Ingezonden | Compliance (3)

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Ace Suares aan het woord

NAAR AANLEIDING van een ingezonden stuk over de service van Banco di Caribe werd ik uitgenodigd voor een gesprek. In dit gesprek werd beloofd dat een en ander uitgezocht zou worden als ik een lijstje zou maken van alle ergernissen die ik ervaren heb. Op het eerste gezicht leek dit gesprek niet veel op te leveren.

Ik was dan ook blij verrast toen ik voor een tweede gesprek uitgenodigd werd, en alle punten uitgebreid besproken werden. De regels (die vooral met compliance te maken hebben) werden aan mij uitgelegd, maar er was ook met het team van branchemanagers gesproken om ervoor te zorgen dat alle filialen dezelfde regels hanteren, en daar waar verbetering of verduidelijking nodig was, is er actie ondernomen. De bank nam mijn ervaringen serieus, en daar was het mij in de eerste plaats om te doen. Je moet namelijk wel van je laten horen!

Ik ben dan ook zeer tevreden dat de bank echt werk gemaakt heeft van mijn klachten, en als klant heb ik weer het gevoel er toe te doen. Dat is tenslotte ook het motto van de bank: “You matter to us”.

ACE SUARES

Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *