30 C
Willemstad
• donderdag 11 augustus 2022

Laatste reacties

Ingezonden | Flow, State of the art?

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we S. Van den Heuvel aan het woord.

Enkele dagen geleden vermeldde de Amigoe dat TDS zou worden geintegreerd in het State of the art(!) Flow-systeem.

A1 wekenlang worden de Nederlandstalige kanalen gestoord door bevriezing van de beelden. Regelmatig wordt bij Flow navraag gedaan over de stand van zaken. Het antwoord is steeds ‘de technici zijn ermee bezig en zij hebben het probleem bijna opgelost’.

Aangezien de storingen voortduren, heb ik op 3 februari wederom telefonisch om nadere informatie ver- zocht. Ditmaal kreeg ik inderdaad verbinding en werd ik vriendelijk te woord gestaan. Mijn vraag kon echter niet worden beantwoord maar er zou navraag worden gedaan bij het hoofd van de technische afdeling.

Daarop werd mij medegedeeld dat het afdelingshoofd zich zou laten informeren door zijn technici waarna ik telefonisch verdere inlichtingen zou ontvangen. Deze nadere berichten bleven vervolgens uit. A1 weken lang dus problemen. Oplossing echter nog lang niet in zicht. Het afdelingshoofd moet zelf in- lichtingen opvragen bij zijn technici!

En dan jezelf het predicaat ‘State of the art’ geven? Je moet maar durven.

S. Van den Heuvel,
Curacao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Beste S. v/d Heuvel,

  Het is dus een wederzijdse storing. Curacao Nederland lukt niet, maar Nederland Curacao lukt ook TOTÁÁÁÁÁL niet. Geluid en beeld laten veel te wensen over. Beelden beginnen gewoon te “bibberen” en te “trillen”. (hoge belasting en slechte regering)

  Tja, bevriezing op Nederlandse kanalen is ook wel voorstelbaar, het is trouwens winter in Nederland momenteel dus ……………………………………………

 2. Gelukkig kijk ik maar 1x per week naar de Nederlandse kanalen en dat is de samenvatting van Eredivisie voetbal op zondag.

  Ik maak inmiddels noodgedwongen gebruik van Uitzending Gemist, want op kanaal 710 van UTS is voetbal niet meer te volgen met al dat bevriezen en pixels. Het werkte overigens prima tot enkele weken geleden.

 3. Even voor de duidelijkheid. Welke andere…
  Bijna heel zuid america is Liberty Latin America Ltd. (LLA) en die is eigenaar van Cable & Wireless Communications’ (“C&W”) (eigenaar flow), en dat heeft 87.5% van UTS gekocht van de regering en de rest apart. Het NOC datacentrum op Vredenberg die gebouwtjes bij de schotelantennes. daar komen de fiber kabels aan land.
  Dat is nu allemaal van 1 operator en daar zit Flow en UTS en Digicel en whatever iets met datacommunicatie doet dus ook aan vast.
  Ze hebben dus het volledige monopolie. Er is geen andere optie meer.
  Ze kunnen dus gaan vragen wat ze maar willen.
  We worden op communicatie gebied nu geregeerd vanuit Colombia.

 4. Kan bovenstaande beamen.

  Als je contact zoekt met Flow krijg je nooit antwoord. Reden voor mij om af te zien van een abonnement.

  Flow zou haar naam moeten veranderen in Slow, maar zelfs dat is nog te veel eer voor deze toko die totaal niet responsive is.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...