32 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

Ingezonden | Eco-Trippers blij met toekenning MCB Prijs aan Green Force

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Helga Mensing aan het woord.

Wij van de groep Eco-Trippers wensen de hele bevolking van Curaçao een voorspoedig 2018 en veel sterkte en wijsheid. Onze goede wensen gaan in het bijzonder naar allen die zich op onvermoeibare wijze inzetten om ons eiland mooi en schoon te houden en voor hun inzet voor natuurbescherming.

De goede wensen gaan ook naar organisaties zoals Uniek Curaçao, Amigu di Tera, Stichting Dierenbescherming Curaçao. Een speciale felicitatie gaat uit naar Green Force, die de MCB Prijs 2017 kreeg voor het werk met betrekking tot inzameling en export van afval, aluminium en verschillende soorten plastic voor recycling doeleinden.

Eco-Trippers is een groep gepensioneerden die elke donderdag in de natuurlijke omgeving wandelen en ervan genieten en zich daarna aan een van de vele baaien van het eiland vermaken. Wij komen vele plekken tegen die ons versteld doen staan van de verkeerde wijze waarop ons volk met afval omgaat. Voortdurende destructie, gebrek aan zorg, vervuiling op grote schaal, enz. zijn daar bewijzen van.

De natuur van ons eiland is een juweel waarvan velen de waarde jammer genoeg niet beseffen. Juist daarom hebben wij ook enorm grote waardering voor de bovengenoemde organisaties en wij wensen hun veel sterkte en doorzettingsvermogen toe in hun werk. Wij hopen van harte dat ons volk hun werk ook steeds meer en meer zal waarderen en dat wij met zijn allen de liefde voor het eiland opbrengen en ervoor gaan zorgen.

Eco-Trippers is bijzonder blij met de erkenning van het goede werk dat Green Force ten behoeve van het milieu verricht. Wij hopen dat meer instanties hun erkenning voor dit werk tonen en daar de nodige steun aan verlenen.

Sedney Jansen
namens de Eco-Trippers,
Curaçao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...