26 C
Willemstad
• zaterdag 1 oktober 2022

Extra | Journaal 30 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, September 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

PBC | Ex-politieman Mariano vrijgesproken voor drugsroof van 600 kilo

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Voormalig politieambtenaar Mariens Mariano is vrijgesproken voor zijn hoofdrol in Rio Canario-drugsroof. De zaak met de naam Inex 2.0 draait om 600 kilo cocaïne...

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...

Ingezonden | De ‘mens’ Moses

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Josef Martina aan het woord.

‘Gay Parade verdeelt de bevolking’ kopte deze krant op 26 september. Volgens Marilyn Moses van MP is zij ‘niet te spreken over de Gay Parade’, bla, bla. Vraag ik mij af waar zij het recht vandaan haalt namens de bevolking te spreken.

Mijn mandaat heeft zij niet en ik denk dat velen er eveneens zo over denken. Ik ben in opperste verbijstering dat deze mevrouw bezig is, overigens net als mevrouw Raveneau van de PS die zich in de meest schandalige termen uitliet, tweedracht te zaaien en mensen zelfs uit te sluiten.

Ik wil aan Moses eigenlijk geen woord meer vuilmaken, behalve dat zij haar juiste aard als ‘mens’ heeft laten zien door de MFK met Gilmar ‘Pik’ Pisas aan het hoofd een paar weken op kosten van de gemeenschap te laten regeren, met alle gevolgen voor de belastingbetaler van dien.

Josef Martina,
Curaçao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Als Mozes zegt dat het niet bij ons cultuur hoort, denk ik dat zij gelijk heeft. Bij elke interracial adult film die ik zie waar mannen met elkaar bezig zijn, zie ik dat de blanke de verwijfde type is en de zwarte de gevende partij. Bij lesbische films is vaak de blanke vrouw de likkende partij. Welke zwarte vrouw houdt niet van een goede bef beurt?

 2. Josef Martina dit heet het bedrijven van politiek . Mevrouw Moses zit in wat men noemt de oppositie. Zij zal alles wat de regering doet met ‘argus ogen’ volgen en waar mogelijk er politiek mee bedrijven. Dat heeft zij in het verleden gedaan en dat doet zij nu ook weer. Dat dit ten koste kan gaan van haar geloofwaardigheid en zij zichzelf hiermee kan ‘isoleren’ of in het hoekje plaatst waar de slagen vallen ‘come/go with the territory’. Niets nieuws dus.

  Voor alle duidelijkheid, ik ben geen Moses aanhanger en zal vanwege haar handelen t.a.v. arbeidscontract met SDKK (nog voor Pisas enz.) nooit op haar stemmen. Echter, de ‘Gay Parade’ lobby en de media heeft alles geprobeerd om Marilyn Moses (Raveneau is er niet meer) het gezicht van homo-haat en anti-homo gevoelens te maken. Dit is een kwalijke zaak! Immers, het was de Minister President, die wel een mandaat heeft, die zich geroepen voelde om deze optocht op een voetstuk te plaatsen. De Minister President had, zoals hij zelf aangeeft, de reactie uit de gemeenschap niet verwacht.

  Vervolgens werd in steeds wisselende konkties (Arjen van Rijn enz. Tot ‘Declaration of Independance’) getracht de verontwaardiging vanuit de gemeenschap te kanaliseren. Dat door Rhuggenaath naar de VS onafhankelijkheidsverklaring wordt verwezen (niet passend, had te maken met afscheiding), om ‘Gay Pride’ te rechtvaardigen geeft aan hoe kunstmatig en geforceerd dit geheel is. Moses is slechts een figurant.

 3. Ik kan me best vinden in de mening van Mozes over de gay parade.

  Je bent toch ook rijp voor de Capriles kliniek als je als volwassen man naakt de straat op gaat met een veer in je nooduitgang en een bloem op je jodokus? Je bent ook rijp voor dezelfde kliniek als je er naar gaat kijken.

  Maar de schrijver heeft gelijk: een politicus die het criminele mafia cabinet van de MFK gesteund heeft is een ongekende hypocriet en voor de rest van haar leven ongeloofwaardig.

  Shame on you Mozes! Bai fliet!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -