30 C
Willemstad
• vrijdag 22 oktober 2021 11:35

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Dank dr. Misset

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we M.H. Eustatia-Erasmus aan het woord.

Ondergetekende is dr. Misset en zijn team heel dankbaar voor de getoonde kundigheid tijdens een acute blindedarmoperatie die zij een half jaar geleden heeft ondergaan. Het enige dat nog aan de succesvolle operatie herinnert, zijn drie minuscule, praktisch onzichtbare littekens.

- Advertentie -

M.H. Eustatia-Erasmus,
Curaçao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. @Kasteel,
  Wanneer gaan jij en Huurman eens begrijpen dat SEHos, als werkgever, zelfstandig bevoegd is in kwesties van ‘personeel’. Terecht dat SEHos nu ook een ‘eigen’ onderzoek uitvoert (rijkelijk laat, maar dat terzijde).

 2. Een onafhankelijk orgaan heeft onderzoek gedaan naar deze chirurg en niets belastends gevonden. Nu moet iedereen ook weer overgaan tot de orde van de dag! Ongelofelijk sommige lui hier op Curacao zijn echt een stel kleuters en blijven maar doordrammen dat barbertje moet hangen. Ben nu eindelijk eens blij dat jullie chirurgen hebben met de juiste papieren, of het nu een Makamba is of niet!!

 3. Hoe vaak lees je niet in de krant of op tv in bijvoorbeeld Nederland dat, een chirurg bijvoorbeeld een verkeerd been heeft geamputeerd of vergeten is een instrument uit de wond weg te halen en de wond heeft dichtgenaaid.
  Conflicten in de operatie kamer in grote ziekenhuizen tussen ok personeel en chirurgen of conflicten tussen chirurgen onderling. Onderzoek door ziekenhuis cq inspectie. Vaak is een standaard reactie van een woordvoerder: Wij herkennen ons niet in de bestaande situatie en indien blijkt dat er misstanden zijn, zullen wij passende maatregelen nemen. Chirurgen worden even met verlof gestuurd, afkoelings periode/ overplaatsing. Patient weer de dupe.
  Is al decennia lang zo en er wordt geen moer aangedaan.

 4. Bij mij 48 jaar geleden ook een acute blinde voetzoeker weg gehaald, heel klein sneedje 2 cm, mevrouw mag blij wezen dat Mits niet is uit gegleden met zijn scalpje, zou zo maar zijn geweest dat de bewuste snee tikke groter was geworden?.

 5. Mits je er op tijd bij bent dan is een blindedarm operatie de meest gemakkelijke alhoewel elke operatie een risico mee kan brengen.
  Ik weet niet waar mevr Eustatia mee bezig is, maar de ‘3 kleine sneetjes’ vond ik wel erg apart?

 6. En velen op Curaçao zijn dankbaar dat Misset nu langdurig met vakantie is terwijl SEHos, onafhankelijk van de Inspectie, onderzoek doet naar Misset. SEHos had dit natuurlijk allang moeten doen en de kwestie niet eerst moeten laten escaleren waarbij het geheel in de publiciteit werd gebracht en de Inspectie zich ook mee ging bemoeien.

 7. Als ik lees, “Ondergetekende is dr. Misset en zijn team heel dankbaar voor de getoonde kundigheid ” wordt ik juist bang. Het lijkt een uitzonderingsgeval dat een chirurg kundigheid toont.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DolfijnFM | Nederland en de eilanden moeten zich meer inspannen voor klimaatverandering

Er is een gebrek aan aandacht voor klimaatverandering op de eilanden in Caribisch Nederland en in Nederland zelf. Dat stelt de Dutch Caribbean Nature Alliance, DCNA. Die...

DolfijnFM | Voormalig Arubaanse minister Paul Croes in cassatie

Voormalig minister Paul Croes gaat in cassatie bij de Hoge Raad. Hij kan zich niet vinden in de manier waarop de rechtbank heeft geoordeeld over zijn ambtelijke...

DolfijnFM | 275 foto’s toegevoegd aan Banko di Palabra

Banko di Palabra, de Papiamentse woordenbank op Internet heeft er 275 foto’s bij. 200 foto’s van planten en dieren en 100 van muziekinstrumenten. Alle foto’s zijn op Curaçao...

DolfijnFM | Salarissen in de geestelijke gezondheidszorg waarschijnlijk later uitbetaald

Personeel van de Caprileskliniek krijgt deze maand zijn salaris waarschijnlijk later dan normaal. GGz, de stichting in de Geestelijke Gezondheidszorg heeft belastingschulden. De Belastingdienst heeft nu beslag gelegd...

FD | Europees Parlement kapittelt Hoekstra om brievenbusfirma

Gaby de Groot Johan Leupen | Financieel Dagblad Het Europees Parlement heeft donderdag opgeroepen tot grondig onderzoek naar misstanden die zijn genoemd in de publicaties rond de Pandora...

ParadiseFM | Erven Maal willen Oostpunt eindelijk ontwikkelen

De familie Maal, eigenaar van Oostpunt, hebben grote plannen met het oostelijk deel van het eiland. Zo schrijft het Antilliaans Dagblad. De familie zit in een rechtszaak...
- Advertentie -