Ingezonden | Curaçaose (maffia) politiek

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we  John H Baselmans-Oracle aan het woord

Het is niets nieuws, vanaf 2010 schrijf ik al over. Dat sinds ik het totale plaatje plus bewijzen heb ingediend bij de toenmalige Gouverneur voor verder onderzoek.

De politiek is al vele tientallen jaren afhankelijk van het maffia geld en bekende waren in die tijd blijkbaar wel; Huck, Peeters en Godeth samen met vele andere. Personen die vele mensen achter zich wisten te “kopen” om zo op die heerlijke stoel te zitten.

Nu praten we over 2 maffia groepen die alsmaar strijden om de macht en het zijn ook 2 groepen (PAR-PNP-MAN enz) die tot voor kort de sterkste waren omdat daar de Italiaanse gok/drugs maffia duidelijk achter zit en alles bepaalde op dit eiland. De tegenpool was tot voor kort nog niet zo machtig en kwam hoofdzakelijk vanuit Zuid Amerika en de daaraan gebonden drugskartels.

Wat wel zeer opvallend was dat beide wel onder één toeleverancier werken (koninklijkhuis) en het wordt tot de dag van vandaag allemaal naar Nederland verscheept en dat op diverse manieren (zie de huidige berichten).

Nu zijn de machtsverhoudingen wat veranderd omdat alle gegevens van de maffia sinds het tijdperk heer Schotte op straat liggen. Men kent elkaar nu door en door en men weet wat voor geld en wie er in te trekken is om aan de macht te komen. Geld is geen probleem voor beide groepen als ze maar aan de macht komen. Doch de macht zal nimmer tot aan één groep behoren al doet de Italiaanse maffia hun uiterste best de moord op heer Wiels te schuiven op de Zuid Amerikaanse maffia in de naam van heer Schotte en Dos Santos.

Dat komt omdat er grote banken en accountants hun namen veilig willen stellen en willen zorgen dat de ogen zeker niet gericht gaan worden naar de Italiaanse hoek. Het is die hoek die de vuile spelletjes opzetten en zo ook weer de laatste verkiezing. Men wist dat men de greep kwijt is maar door enkele smerige zetten, in de vorm van een lichtelijke lijkende staatsgreep, dacht men de macht te behouden en zo ook de zaak Wiels te kunnen blijven afschermen. Buiten dat moest zo snel mogelijk het schaduwbankieren legaal gemaakt worden wat de Italiaanse tak vele miljarden en de macht weer definitief in handen zou brengen.

Was het dat PS dit door had? Zijn er dan toch papieren van heer Wiels naar boven gekomen? Of is er duidelijk dat de werkelijke macht nu aan de Zuid Amerikaanse kant ligt? Wat wel duidelijk is, is dat men zelfs met een herverkiezing en mogelijk wederom verder manipuleren van cijfers, toch de Italiaanse tak vast wil houden. Dat via het omkopen van zowel de politiek als het afpersen van de rechterlijke macht.

Het gaat ver, het gaat diep, door een gehele eilandelijke bevolking diep in de maffia te trekken en zelfs deze verkoopt aan een China die niets meer dan geldsluizen is. Dit alles is wel erg en zeer kwalijk te nemen.

Laten we de gehele politiek naar huis sturen en alle partijen ontbinden en alle politici vervolgen. Laten we starten met een integere zakelijke groep die het eiland Curaçao gaat schoonvegen. Dat tegelijkertijd met een totaal ander juridisch systeem met zuivere integere rechters.

John H Baselmans-Oracle,
Curacao

3 Reacties op “Ingezonden | Curaçaose (maffia) politiek

  1. ” … zakelijke groep die het eiland Curaçao gaat schoonvegen. Dat tegelijkertijd met een totaal ander juridisch systeem met zuivere integere rechters.”

    Needle in a haystack!

  2. Davids …

  3. Vreemd Baselmans zou niets meer laten horen. Net Heintje Dacids -:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *