Hoyer2 | Vermoedens van onterechte benoemingen tijdens kabinet-Pisas

Armin Konket in gesprek met Rick Hart

Minister: Vermoedens van onterechte benoemingen tijdens kabinet-Pisas | Extra

De minister van Bestuur, Planning en Dienstverlening Armin Konket heeft vermoedens van benoemingen die niet volgens de regels zijn verlopen ten tijde van het demissionaire interim-kabinet Pisas.

Volgens Konket moet eerst onderzocht worden op welke punten er niet volgens de regels gehandeld is en kunnen pas dan conclusies getrokken worden.

De minister ontkent dat hij 700 mensen zou willen ontslaan. Deze geruchten deden volgens de Konket de ronde. Integendeel, er zullen helemaal geen ontslagen vallen.

Wel heeft de Raad van ministers besloten onderzoek te gaan doen naar eventuele onterechte benoemingen. Mocht dat het geval zijn, dan zullen deze benoemingen nietig worden verklaard.

Of er consequenties zijn voor de bewindspersonen die niet volgens de regels hebben gehandeld, kan Konket nog niet zeggen.

Tijd: 5.10

Bron: Radio Hoyer 2

20 Reacties op “Hoyer2 | Vermoedens van onterechte benoemingen tijdens kabinet-Pisas

 1. Volgens mij heb je mijn vorige post niet gelezen, daarom nogmaals:
  ” Iemand die x2 hetzelfde vindt als kwadraat heeft voor mij een niveau waar ik niet bij kan. Zover kan ik niet bukken.”.

 2. LaStiwz, elke keer als je reageer op deze topic glijd je steeds dieper richting domheid hahahaaaaaaaa, als je over functie f(x) praat denkt iedereen aan een grafiek (x,y) als je f(x)= 6×2+6x ziet is deze x niet anders dan een onbekende en geen vermenigvuldigen (x). Dat doen ze op de basisschool hahahaaaaaaaaaa, bij Wiskunde schrijft men ook geen (.) 6.×2+6.x ? hahahahaaaaaaaaaaa. Als je in wiskunde x2 leest als maal 2. Dan bent je echt een domoor.

  De vraag was bepaal de integrale functie van f(x) en deze wordt aangeduid als F(x) en is geen 0 of 1 hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

  Maluku.

 3. Ha.

 4. En om met jouw wororden te spreken:
  “hahaaaaaaaahaaaaaaahaaaaaaaaaahahaaaha”.

 5. Volgens mij heb je mijn vorige post niet gelezen, daarom nogmaals:
  ” Iemand die x2 hetzelfde vindt als kwadraat heeft voor mij een niveau waar ik niet bij kan. Zover kan ik niet bukken.”.

  Nuff said.

 6. LaStiwz precies je liet iedereen op KKC weten dat je niks weet van wiskunde die antw 0 , 1 sloeg nergens op.
  Integrale functies leert je op HAVO 4, ik had jullie te hoog ingeschat.
  Iedereen vanaf HAVO 4 die zoiets ziet begrijpt het direct, Wiskunde is internationaal het zelfde dus je verraad jezelf dat je heel dom bent, hahahaaaaaaa.

 7. Ja, Enri, is goed. Iemand die x2 hetzelfde vindt als kwadraat heeft voor mij een niveau waar ik niet bij kan. Zover kan ik niet bukken.

 8. LaStiwz dus jij bent het enige stripper daar? Of kijk je niet naar Drechi pe en Peter P,endew als ze in hun rosé tanga staan te strippen.

 9. En als je dat niet gelooft, maak ik je weer wat anders wijs.

 10. @Enri: ik weet niet hoe je er bij komt dat ik naar mannelijke strippers zit te kijken.

  Ik heb je al een keer gemeld dat ik op de bühne sta te strippen, maar dat past niet in je straatje en vergeet je maar weer, of, en daar lijkt het meer op, je bent niet bijster intelligent en hebt geen (lange termijn) geheugen.

  Al met al: ik sta te strippen en wordt bekeken.

 11. Drechi pa bo, chupado je vernederd LaStiwz omdat hij 4x/maand naar Campo gaat om naar de mannelijke strippers te kijken tijdens de Ladies Night.

 12. Drechi pa bosnan Tur

  Ja, Keta, Ik lever alles in bij Gerrit!
  Jij daarentegen levert alles in op Campo….. Je reinste kapitaalvlucht!

 13. Mensen word wakker die 700 mensen zijn hondjes zoals Drechi pe en leden van MFK.

  Elke maand moeten ze hun salaris inleveren aan hun baasje en ze krijgen een fooitje. Maakt een rekensommetje hoeveel ze hadden ingeleverd tot nu toe.

 14. Pfffffffffff

  Aktie Konket!!!!!!!!!!!!!!!!
  Niet laf wegkijken, aktie!!

 15. ericlapas

  Ik ben zelf nooit ambtenaar geweest want ik geloof in werken voor mijn geld. Als ik mij niet vergis, moet elke benoeming via een landbesluit plaatsvinden. Konket had genoeg tijd om na te gaan hoeveel en wie in de korte periode van een maand benoemd is. Wat politici goed in zijn, is zaken naar voren schuiven nooit antwoord geven op concrete vragen. Altijd het standaard antwoord van, “ik moet het nog bestuderen”. Als Konket zelfs dit niet in 1 dag kon, dan rest mij alleen de vraag, was de benoeming van Konket wel terecht?

 16. Aanpakken en eruit donderen, het
  Moet niet gekker worden.

 17. De grootste politieke benoeming is nog steeds die van Stella van Rijn, die als kontenlikster van Gerrit Schotte (samen met de oerdomme Ramsay Soemanta) 2 jaar lang feestend miljoenen belastinggeld verkwistend over de wereld trok.

  Als voormalig koffiedame van de aannemersvereniging had ze totaal geen CV voor die functie, maar de niet door enige kennis noch kunde gehinderde MAVO3 draaideurcrimineel Schotte maakte dat niet en benoemde haar tot secretaris generaal wat ze nog steeds is, ook nu haar baas ontmaskerd is als mafiaman en tot 3 jaar is veroordeeld.

  Alleen Stanley Betrian had de ballen om haar uit Forti te gooien.

  Eugene Ruggenaath?

 18. Dit is de rede dat die trollen zo hard schreeuwen op deze forum en achter die staatsgreep stond, hahahahahahahaaaaaaaaaaaaa

 19. Abraham Mossel

  zo ik hoor heeft de heer Armin Konket door, wat natuurlijk iedere klotzak al weet. In elke regerings periode worden er loze contracten afgesloten, vanaf 1 gulden tot miljoenen, de gene die altijd trouw aan de partij is geweest om (bij voorbeeld) met een protest cq reclame bord heeft gestaan, krijgt een schoonmaak project de groet hangt af van bla bla hoe goed je bevriend bent met de !!.die gene die er poen in de partij heeft gepompt komt in aanmerking ” als hij onroerendgoed bezit ” om huurcontracten ” het liefst 30 jaar contrakt” af te sluiten tegen bedragen die er niet om liegen. Op de zelfede manier worden de baantjes verdeeld. Maar het word anders als je deminisinair voor 6 weken aan de macht bent, en 1000 baneb weg geeft tegen contracten waar de honden nog geen brood van lusten ( DbpT). Dus die worden met terugwerkende kracht en met terug betaling ongeldig ontvangen salaris via een kortgeding terug gevorderd, en de betreffende minister, chef die dit heeft geregeld moet voor de kosten op draaien, iemand met een dooirat blij maken kan hem nog wel eens zwaar komen te staan, zowel gestelijk als lichamelijk ” een goed pak slaag bedoel ik dus”. PIK ik heb je gewaarschuwd dat je voor de leeuwen werd gegooid door de narcist en pathologische omdraai camelion Gerrit de Raaf, maar je vond het veel te mooi om voor jouw slavenbaas te werken. je zal niet in het gevang komen denk ik, maar in de psychiaterskliniek Bos en Duin met verhuizing naar Zon en schild te driebergen waar je je hele leven MP mag en kan spelen, daar hebben zij special speelgoed zoals vliegtuigjes, kroontjes met nep diamanten et cetra. Konket doe je best en als je er niet uitkomt bel me maar ff op, ik ben zo klaar met dit verhaal.

 20. Mensen die onterecht een baantje kregen of te veel geld krijgen dienen per direct te worden ontslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *