33 C
Willemstad
• dinsdag 26 september 2023

NRC | Johannes Vermeer Prijs voor zangeres Tania Kross: ‘Ik droom van een schouwburg op Curaçao’

Mischa Spel Highlight: Zangeres Tania Kross (47) is de winnares van de Johannes Vermeeprijs, de grootste en belangrijkste staatsprijs voor de kunsten. „Waarom zou ik alleen optreden voor een...

NU | Curaçao koopt beroemd bordeel zelf op, opbrengst is voor bestrijden criminaliteit

De regering van Curaçao heeft het openluchtbordeel Campo Alegre gekocht voor acht miljoen Antilliaanse gulden (ongeveer 4,2 miljoen euro). Het geld gaat naar een fonds waarmee criminaliteit op...

Democracy now! | Dinsday, September 26, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

DolfijnFM | Bouwexperts van Defensie oefenen op Curaçao en Aruba

Bouwexperts van de Koninklijke Landmacht zijn gisteren begonnen met een oefening op Curaçao en Aruba. De eenheid gaat in opdracht van Carmabi aan de slag bij Shete...

Extra | Journaal 26 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Samenwerking tussen CPA en N.V. Havenbeheer Suriname

Curaçao Ports Authority en N.V. Havenbeheer Suriname gaan samenwerken in de havenbusiness. Ze willen samenwerken op het gebied van vrachtvervoer, infrastructuur, cruiseschepen en scheepvaartdiensten, vooral voor olie-...
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | Gay pride

HomeAuteursIngezonden | Gay pride
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Pastor Saïd R. Flores, Pastor Michael Look en Pastor Robin Lichtenberg aan het woord.

 

De Vereniging van Christelijke voorgangers wil bij deze het Curaçaose volk nogmaals laten weten dat Gods opinie en intentie aangaande de seksualiteit van mensen niet is veranderd. Het huwelijk is exclusief voor een man en een vrouw, conform de schepping. Deze natuurlijke exclusiviteit wordt aangevallen en moet verdedigd worden zodat het later niet gebruikt wordt om in onze scholen en curricula te komen.

Onder geen voorwaarden mag het onderwijs aan onze kinderen beïnvloed worden door een a-natuurlijke ideologie en tegen de empirische wetenschap in gaat, en zeker niet door homostellen die zelf geen kinderen ter wereld kunnen brengen. Gods ontwerp van het menselijk lichaam is het wetenschappelijk bewijs dat de mens zijn identiteit en seksualiteit of man of vrouw is.

Het gouvernement heeft verschillende keren aangegeven dat het geen vastgestelde positie heeft aangaande een homohuwelijk en heeft hiermee ook geen campagne gevoerd, desalniettemin vertelt het meedoen van ministers aan de Gay Pride een ander verhaal – of is het onder druk? – maar brengt wel een enorme polarisatie in de gemeenschap met zich mee.

Er zijn ontzettend veel getuigenissen van ex-homoseksuele mannen en ex-lesbiennes die hun homo-lifestyle verlaten hebben en nu een gelukkig getrouwd leven leiden. De apostel Paulus verwijst hiernaar wanneer hij schrijft in 1 Korintiërs 6 vers 9 ‘Verlaat Gods weg niet!’.

Mensen die vrije seks voorstaan, zich met homoseksuele en pedofiele praktijken inlaten, blijven buiten het Koninkrijk van God. Sommigen van u zijn vroeger ook zo geweest. U bent nu schoongewassen. U bent onschuldig verklaard.

Voorzitter Pastor Saïd R. Flores, secretaris Pastor Michael Look en penningmeester Pastor Robin Lichtenberg namens Asosashon di Pastornan Kristian, Curaçao

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. De Asosashon di Pastornan Kristian, Curaçao moet zich heel erg schamen. Laar ze eerst de hand in eigen boezem steken, laat ze eerst de KK als vb nemen, de Jehova’s niet te vergeten en de rest van die christelijke huichelaars.
  Shame on all of you. Ik ben geen gelovig mens, maar als er iets bestaat dan hoop ik dat jullie je moeten verantwoorden. Jullie zijn gewoon zieke mensen. Waarvan akte.

 2. Hier heb ik geen woorden voor. Diep en diep triest. Kost wat kost willen blijven vasthouden aan het middel om mensen te kunnen onderdrukken.

 3. Robin Lichtenberg. Eén van de grootste oplichters van het eiland en deze maak je penningmeester van de club?

  Als Robin Lichtenberg alleen eens leefde hoe hij predikte dan zag de wereld er al anders uit.

  Robin Lichtenberg, het type zwaar gestoorde religieus die zich bemoeit met andermans leven, verschuilend achter god.

  Robin Lichtenberg, als je dit leest, denk eens aan je kind, waarmee je niet naar de dokter ging. Waarvan je het lot in handen van je godje lag.

  Dat jij nog gelooft, laat staan nog durf te prediken, Erger nog, dat jij mensen iets verbiedt en je verschuilt achter god.

  HYPOCRIET!!

 4. Dit soort gajes is de reden dat er steeds minder mensen betrokken willen zijn bij religie.dit soort tuig is te vinden in elke religie en dit soort tuig is de bron van veel ellende in de wereld.Kijk naar de katholieke kerk,naar het jodendom en de islam en het boedisme.Overal waar de conservatieven in een geloof bij betrokken zijn is het ellende.

 5. Hahaha

  Wat een hoop aan elkaar gebreide onzin.

  Gods opinie….?
  Blijkbaar heeft god ergens een ingezonden stuk geplaatst?
  Even gemist.

  Gods ontwerp van menselijk lichaam is het wetenschappelijk bewijs?
  Wetenschappelijk bewijs van bestaan god is er niet, alle wetenschappelijke bewijzen voor evolutie worden door de kerk geweerd (past niet in het fabeltje) en dan nu is het plots een wetenschappelijk bewezen feit dat god het menselijk lichaam ontworpen heeft dat dan of mannelijke of vrouwelijke sexualiteit heeft.
  Even publicatie erbij vermelden svp.

  De polarisatie wordt door de kerk veroorzaakt, door mensen te verketteren omdat ze anders zijn. En velen onnoemelijke schade hebben toegebracht door dwaze dogma’s.

  Misschien eerst in de kerk e.e.a. oplossen aan ellende (kindermisbruik)?
  En even sorry zeggen en u is vergeven, lekker makkelijk.

  Het converteren van homo naar hetero van “ontzettend” veel mensen is niet onderbouwd. Als dat al gebeurt zal de oorzaak meer liggen in sociale druk waardoor men in deze maatschappij onder de radar kan blijven. Men speelt dan de gelukkige hetero maar waarschijnlijk is men diep ongelukkig. Deze onmenselijke sociale druk wordt mede mogelijk gemaakt door dezelfde kerk die
  “Heb uw naaste lief” propageert..

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties