27 C
Willemstad
• maandag 2 augustus 2021 02:22

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Aqualectra, let op de kleintjes …

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Gert en Gerda Schaap aan het woord.

Als je Curaçao verlaat om elders te gaan wonen, zijn er een aantal zaken die de aandacht vragen, zoals het regelen van de verhuizing, uitschrijving bij Kranshi, krant afzeggen, huisarts en tandarts verwittigen en afrekenen met verschillende instanties als UTS / TDS en Aqualectra. In ons geval zijn deze zaken vlot verlopen, behalve bij Aqualectra. 8 maanden na vertrek heeft Aqualectra nog altijd niet ons tegoed na de afrekening uitbetaald. 8 maanden … hoe ingewikkeld kan het zijn!

- Advertentie -

Keurig op tijd zijn ten kantore van Aqualectra de aansluitingen van water en elektriciteit overgeschreven. Tevens is Aqualectra voorzien van alle gegevens die voor een overschrijving nodig zijn. Diverse malen is in de voorbije maanden vruchteloos geprobeerd contact te leggen met Aqualectra. Tot tweemaal toe is een vriendin naar Aqualectra getogen om onze zaak te behartigen. Het mag allemaal niet baten. Aqualectra geeft gewoon niet thuis!

Na 13 jaar verblijf op Curaçao waarin nooit één betaling aan Aqualectra is verzuimd, is dit de beloning voor goed gedrag van de klant. Bij achterblijvende betaling van twee á drie maanden weet Aqualectra niet hoe gauw ze de wanbetalers moet afsluiten. Wij wachten al ruim 8 maanden op ons tegoed van Aqualectra … WANBETALER!

Als je als bedrijf op een dergelijke manier aan je geld moet komen, ben je wel heel pichiri bezig.
Schaam je voor dit belachelijke wangedrag en betaal ons waar wij recht op hebben!

Gert en Gerda Schaap,
Velp (Nederland)

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. Aqualectra, let op de kleintjes … Ik ben niet zo zeker of je als kleintje bij AquaElectra goed zit.

  Het is in het verleden gebeurt dat medewerkers van AquaElectra gegevens van klanten met naam en toenaam aan de media heeft doorgespeeld.

  In dit geval Radio Direct waarbij Jachmin Pinedo zonder enige schaamte een betalingsregeling van een bijstandsmoeder met de mededeling dat zij ook voor Direct een betalings regeling zou willen, liet zien (Radio Direct is met life beelden te volgen via internet).

 2. Het blijft natuurlijk te gek voor woorden dat iemand waarvan de Centrale Bank vond dat ze moest worden ontslagen als directeur bij Girobank wegens niet integer gedrag, vervolgens wel doodleuk CFO kan worden bij Aqualectra.

  Goed voorbeeld van het schandalig gebrek aan zelfreinigend vermogen op Curacao, zoals we dat al eerder zagen en nog steeds zien bij Stella van Rijn.

  En altijd weer bij de overheid en overheids NV’s. Het bedrijfsleven weet wel raad met Neysa Amnesias en Stella van Rijns.

 3. Inderdaad een stelletje schoften daar: hoogst betaalde salarissen van het eiland maar emails beantwoorden ho maar.
  De kleine burger wordt direct afgesloten en isla en alle hotels wordt alles kwijtgescholden

 4. Ook mij is overkomen, dat ik zeer lang moest wachten (ruim een jaar) om mijn geld terug te krijgen. Pas toen ik een ultimatum had gesteld en de direktie van Aqualectra een brief had gestuurd, die ik naar de media zou sturen indien ik niet binnen 3 dagen mijn geld terug zou krijgen, kreeg ik een telefoontje dat ik een cheque kon gaan ophalen. Het bedrag storten op mijn bekende bankrekening, daar kwamen zij niet op. Zouden ze nog ISO gecertificeerd zijn ?

 5. Perfecte weergave van de abject repulsieve klant-onterende “trato innoble i repudiabel” van Aqualectra.

  Dat krijg je als je een bedrijf een door de politiek gepositioneerde directeur plaatst die boven elke kritiek en regel van goed fatsoen en bestuur verheven is, derde wereld water en electra diensten levert tegen multinational bezoldiging en elk jaar een bonus uitbetaald krijgen.
  Passen ze bij Aqualectra geen SMART evaluatie normen toe voor de beoordeling van de directie?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Opnieuw patiënt overleden aan Covid op Curaçao

Persbureau Curacao Er is opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het gaat om een oudere vrouw die niet op de Intensive Care lag. De laatste keer dat een coronapatiënt overleed...

PBC | Actueel reisadvies Curaçao

Persbureau Curacao De kleurcode voor Curaçao is geel. Reizen is mogelijk, maar let op: je kunt niet met je digitale coronabewijs (DCC) Curaçao inreizen. Je moet je testbewijs...

ND | Opnieuw 20 jaar cel geëist tegen Bouterse voor decembermoorden

Het Surinaamse Openbaar Ministerie heeft vrijdag opnieuw twintig jaar gevangenisstraf geëist tegen oud-president en ex-legerleider Desi Bouterse, melden Surinaamse media. De krijgsraad in Paramaribo behandelt het decembermoorden-proces...

Opinie | Nederland is het rottende hart van Europa

Opinie Roberto Saviano | NRC Handelsblad Criminaliteit Nederland is een witwasserij in het hart van Europa en daarom medeschuldig aan de moord op Peter R. de Vries, fulmineert...

Column Youp | Asesinato !

Moet je alles geloven? Iemand probeerde mij aan het lachen te maken door te vertellen dat Camiel Eurlings per 1 augustus toetreedt tot de Raad van Commissarissen...

Column Den Cayente | Piraten

Column Arien Rasmijn Vandaag is mijn laatste dag als fulltime journalist. Volgende maand verhuis ik samen met mijn vrouw naar Europa en starten we een nieuw avontuur. Dat...
- Advertentie -