Ingezonden | From law enforcement to law reinforcement

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Guido da Costa Gomez aan het woord

DE LAATSTE tijd gaat de gehele Curaçaose samenleving gebukt onder een gespannen terreur van de onderwereld die strijdbijl heeft opgenomen tegen zijn rivaal. Het valt echter op te merken dat deze terreurgroepen goed zijn bewapend met zwaar geschut. Hun pogingen om hun tegenstanders van de kaart te vegen, laat geen enkele twijfel achter: slachtoffers die bezaaid op straat liggen geven ook aan hoe vergaand de onderwereld de serieusheid van de zaak op het hart heeft.

Met tegenstanders wordt zonder pardon op publieke plaatsen afgerekend. Hetzij binnenshuis of op straat waar ook onschuldige burgers het risico lopen door kogels doorzeefd te worden. Bij dezen wordt het zeer wenselijk geacht dat de betreffende autoriteiten met harde hand moeten gaan ingrijpen.

Law reinforcement staat gezien deze feiten vandaag en komende weken hoog in het vaandel. Niet weg te denken valt de gebeurtenis op ons vliegveld, waarbij onschuldige mensen ook het slachtoffer zijn geworden. De gemeenschap zucht onder deze voldongen feiten, het valt niet meer weg te denken wanneer en wie weer met een wapen in de hand tussen het publiek zijn tegenstanders opzoekt en met hen afrekent.

Natuurlijk valt dan ook niet meer weg te denken wie het toekomstige slachtoffer gaat worden. De autoriteit mag voor mijn part de vuisten ineenslaan en op alle fronten van hoog tot laag het law reinforcement principe toepassen. De staat garandeert de veiligheid en het welzijn voor iedere burger in deze geordende gemeenschap.

Dit is the way to go sign. Pas nu toe: law reinforcement op alle fronten van de gemeenschap!

GUIDO DA COSTA GOMEZ

Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *