29 C
Willemstad
• woensdag 27 september 2023

Opinie | Curacao, het nieuwe Las Vegas del Caribe

Opinie George Lichtveld De koude rillingen slaan mij om het lijf. Soms vraag ik mij af of ik, op deze gevorderde leeftijd begin te halllucineren en dwaalsporen begin...

NRC | Johannes Vermeer Prijs voor zangeres Tania Kross: ‘Ik droom van een schouwburg op Curaçao’

Mischa Spel Highlight: Zangeres Tania Kross (47) is de winnares van de Johannes Vermeeprijs, de grootste en belangrijkste staatsprijs voor de kunsten. „Waarom zou ik alleen optreden voor een...

NU | Curaçao koopt beroemd bordeel zelf op, opbrengst is voor bestrijden criminaliteit

De regering van Curaçao heeft het openluchtbordeel Campo Alegre gekocht voor acht miljoen Antilliaanse gulden (ongeveer 4,2 miljoen euro). Het geld gaat naar een fonds waarmee criminaliteit op...

Democracy now! | Dinsday, September 26, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

DolfijnFM | Bouwexperts van Defensie oefenen op Curaçao en Aruba

Bouwexperts van de Koninklijke Landmacht zijn gisteren begonnen met een oefening op Curaçao en Aruba. De eenheid gaat in opdracht van Carmabi aan de slag bij Shete...

Extra | Journaal 26 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | Het grote plaatje

HomeAuteursIngezondenIngezonden | Het grote plaatje
Ingezonden-brief
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John Baselmans aan het woord

Het begon onschuldig;
Ik kon er niet tegen dat de mensen zo wreed waren tegen de dieren- en plantenwereld.
Ik maakte vele tekeningen over de vervuiling en het leed wat onze moeder aarde werd aangedaan. Later schreef ik hier stukjes over en nam wat acties om projecten te vertragen of zelfs stil te leggen.

Na op het eiland Curaçao aangekomen te zijn was het hondenleed wel wat het meeste aandacht nodig had in mijn ogen en ging met volle overgave in deze strijd. Later breidden deze acties zich uit naar de dolfijnen in hun stinkende bakken, wachtend op hun dood of om verhandeld te worden in onze lokale dolfijnen mortuarium. De strijd werd ernstiger en er werden zelf dreigementen en bedreigingen met de dood geuit naar mij toe. Dat als ik niet zou stoppen. Daardoor wist ik dat ik daar een gevoelige snaar had geraakt en ging juist verder wroeten in de vuile wereld van dierenleed. Via een groot zakenman (die later vermoord werd) kwamen in mijn bezit de over 50 rechtszaken die aangespannen waren alleen al tegen deze dolfijnenbeul. Het ging ver en diep en de bewijzen waren soms ver boven mijn pet want er kwam een ware beerput naar boven.

In die tijd was ik ook gestart met onderzoek naar de corruptie en dat zowel onder de criminelen, de banken, de financiële markt en in het bijzonder de accountants en de projectontwikkelaars. Allemaal groepen die erg geheimzinnig waren en veel hadden te verschuilen. In de tijd van mijn reclamebureaus en de contacten die ik had met vele klanten, stapelden zich de bewijzen op en bleek dat het goed mis was. Denkende aan het hotelwezen met daar aangekoppeld de gokwereld en de vele zaken die binnenkwamen over cocaïne, drugs- en wapenhandel.

In alle jaren op dit eiland bekommerden we ons ook over de vele kinderen die veelal in diepe ellende leven. Kinderen in de meeste gevallen aan de drugs, misbruikt maar ook verhandeld werden. Alles beschreef ik in het boekje “Geboren voor één cent”. Een boekje wat een ware beerput was en de wereld op zijn kop zette voor mij. Ik werd van zowel uit de politiek maar ook uit de gemeenschap bedreigd. Maar ook werd ik gewaarschuwd tot meerdere malen toe voor de CID die blijkt een organisatie te zijn werkend voor toen nog voor mij een duistere macht. Zij zouden mij laten veroordelen voor kindermisbruik en pedofilie zo werd mij gewezen door ex-slachtoffers. Deze slachtoffers lieten mij papieren lezen en ook de namen lezen van de corrupte rechters en een deel van het juridisch systeem wat hier de absolute top beschermt. Hans Willems was een van hen en ook hij werd later vermoord.

Ik wist toen nog niet wat de absolute top was en ik werd alleen nog meer getriggerd om door te gaan tegen het onrecht. Niet alleen naar de dieren- en plantenwereld toe maar ook de mensenwereld die veel te lijden heeft van een macht die alles meent te zeggen te hebben. Ik ging vechten voor gevangenen die ten onrechte veroordeeld werden en die we vrij konden krijgen door aan te tonen dat het juridisch systeem corrupt is. Maar ook de misstanden in de gevangenis en bij stichtingen en kerkelijke genootschappen die vreselijke zaken ten toon stelden.

Na de vele onderzoeken en de vele bewijzen uitgezocht te hebben en kontakten te hebben met mensen die voor diverse diensten hebben gewerkt, kwam ik er achter dat de maffia wel een van de groepen was die veel te zeggen heeft samen met de lokale kerk. De maffia groepen openbaarden zich en ik kwam steeds bij een en dezelfde groep terecht. Of ik nu de financiële Joodse maffia doorzocht (banken) of de wapens (Palestijnse maffia) drugs (Italiaanse – Colombiaanse – Nederlandse maffia) of ik ging verder in de financiële maffia en dan meer de accountants en projectontwikkelaars, alles klikte en kwam verdacht veel bij een zeer kleine groepje.

Mijn vraag werd: Waarom kan de maffia inclusief de kerk hier op het eiland vrij gemoedelijk langs elkaar leven?
Deze vraag heeft mij teruggebracht naar een groep waar ik als klein kind er langs woonde en zetelde in een kasteeltje nabij Eindhoven genaamd Smits van Ooyen. In dat kasteeltje was het hoofdkwartier van de Phillips – Freemason groep en waar ik regelmatig werd weggestuurd omdat ik het wel interessant vond wat daar aan rare ritualen gebeurde. Totdat er daar naar mij de eerste bedreiging werd geuit en ik nog te bang was als kleuter daar nog te komen. De mannen met de 3 puntjes op hun handen waren voor mij toen nog te machtig!

Later kwam er een heer Schotte in het spel (een man met 3 puntjes) en snel kwamen antwoorden op mijn vele vragen. Zoals ik al lang schrijf heer Schotte is en was een open boek en deed voor mij vele bewijzen openbaar maken zowel van de bewuste club als van de maffia en hoe zaken juridisch gaan in deze wereld.

Ondanks ik niet een grote fan ben van deze heer Schotte heeft hij mij, tot vandaag, veel diensten bewezen en zijn er zelfs wereldzaken duidelijk geworden. Een snotaap die de politiek in ging en zelfs via veel bloedgeld het maakte tot het premierschap. Door zijn acties kwamen vele bewijzen naar boven. Door bijvoorbeeld, in opdracht van hem, de lokale veiligheidsdienst leeg te roven en alle gegevens door te spelen naar de Colombiaanse maffia. Toen werd er veel duidelijk en ging alles in een versneld tempo. Vele gegevens kwamen op straat en mensen gingen praten. Niet wetende dat men puzzelstukjes vrij aan het geven waren. Ministers werden bij bosjes op hun plaats gezet en na een korte tijd bedreigd door een onbekend groepje. Ministers en rechters deden vreemde uitspraken en werden duidelijk met hun leven bedreigd. Vele ministers waren bezig met een stoelendans en bekende namen verdwenen of zwijgen voor eeuwig.

Wie was de groep die daar achter zat?

In de tijd Schotte kwam ik in aanraking met voor mij, totaal nieuwe mensen. Ik werd benaderd door 2 Nederlandse personen die later bleken in de kinderhandel te zitten. Ik werd in die tijd ook gevraagd door hen het onderzoek te stoppen naar kinderleed en kinderhandel! Bij deze twee personen was er ook nog een pa Schotte en een lokaal persoon. De vier mensen bleken bepaalde machten te hebben die via de 2 Nederlandse personen terug te tracen waren naar het koninklijk huis! Dat werd bewezen toen een van die Nederlandse personen de andere waarschuwde dat hij niet moest laten blijken dat hij zo maar, bij toen nog koningin Beatrix, binnen kon lopen! Deze waarschuwing bracht deze man even in verlegenheid. Doch hij schroomde zich niet om kort daarna toch te vragen naar wat kinderen die we kenden maar dan zonder familie. Deze zouden via de defensie gezeteld op dit eiland overgebracht worden naar Indonesië. De lijn kinderhandel was dus bekend. Ook was er een baby nodig wat later bleek nodig te zijn voor ritualen om de nieuwe koning in te wijden in zijn taak! Bij het lezen van alle ritualen kwam ik inderdaad deze manier van offeren tegen in de 33/34 graad van de Freemasons!

Dat bracht me bij de machtigste groep van dit eiland en dat was de Vrijmetselarij/Freemasons!

In die tijd kreeg ik ook een melding van containers vol drugs gepakt, dat netjes op een deel van een terrein wat hermetisch afgesloten is en waar ladingen drugs vanuit de diepte van de zee opgepakt worden en verscheept worden naar Rotterdam met als eventuele uitvalshaven Antwerpen. De containers worden geleegd in Rotterdam en de coke verdwijnt via de Biesbosch Europa in. Ook een van die boten is eens onderschept geweest als zijnde fluisterboten! Laat nu net na mijn melding bij zowel de Gouverneur (waar ik de melding gedeponeerd heb) als de PG zij beiden hun baan opzeggen. Beide personen volgens gezondheidsredenen. Wat ook frappant was, was dat de volgende PG toevallig oud PG van Rotterdam was! Ook bleek dat ik per direct onder curatele ben gezet en men alles weet van mijn werk en onderzoeken (althans dat denkt men).

Zo werd duidelijk dat boven de maffia dus de Freemasons zitten en zaken in de hand moeten houden. Zij zijn in de hoogste 3 trede van hun kult, de mensen die de hoofdlijnen bepalen. Is het drugs, wapens, veel geld of mensensmokkel alles moet gedaan worden zoals gesteld zonder een tracé (denkt men) naar deze groep toe. Maar het gaat verder, want toen ik in mijn matrix boeken dit bloot legde gebeurde er wat opmerkelijke zaken. Zoon Schotte werd afgezet en pa werd uit de groep gegooid en de 2 Nederlandse leden plus nog een lokaal lid werden op non actief gezet. Mijn bewijzen en gestelde conclusie was dus helemaal waar.

Zoon Schotte kwam steeds meer in problemen omdat hij van twee walletjes probeerde te eten en er was geen beschermde Vrijmetselarij groep meer. De Italiaanse maffia was niet gecharmeerd dat de vele veiligheidsdienst informatie naar de Colombiaanse maffia was gegaan en de Colombiaanse wisten nu alle spelers van de vele maffia groepen. Er werd onrust gezaaid want er kwam uit dat nog een ander persoon dat ook doorhad en dat was heer Wiels. Deze zou bij het opentrekken van het gokken via UTS de eerste grote stap zijn naar de beerput van de maffia en de bewuste club.

Het bedrijf wat achter UTS stond en de boekhouding deed, werd zenuwachtig daar deze in Nederland en in enkele landen al in de kijker stond door zeer ongure praktijken. Dus moest heer Wiels opgeruimd worden en alle documentatie vernietigd worden. Dat werd gedaan door partijleden die snel op bepaalde plaatsen werden gezet als zijnde dat heer Wiels dit zou wensen! Een pertinente leugen. Heer Wiels wist ook dat er mensen van zijn groep zouden vallen omdat er een grote Nederlandse bank en de partner van UTS in de kijker zouden komen. Daar zij met zowel de Italiaanse als Colombiaanse maffia samenwerken!

De samenwerking met de Colombiaanse maffia is op basis van afpersing (verkregen gegevens van de veiligheidsdienst). De Italiaanse maffia beheerst de Curaçaose-Nederlandse politiek en heeft alle belangrijke politieke partijen onder zijn hoede. Justitie, rechters en de gehele politiek worden afgeperst en bespeeld door deze Italiaanse maffia. Door al deze zaken en de harddisks vol verklaringen, getuigen en voorvallen die allemaal in elkaar vielen, bleek dat de Nederlandse Vrijmetselarij in verlegenheid werd gebracht en dat er te veel van hun club naar buiten is gekomen. De motor van het geheel was blootgelegd.

Door deze links en dit totale plaatje werd het plaatje van Europa – Amerika en de rest van de wereld ook duidelijk en zie je dezelfde patronen. Dat alleen met andere spelers in de lokale politiek en rechterlijke systemen. Alles is ook beschreven en bewezen in mijn matrix boek.

Nu is er meer gaande, want buiten dat de maffia veel geld maakt is het ook zo dat in elk land miljarden, en wereldwijd triljarden verdwijnen naar onbekende bestemmingen. Gehele steden zijn er onder de grond en de superrijken hebben zichzelf een plaats veilig gesteld. Ook is er meer gaande wat er via deze Freemason groepen uitgezet wordt. De triljarden zijn werkelijk op zeer linke wijze door veelal boekhoudkundige / financiële hoogstandjes verkregen en mogen in principe niet voorkomen in de boeken. Beleggingen, investeringen maar zeer veel bankzaken zorgen ervoor dat geld zo weggeschoven wordt naar een totaal andere wereld, een wereld waar wij de onkosten en alle ellende voor dragen en de andere wereld hun voordeel uit haalt.

Via de maffia gaat er zeer veel, wat wij noemen, zwart geld in om. Maar dat geld wordt net zo gemakkelijk “gewassen” door de accountants en hun financiële instellingen. Zo zien we lokaal dat accountants die inzage hebben bij hun clientèle en hun bedrijfsvoering, deze bewust zaken in een keer slecht laten lopen. Plotseling is op papier een bedrijf niets meer waard en wordt als een failliet geheel verkocht aan een mede cliënt die deze tip krijgt. Daarna gaat dit accountant bureau papieren bewerken en op die manier is het failliete verkochte bedrijf in een keer een vermogen waard. Weer gaat het in de verkoop en valt het geheel na verkoop in elkaar. Zo worden tot 2 maal toe enorme winsten gemaakt door hetzelfde accountantsbureau. Dat geld moet verdwijnen naar onbekende bestemming.

De maffia heeft veel in handen en de handel lijkt wat scheef verdeeld te zijn. Toch leven ze allemaal stil naast elkaar want iedereen is tevreden met hun deel. Het gaat om triljarden veelal allemaal vallend onder dezelfde Freemasons. Als Mason kom je zeer moeilijk bij de laatste 3 trede om zo deze “handel” te beschermen. Van deze piramide zul je zelden iets van horen laat staan zien. Al gaat het hier op het eiland (nog) niet over triljarden maar miljarden zijn er tot op heden wel gemaakt in de gok-, financiële-, wapen- en mensenhandel wereld. Bestuurd door een selecte groep vanuit Nederland.

Nu dat het gehele plaatje duidelijk is zie je ook waar de zwakke punten zijn. Zo is de luchtbel, gebaseerd op demons en fantasieën, vrij gemakkelijk te doorbreken. Zo gaat de gewone werkende mensen weer dat krijgen waar ze recht op hebben en gaat er een toekomst komen met minder ziektes, gezonder eten en een menselijk samenleving.
Pak de absolute top en de luchtbel zal uit elkaar ploffen.

John H Baselmans-Oracle

6 reacties

  1. Ingezonden brieven van de heer Baselmans hebben vaak een pakkende titel, echter wanneer lezers dan de naam van de inzender zien haken ze af.

    De heer Baselmans staat namelijk bekend om zijn heel grote duim.

    Overigens alle respect voor zijn inzet tegen criminaliteit, armoede en voor de dieren.

  2. Henkie dan doe jij hem tekort. Verhaal die niemand wil horen. Zeer duidelijk. Wij moeten blij zijn dat mensen dit doen. Kijk wie een reactie geeft jij en ik. De rest heeft er geen behoefte aan. Ik wel.

  3. maar dit alles was toch al bekend , geef het beestje een naam maar al eeuwen is het zo geregeld.meer in de vorm van eef het volk brood en spelen of de kerk.

  4. Beste heer Basselmans, zeer duidelijk verhaal. Wat mij verbaasd, is dat er weinig reacties worden. Ik weet waar u over praat. Juist uw verhaal is van belang om de diepte in te gaan. Veel wat u schrijft weet ik en herken het ook. Juist op de punten die u heeft aangegeven, zou de doorsnee persoon die altijd reactie geeft nu moeten reageren. Jammer. Heel mooi stuk van u. Ik weet precies wat er speelt. Mijn ondersteuning heeft u.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties