over onze schouder mee. Knops gluurt eveneens mee, is dat geen geruststelling?

  2. Pfffffffffff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *