Ingezonden | Drempelvrees….

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Rij ik van het weekend over de Erosweg, is deze opengebroken. Hebben ze eerst maandenlang werkzaamheden verricht om er iets moois van te maken, zijn ze nu schijnbaar een drempel vergeten.

De zoveelste aanslag op de ophanging van mijn auto. Ik wil heel graag weten wiens idee dit is. Mag die een keer bij mij in de achterbak meerijden…

Albert Comenencia,

Curaçao

2 Reacties op “Ingezonden | Drempelvrees….

  1. Regeren is vooruitzien. Zowel het ene als het andere kunnen ze op dit eiland niet. 😉

  2. Ach Albert, het leven gaat niet alleen over ROZEN kerel, maar het gaat ook over DISTELS en DOORNS, dus stap gewoon over heen. Het leven kan zwaar beladen zijn. Vergeet asjeblieft één ding niet. Allereerst moeten we onze menselijke beperkingen en ons ongeduld “erkennen” en “leren” wat er nodig is om die te compenseren. Komt goed Albert. Zo zal geduld ons ook helpen te volharden in dit leven. Yes sir.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *