28 C
Willemstad
• dinsdag 21 september 2021 04:08

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Hork

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Luuk van der Wolde aan het woord.

Wanneer je het woord ‘hork’ wilt definiëren kom je al snel terecht bij lomp, houdt geen rekening met anderen en onbeleefd. Om maar direct met de deur in huis te vallen. Hoe moeilijk is het om je karretje, na het doen van je boodschappen, terug te brengen?

- Advertentie -

Bij Van den Tweel zijn er zelfs vier plaatsen op het parkeerterrein aangelegd om je karretje neer te zetten. Voor hetzelfde gemak loop je even naar binnen om je karretje terug te brengen.

Nee dus, er zijn genoeg horken die hun karretje gewoon naast hun auto neerpleuren en wegrijden. Vervolgens is daar de wind die de karretjes meeneemt op een reis over de parkeerplaats. Hierbij worden de aanwezige auto’s niet ontzien met de nodige deukjes en krassen ten gevolg. De auto van de hork ontspringt de dans. Hij of zij is reeds verdwenen.

Nee, ik heb geen aandelen in Van den Tweel en ik werk er ook niet. 1k doe er alleen mijn boodschappen. Een moraliserend slotbetoog laat ik ook achterwege. Deze boodschap lijkt me duidelijk genoeg.

Luuk van der Wolde,
Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Ik ken geen land die de karretjes probleem had kunnen oplossen. Tenminste niet op een simpele manier.
  Ik werk en woon in een redelijk beschaafd en rijk land.
  Je ziet de karetjes overal maar overal.

  De karretjes probleem is net als Het drielichamenprobleem. HIn de zin van, het is niet oplosbaar.

 2. Wie je het kwalijk moet nemen? Die luie asociale klant die te bedonderd is om zijn karretje terug te zetten, het liefst zouden ze met de auto naar binnen rijden.

 3. Luuk heeft volledig gelijk, al erger ik me nog meer aan de mondi monkeys die bij AH schaamteloos op de invalidenparkeerplaats parkeren of 2 parkeerpakken in beslag nemen.

  Beflapas praat weer eens grote onzin met zijn muntsloten op winkelwagentjes. Volgens Beflapas had de vermoorde maar een kogelvrij vest moeten aantrekken en de verkrachte geen korte rok?

 4. De vraag is wie moet je kwalijk nemen in dit geval, de luie asociale klanten of de eigenaar die niet in muntsloten voor de karretjes wilt investeren? Maar ja, die moeten straks als wij onze eigen munt hebben waarschijnlijk weer alle sloten vervangen.

  Veel van ons hebben het meegemaakt dat we bij iemand op bezoek zijn en dan hoor je vaak de moeder tegen iemand zeggen, de suiker is op kan je even suiker gaan halen? Het geeft alleen aan dat sommige mensen niet eens de huishoud taken kunnen plannen.

  In de buurt waar ik woon lijkt het alsof iedereen het goed heeft, de ene mooie auto na de andere, ik zag laatst één van de buren in een auto met leren bekleding en airconditioning. De meesten zie je alleen toevallig als ze van hun auto uitstappen en naar binnen gaan. Zelf de hek gaat automatisch open.

  Ik denk niet dat je van deze mensen kan verwachten dat ze wat meters lopen om een boodschap wagentje terug te brengen. Is die Luuk van der Wolde gek geworden?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 20 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | BnnVara blijft bij stelling over salaris bankdirecteur Curaçao

Met filmpje BnnVara houdt vast aan de stelling dat de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) 460.000 euro per jaar verdient, ook al...

Column Youp | Stank voor Ank

Afgelopen week liep ik te duimen dat ons land niet bij een oorlog betrokken zou raken. Ik was bang dat we met onze minister van Defensie niet...

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...
- Advertentie -