29 C
Willemstad
• vrijdag 22 september 2023

DH | Government says none of its systems compromised

PHILIPSBURG--The Information, Communication and Technology (ICT) Department of the Government of St. Maarten was alerted to a phishing email blast originating from the email account of a...

AD | Beruchtste Venezolaanse gevangenis met nachtclub en gokhallen weer in handen overheid

Bob van Huët | Algemeen Dagblad MET VIDEO - Venezuela heeft 11.000 troepen ingezet om de controle te heroveren over de beruchte Tocorón-gevangenis, een van zijn grootste detentiecentra...

Democracy now! | Thursday, September 21, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 21 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | ‘Nederland wil geld verdienen aan Aruba’

John Samson Den Haag en Aruba hebben nog geen deal bereikt over hoe de corona-leningen terug te betalen. Wel klinken opnieuw felle verwijten: Nederland wil geld verdienen aan...

NTR | Oud-minister Aruba gaat in hoger beroep in corruptiezaak

Melissa Stamper Oud-minister en parlementariër Benny Sevinger (AVP) gaat samen met vijf andere verdachten in hoger beroep in de corruptiezaak Avestruz.   De rechtbank heeft woensdag op hun verzoek...
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | Bizar commentaar Amigoe op Wulfsen & Wulfsen/Wulfsen63

HomeAuteursIngezondenIngezonden | Bizar commentaar Amigoe op Wulfsen & Wulfsen/Wulfsen63
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Rob Wellens aan het woord.

Amigoe’s bizar ongefundeerd, afbrekend, onnodig negatief commentaar van 4 juli jl. op de crowdfunding van Wulfsen63 (voorheen Wulfsen & Wulfsen) heeft onnodig veel twijfel gebracht aan de campagne. Een deel van het personeel dat door de doorstart hun baan zou blijven behouden, probeert nu uit alle macht mensen te informeren over het concept en alle gerezen vragen te beantwoorden.

Onzekerheden en twijfels moeten nu bij vele trouwe klanten worden weggenomen om de target te halen, de doorstart te kunnen realiseren en aan het werk te blijven. Een van de personeelsleden waarvan u om wat voor reden dan ook haar werkgelegenheid in gevaar heeft gebracht, is Iris, mijn levenspartner. Iris werkt al 39 jaar met veel plezier bij Wulfsen & Wulfsen waar zij dus als jong meisje haar carrière begon. Zij is jong gebleven en helpt haar klanten professioneel, met veel liefde en veel plezier. Zij is dolenthousiast over de doorstart en de aanpak van het nieuwe concept Wulfsen63, waarin zij nog meer dan vroeger de ruimte zal krijgen om haar talent voor dit vak te laten bloeien.

De ondernemer Michael Wulfsen probeert dus niet alleen Wulfsen63 te behouden voor zijn klanten, maar ook voor de werkgelegenheid van een deel van zijn Wulfsen & Wulfsen personeel. Hiermee laat Michael Wulfsen zien een ondernemer met een hart te zijn en de steun van ons allen verdient. Velen van uw lezers zijn al lange tijd vaste klanten bij Wulfsen & Wulfsen en juichen het voortbestaan van de Wulfsen-ziel met het nieuwe oonoept Wulfsen63 van harte toe.

Ik nodig u uit om ook te investeren in wulfsen63 via de crowdfunding (www.wulfsen63.com)‚ die gesteund wordt door prominente personen in onze samenleving.

Met vriendelijke groet,
Rob Wellens,
Curacao

Naschrift KKC

Commentaar Amigoe van 4 juli 2018

2018 07 04 – Amigoe commentaar | Crowdfunding Wulfsen en Wulfsen
Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. Mooie reactie van mijnheer Wulfsen die inderdaad veel verduidelijkt.

  En hij heeft gelijk, internet shoppen is een andere experience dan in een winkel shoppen.

  Ik wens Michael veel succes, en Curacao meer geinspireerde ondernemers als hem toe.

 2. Geachte redactie,KKC,

  Voor de volledigheid zou het ook goed zijn geweest als mijn ingezonden en op 5 juli jl. gepubliceerde brief aan de Amigoe als reactie op het bedoelde commentaar ook in het naschrift vermeld zou worden. Hiermee lijkt dit nu toch vooral eenzijdig belicht te worden. Mede hierdoor zal bovendien duidelijk worden waarom het commentaar “ongefundeerd” is.

  Daarnaast zou ik op de ingezonden reacties graag nog willen reageren:

  Het is zeer beslist niet zomaar storten. In ruil voor de funding ontvangt men een tegoed voor maatkleding of persoonlijk kortingspercentage (zie website). Men investeert / koopt dus eigenlijk een tegoed en/of persoonlijk kortingspercentage. Er is dus zeker een “return of investment”. Crowdfunding is niet te verwarren met fundraising!
  Bovendien kan men ook voor Naf 500,- al deelnemen.

  Tijden veranderen en internet is voor velen een manier om kleding te kopen. Maar daarmee is het natuurlijk niet zo dat winkels de langste tijd hebben gehad. Vooral niet als zij een specifieke markt of bepaalde doelgroep bedienen. Niet voor niets is met Wulfsen 63 een nieuwe weg ingeslagen en zijn die hele duidelijke keuzes gemaakt.

  Kleding kopen op internet zal soms iets goedkoper kunnen zijn, maar dat is lang niet altijd het geval. Men moet om te beginnen vooral niet appels met peren vergelijken. Als we kijken naar vergelijkbare producten van hetzelfde kwaliteitsniveau en met dezelfde modische actualiteit, dan zijn de verschillen lang niet altijd zo groot. Speciale aanbiedingen natuurlijk uitgezonderd, maar die zijn er in winkels ook. De extra transportkosten en invoerrechten werken kostenverhogend. Bij de prijzen in de winkels zijn deze extra kosten al bij de prijs inbegrepen. Dus voor een eerlijk vergelijk moet daar ook naar gekeken worden.

  Wij kiezen voor een bepaald kwaliteitsniveau en dat heeft een bepaalde prijs. Natuurlijk zijn er veel goedkopere artikelen op internet te vinden, maar of die van hetzelfde kwaliteitsniveau zijn?

  Dat in vergelijkbare winkels artikelen voor Naf 200,- verkocht zouden worden die slechts Naf 10,- inkoop zouden kosten, is iets waar W&W zich volledig van distanciert. De verkoopprijs rechtvaardigt dan op geen enkele wijze het product dat slechts Naf 10,- kost. Dat getuigt van een zeer kortzichtige winstgedachte, die naar onze mening het vertrouwen van de consument direct schaadt. De klanten van vandaag de dag zijn heel goed geinformeerd en laten niet met zich sollen. Zeer kortzichtig dus. En iets waar W&W in het verleden, in het heden en ook in de toekomst zich nooit toe zal laten verleiden. Wij geloven in mooie producten van de beste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Gelukkig geven onze vele trouwe klanten blijk van dat vertrouwen en zijn zij hierin nooit teleurgesteld.

  Maar tot slot wil ik toch vooral benadrukken hoe leuk het kan zijn om in een “stenen” winkel te winkelen! Je te laten inspireren door collecties en de presentaties in een mooie omgeving, kleding direct te kunnen zien, te kunnen voelen en uiteindelijk ook te kunnen passen, persoonlijk contact en professioneel advies te krijgen, een gezellig kopje koffie of drankje te drinken, sociaal contact met medewerkers en andere klanten te hebben, de eventueel te vermaken kleding is vaak gratis en klaar terwijl u wacht, ruilen kan zonder gedoe, mogelijke klachten worden soepel opgelost en staat service altijd voorop! Kom daar maar eens om op internet. Dat is toch veel leuker dan een digitale “klick”!

  Dus daarom is investeren in Wulfsen 63 meer dan de moeite waard. Niet alleen investeert men in zichzelf, maar ook in de toekomst van de nieuwe Wulfsen op Curacao. Graag nodig ik iedereen uit om deel te nemen. Voor meer informatie, zie: http://www.wulfsen63.com.
  Dat is weliswaar een digitaal bezoek, maar heeft als doel een “stenen fundament” voor de (young) professionals op dushi Curacao te kunnen zijn.

  Michael Wulfsen

 3. Sorry maar daar vind ik crowdfunding niet voor bedoeld.
  En zoals terecht opgemerkt kun je of bij aliexpress, Alibaba en de US
  erg goedkoop terecht vw kleding betreft.
  Ik laat regelmatig kleding opsturen en betaal dan
  netjes mijn invoerrechten dan nog ben ik goedkoper
  uit!!

 4. Toen het goed ging hoorden wij ze niet, sorry.
  Trouwens, aliexpress verkoopt de mooiste pakken en kleding voor een paar tientjes. Winkels hebben echt hun langste tijd gehad, is niet anders. Het is vechten tegen de bierkaai.
  1000-2000-3000 zomaar storten? Huh?

 5. Begrijp het niet. Is crowdfunding liefdadigheid of is er een ‘return on investment’ en ‘return of investment’?

  Wat W&W betreft denk ik dat de tijden veranderd zijn en ze zichzelf uit de markt geprijsd hebben. Ik heb in een betere modezaak, zoals W&W, gewerkt en gezien dat kleding met een inkoopprijs van 10 gulden voor 200 gulden verkocht wordt.

  Dat kan anno 2018 niet meer.

  Men koopt met dat sort bizarre prijzen liever op het WWW, en dat betekent helaas voor personeel van W&W de WW.

 6. @caribbeancynic

  Onze fout. We hebben zojuist het commentaar erbij gevoegd in het naschrift.

  Hopende een ieder zo goed mogelijk te hebben geinformeerd,

  Vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 7. Nou heb ik het commentaar van Amigoe niet gelezen. Helaas blijkt uit deze ingezonden brief niet waarom het commentaar bizar ongefundeerd etc is. Ik begrijp best dat dit de briefschrijver persoonlijk raakt maar de gewoonte op Curaçao om zonder argumenten wat te roepen is af en toe toch wel teleurstellend.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties