HvN | Lichamen omgekomen militairen Christine en Erwin aangekomen op Curaçao

De 34-jarige vlieger Christine Martens en de 33-jarige tactische coördinator Erwin Warnies kwamen bij het ongeval om het leven.

In de haven van Willemstad op Curaçao is een marineschip aangekomen met aan boord de lichamen van de twee militairen die zondagmiddag omkwamen bij de crash van een marinehelikopter bij Aruba.

Dat meldt het ministerie van Defensie dinsdag. De 34-jarige vlieger Christine Martens en de 33-jarige tactische coördinator Erwin Warnies kwamen bij het ongeval om het leven. Twee andere bemanningsleden van de NH90-helikopter overleefden het neerstorten in zee wel.

Lees ook: Groot verdriet om omgekomen militair Christine: ‘Ze stond zo energiek en positief in het leven

Terug naar Nederland

Wanneer de stoffelijke resten van de omgekomen militairen naar Nederland worden overgebracht is nog niet duidelijk. Dat hangt volgens het ministerie af van het onderzoek naar de crash. Ook is nog onduidelijk wat de oorzaak van het vliegongeluk is.

Onderzoekers van de Inspectie Veiligheid Defensie en de Onderzoeksraad voor Veiligheid vertrekken dinsdagavond naar Curaçao. Zij gaan daar het ongeval onderzoeken. Ook rechercheurs van de marechaussee gaan mee.

Tekst: ANP
Beeld: Defensie

Bron: Hart van Nederland

8 Reacties op “HvN | Lichamen omgekomen militairen Christine en Erwin aangekomen op Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *