Ingezonden | “Deur meldpunt gesloten. Termijn voor slachtoffers seksueel misbruik niet verlengd”

Ingezonden Brief

Ingezonden Brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.

De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we  John.H. van de familie baselmans-Oracle aan het woord

Een iets wat vervormde stelling van onze lokale en Nederlandse pers wat we de laatste dagen konden lezen. Meldingen kunnen altijd gedaan worden via het Vatikaan de 2 pauzen en diverse kardinalen zetelend in het Vatikaan. In de burgerlijke wereld kan je een OM ook niet sluiten!

Net zoals ik gedaan heb eind vorige maand in een 160 tellend rapport wat heet;
“Het dictatoriaal gedrag van bisdom Willemstad”. Dit rapport is verzonden naar; RK paus Franciscus, Jezuïeten paus Adolfo Nicolas, 4 kardinalen en meldpunt Vatikaan bisschoppen, maar ook naar minister Steur van Nederland als verantwoordelijke persoon van dit koninkrijk als het gaat om justitiële zaken waar onder andere kinderverkrachting valt.

In het Vatikaan bestaat er geen termijn van verlopen! Die is alleen aangenomen door die kerkelijke instanties die erg veel te verbergen hebben zowel in Nederland als de voormalige Antillen. Uit briefings met het Vatikaan is gebleken dat men ten aller tijde zaken die niet menselijk zijn of tegen het RK reglement zijn gemeld kunnen worden.

Het is het Vatikaan wat open staat om deze misdragingen aan te pakken om eventueel via de lokale wet afgehandeld te worden. Een zeer belangrijk punt lokaal is dat de lokale geestelijken een overheidssalaris hebben en zij ten aller tijden voor zowel het ambtenaren recht als het burgerlijke recht aangepakt kunnen worden.

Dus mensen laat u zich niet misleiden door deze wat uit het verband gebrachte bericht want alles wat kinderleed, misdragingen door geestelijken worden nog steeds aangenomen en aangepakt door het Vatikaan. Daar staan geen termijnen voor.

Door: john; h. van de familie baselmans-Oracle
te, Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *