25.6 C
Willemstad
• dinsdag 21 maart 2023

Luchtvaartnieuws | Akkoord over onbeperkte vluchten tussen Curaçao en Trinidad & Tobago

WILLEMSTAD – Luchtvaartmaatschappijen uit Curaçao en Trinidad & Tobago kunnen binnenkort onbeperkte commerciële vluchten tussen elkaars eilanden aanbieden. Dat is de uitkomst van de onderhandelingen over een...

Column Kadushi | Té ongeloofwaardig

Dossier Koninkrijksrelaties “Het eiland is dankzij de bijna altijd schijnende zon, een heerlijk verkoelende passaat en de vijftig tinten blauw gekleurde zee populair bij toeristen die weinig geven...

PBC | Dode na schietpartij bij rotonde Palu Blanku

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een dode en een gewonde door een schietpartij. Dit gebeurde rond 3 uur in de ochtend van 19 maart. Volgens de politie is er...
- Advertentie -

PBC | Politicus Rolando Brison dag na aanhouding weer vrijgelaten

Persbureau Curacao PHILIPSBURG – Het Openbaar Ministerie (OM) op Sint-Maarten heeft bekendgemaakt dat Rolando Brison, een parlementslid dat vrijdag werd gearresteerd op verdenking van het aannemen van steekpenningen...

PBC | Video: Hoe vangt de marine drugs in het Caribisch gebied?

Persbureau Curacao In deze video legt de marine uit hoe drugs worden onderschept in het Caribische gebied. Voor drugssmokkelaars is de Caribische zee de perfecte plek om ongezien...

PBC | Tentoonstelling slavernijverleden van het Rijksmuseum te zien in New York

Persbureau Curacao NEW YORK – Het onderwerp van slavernij is van wereldwijde betekenis. Om die reden heeft de Verenigde Naties (VN) besloten om de tentoonstelling “Slavernij” van het...

Column Youp | Doffe dreun

Lees ik nou dat steeds minder Nederlanders seksueel actief zijn en dat alleen de 70+’ers nog regelmatig vaak van bil gaan? Hebben die oudjes bij die enquête...
- Advertentie -

Ingezonden | Dames UTS-nummer 9242 zijn geweldig

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Josefine Oijevaar aan het woord.

Weet u, meneer Danny Macaya, countrymanager van UTS, dat wel? In het AD van 7 september wordt u geciteerd, dat u zich ‘compromitteert’ (raar woord, bedoeld zal worden: committeert, zich compromitteren lijkt me nou niet zo handig) om ons de beste verbinding, ervaring bij dienstverlening enz. te leveren. Aan de dames van het storingsnummer ligt het niet. Maar ze kunnen helaas weinig voor je doen.

Eind augustus was onze vaste telefoonlijn dood. Op 1 september kwam er (al!) een medewerker van UTS, die ons liet weten dat er een kabelstoring was, die gefikst moest worden. Zodra ze daarmee aan de slag gingen zouden we telefonisch van UTS horen. Weken gingen voorbij. Begin oktober zijn we dan maar weer begonnen met bellen naar de dames, we bellen sindsdien elke maandag. Het enige wat de dames blijkbaar mogen doen is het sturen van een e-mail naar de kabelafdeling, ‘dan wordt u daarna gebeld’.

We zijn in al die weken niet 1 keer gebeld. Tijdens het wachten aan de lijn, waar je helemaal gek wordt door het afspelen van een verkracht elektronisch Bach-muziekje, wordt de suggestie gedaan om een bericht te sturen aan Facebook UTS, ‘daar staan onze medewerkers klaar om u te helpen’. Gedaan, berichtje gestuurd, tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Op maandag 2 september belde ik met UTS, kreeg een aardige dame aan de telefoon. Ze begreep het probleem, zou actie nemen (weet niet welke actie), en ik zou ‘vandaag of morgen’ een telefoontje krijgen over de voortgang.

Dat telefoontje is nooit gekomen. We zitten nu tweeënhalve maand zonder vaste telefoonverbinding. Vandaag was het weer maandag, dus: bellen! Weer een heel aardige dame, begripvol, en zij bood aan een mailtje te sturen naar de kabelafdeling. Ik liet haar weten dat daar al tig mailtjes liggen over onze defecte verbinding, dus dat mij dat niet zo zinvol leek. De aardige dame stelde toen voor dat ze dan zelf de kabelafdeling zou bellen, en kijken of ze een en ander kon bespoedigen. Geweldig nieuws natuurlijk! Ze vroeg of ze me even in de wacht kon zetten, en ze zette me terug naar het Bach-muziekje. De tijd schreed voort, en plots, toen 20 minuten verstreken waren werd de verbinding vanzelf verbroken.

Opnieuw gebeld, opnieuw gewacht, opnieuw een aardige dame aan de telefoon. Ze stelde voor om een mailtje te sturen aan de kabelafdeling. Ik vertelde over hun en onze vruchteloze pogingen tot nu toe, ze overlegde even met een collega, en kwam terug met de boodschap: we bellen u vandaag terug. Niks gehoord helaas, dus om half vijf vanmiddag maar weer gebeld. Wachten, muziekje, enz., toen weer een aardige dame. Ik vertelde haar dat ik vandaag voor de derde keer belde naar UTS, dat ik teruggebeld zou worden, maar dat dat niet was gebeurd.

Ze sloeg de suggestie ‘ik zal een mailtje naar de kabelafdeling sturen’ over en kwam met de nieuwe suggestie: stuurt u een klachtenbericht naar de klachten-afdeling van UTS. Ik sputterde nog wat tegen, zo van ‘hoe gaat dat ons helpen mevrouw’, maar ja, de aardige dame doet haar best, en ze doet wat ze kan.

Mijn hoop is nu gevestigd op u, meneer Macaya, u heeft zich immers gecommitteerd! Ik wacht hoopvol op uw bericht, waarin u mij gaat vertellen dat u er alles aan gaat doen om mijn vaste telefoon weer werkend te krijgen. Mijn contactgegevens zijn bekend bij de redactie.

Josefine Oijevaar,
Curaçao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. I have also had issues with this company and their total lack of any customer care, I guess that’s what happens when there is no competition.
    In these times especially when people are trying to keep in touch with family and friends in a responsible way using phones and Internet to keep socially distancing this company should be doing their utmost to keep these lines of communications open.

  2. Met de mensen is niks mis die voeren uit en krijgen all shit over zich heen. Het is gewoon flink mis binnen het management die dikke salarissen ontvangen en volstrekt incompetent zijn. Dat us het grote probleem.
    Er werden nieuwe kabels gelegd 2 je geleden, zgn glasvezel nu nog steeds hangen er overal in de wijken blauwe opgerolde kabels.
    Ziet er niet uit.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -