27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 19:41

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Buitenspel

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Naam bij redactie bekend aan het woord.

Onze nationale helden zijn door een virus op een knullige manier uitgeschakeld. In kikkerland is de horeca weer dichtgegooid en op het eiland Malta ben je niet welkom als je niet volledig gevaccineerd bent.

- Advertentie -

Denk hier maar eens heel goed over na.

Albert Comenencia,
Curaçao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. @LaStwiz schreef;
  “Naam bij de redactie bekend.

  Naam ook bij de lezers bekend.”

  Inderdaad. En…ik hoefde er ook niet heel goed over na te denken. hahahahaha

 2. Wie denkt dat deze vaccinatieronde ons uit deze ellende helpt is m.i. helaas gelijkgesteld aan een straatsteen.

  Met mijn twee prikjes heb ik ook de twee meter afstand, het mondmasker en het handen wassen nodig om in deze nieuwe normaal te leven.

  Ben je gevaccineerd of niet, blijf op twee meter afstand van mij weg, bah bah… en gelukkig hoef ik ook geen handen meer te schudden. Zit je in je neus te peuteren en dan mij een hand willen geven…… rot toch op?

  Tenslotte zit dit ingezonden stuk overigens vol onwaarheden.

 3. De anti-vaxxers zijn helaas niet gezegend met een goed stel hersens, schijnen niet te willen en kunnen begrijpen dat zij degenen zijn die corona in stand houden.
  Maar liefst 84 % van alle nieuwe besmettingen in Nederland zijn ongevaccineerden. Een klein deel is wel gevaccineerd, de rest is onbekend of ze wel of geen vaccinatie hebben.

  De anti-vaxxers beroepen zich er vervolgens op dat nu bewezen is dat een vaccin niet werkt omdat volledig gevaccineerden ook besmet kunnen raken. Er is nooit beweerd dat volledig gevaccineerden niet besmet zouden kunnen raken, alleen is die kans een factor 20 kleiner dan bij ongevaccineerd.
  Corona kan zich momenteel in Nederland zo snel verspreiden omdat er zo’n immense groep is die niet gevaccineerd is. Daardoor is de kans dat je tegen een coronadrager aanloopt vele malen groter dan wanneer je alleen te maken zou hebben met gevaccineerden. Dat is simpele statistiek, zou ook voor de anti-vaxxers te bevatten moeten zijn.

  In een aantal landen in de EU worden er nu strengere maatregelen en beperkingen ingesteld tegen anti-vaxxers en dat is volledig terecht. Zij lappen de regels aan hun laars, zij zorgen nu voor de nieuwe uitbraak. Ik heb het wel gehad met mijn geduld bij de wappies, het wordt tijd om de maatschappij te normaliseren oftewel corona naar de achtergrond dwingen. Dat kan alleen door de mogelijkheid tot verspreiding zo klein mogelijk te maken en dat doe je door vaccinaties.

  Wanneer de wappies dat niet willen dan wordt het tijd voor de Franse, Spaanse, Portugese en binnenkort ook Italiaanse methode. Je komt er gewoon niet meer in zonder geldig vaccinatiebewijs. Dan begin je maar je eigen winkels, kroegen, openbaar vervoer etc. Kan niet zo zijn dat een club mafklappers de gehele wereld in hun greep mogen houden en hun wil op kunnen leggen.

 4. Iedereen vaccineren ” a must”. Alleen echte gezondheidsredenen uitgesloten. De bal ligt nu bij de Heren Rechters.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | ‘Hoofdstuk ministerschap Ramon Chong afgesloten’

PNP-partijleidster Ruthmilda Larmonie-Cecilia benadrukt dat Ruisandro Cijntje de beoogd minister voor Economische Ontwikkeling blijft. Dat medt Larmonie-Cecilia aan Telecuracao. De vorige kandidaat-minister Ramon Chong kwam niet door...

ParadiseFM | Quadverhuurders extra gecontroleerd

Quadverhuurders worden de komende tijd extra gecontroleerd en waar nodig aangepakt. Dat heeft het KPC gemeld naar aanleiding van twee recente ongelukken op de Weg naar Bullenbaai...

Democracy now! | Friday, July 30, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 30 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | RIVM: Besmettingen Curaçao dalen licht

Persbureau Curacao Op Curaçao kregen afgelopen week 295 mensen per 100.000 inwoners een positieve testuitslag. Dat is een lichte daling ten opzichte van een week eerder, toen 305...

PBC | Curaçaose corona patiënt besmet met twee varianten

Persbureau Curacao Een patiënt in Curaçao heeft twee coronavarianten onder zijn leden. Het RIVM onderzoekt hoe dat kan. Het gaat om de deltavariant en de betavariant, ook wel...
- Advertentie -